Komma igång med Twitch Streaming

Videospel har alltid varit populära men ingen kunde någonsin ha föreställt sig den omfattande berömmelse den har vunnit över hela världen, tack vare streaming.

Komma igång med Twitch Streaming

The Ultimate Twitch Beginners Guide

Under längsta tid har människor spelat videospel på sina egna datorer, antingen ensamma eller med en partner. De hade också möjlighet att spela mot någon på en annan enhet.

Men streaming har tagit videospel till en annan nivå helt. Det är faktiskt inte längre en fritidsaktivitet för unga pojkar. Det är ett företag med flera miljoner dollar som inte är mindre än andra stora sportevenemang.

Kan skapar ett namn för sig själv

Twitch är en sådan streaming-plattform som har gett videospel en helt ny betydelse. Det skapades av Justin Kan och lanserades 2011, men förvärvades av Amazon 2014. Trots att Twitch började som bara en annan online-spelplattform, dominerar det nu videospelindustrin.

Det har över 100 miljoner aktiva månatliga användare, varav 15 miljoner är dagliga användare. Bortsett från det har plattformen också 2,2 miljoner sändare varje månad och 241 miljarder minuter live-streamat spelinnehåll. Det är mest på grund av den nyhet som plattformen erbjuder.

På plattformen kan du samarbeta med andra spelare i ett spel, medan publiken får se dig spela. I själva verket är antalet människor som kommer att titta på människor spela mer än de som faktiskt spelar.

Det finns också ett chattrum som gör det möjligt för användare att direkt kommunicera med publiken och andra spelare, vilket gör plattformen mer interaktiv än någon annan. Twitch är värd för professionella spelturneringar, talkshows samt solosessioner av programföretag.

Här är en guide för att komma igång med Twitch och få ut det mesta av funktionerna.

Saker du behöver

Innan du kommer igång som streamer eller tv-sändare på Twitch behöver du några saker. Kom ihåg att streamare och programföretag på Twitch är kändisar på internet med hundratals sponsorer och tusentals följare av sociala medier.

Många av dessa människor spelar videospel för att leva och får också delta i toppturneringar i NBA eller NFL. Även om dessa bara är lyckliga, krävs det inte mycket för att komma igång som en Twitch-streamer. Följande är de grundläggande kraven för att börja använda Twitch.

En eller flera datorer

Twitch är tillgängligt från både datorer och mobila enheter, men det rekommenderas att du använder ett skrivbord eftersom det har mer kapacitet än mobila enheter.

Enligt Twitch: s rekommendationer bör datorn åtminstone ha Intel Core i5-4670-processor eller motsvarande, 8 GB eller mer RAM och Windows 7 eller högre. Du kan också strömma från en Apple-dator.

För strömning av PC-spel behövs ett starkt grafikkort, helst ett som stöder minst DirectX 10. Du behöver också en snabb, pålitlig internetanslutning, med en uppladdningshastighet på minst 3MBps. Det här är ganska enkelt att få hem- och mobila Internet-anslutningar.

Om du vill bli en programföretag måste du strömma och sända på samma gång. Detta kan vara svårt från samma enhet. Därför rekommenderas det att du strömmar från en dator medan du sänder från en annan. Detta förhindrar överbelastning av en dator.

Kamera och mikrofon

Förutom en bra dator behöver du också en webbkamera och mikrofon. När du sänder kan publiken se dig mot ditt spel och för att uppnå att du behöver en högkvalitativ webbkamera.

Ju högre kamerans kvalitet desto bättre bild. Du behöver också en bra mikrofon som låter publiken tydligt höra dig.

Medan ett spelheadset innehåller en anständig mikrofon kan du överväga att köpa en separat mikrofon för bästa kvalitet, antingen något som du kan klämma fast på dina kläder eller placera på skrivbordet.

Twitch-konto

När du har räknat ut den tekniska aspekten måste du skapa ett konto på Twitch. Att gå med i plattformen är ganska enkelt och enkelt. Du måste logga in på twitch.tv och skapa ett konto. Att gå med och strömma på Twitch är helt gratis, men för att göra dig själv sticker ut från resten måste du anstränga dig.

Se till att använda en anpassad avatar och banner så att du direkt kan känna igen. Glöm inte att lägga in en intressant beskrivning av dig själv.

Streaming-programvara

Utan strömningsprogramvara kan du inte visa ditt spel för världen. Två av de mest populära programvarorna för streaming är gratis Open Broadcasting Software (OBS) och den betalda XSplit.

Skapa ett namn för dig själv

När du har sorterat hela detta, är du redo att börja strömma och bygga en publik. Liksom alla sociala medieplattformar tar tid, ansträngning och tålamod att skapa ett namn på dig själv.

Det finns miljontals andra som du på plattformen och du har alltid hård konkurrens. Det är därför som att göra följande fyra saker är ett måste för att bygga ett följande på plattformen.

  • Konsistens: När du är ny bör du vara konsekvent med ditt innehåll och din körning – du måste vara i tid. Du måste alltid strömma vid en viss tidpunkt så att publiken vet när de ska leta efter ditt innehåll. Även om du inte har många tittare till en början är det viktigt att fortsätta. Konsekvens är nyckeln; att ha en slumpmässig, oberoende närvaro kommer inte att vara till nytta.
  • Samspel: Att interagera och engagera sig med publiken såväl som andra programföretag är en viktig del av processen. Det hjälper till att utveckla relationer och samla ett större antal följare.
  • Tålamod: Även om Twitch har skapat internetupplevelser av streamare, kom ihåg att tävlingen är hård och det kommer att ta lite tid. Att vara tålamod och konsekvent och strömma kvalitetsinnehåll hjälper dig så småningom att märka.
  • Följ reglerna: Det finns saker som du får göra på Twitch och saker som du aldrig bör försöka. Om du bryter med användarvillkoren kan du komma att bli förbjuden från Twitch utan någon väg tillbaka in.

Slutgiltiga tankar

Nu har uppenbarligen Twitch blivit den mest populära e-game-streamingplattformen som finns. Men det är inte den enda. Kolla in dessa fantastiska Twitch-alternativ för att få en bättre uppfattning om de olika spelströmningstjänsterna där ute.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me