Är uTorrent lagligt och säkert att använda?

Är uTorrent lagligt? Är uTorrent säkert att använda i USA, Storbritannien, Kanada eller Australien? Torrenting är en kontroversiell fråga som så länge har ockuperat internetanvändarnas sinne. Frestelser som erbjuds av en Torrent-programvara är oändliga, och användarna är medvetna om premiuminnehållet de kan få sina händer på gratis genom torrenting. Det finns många appar och webbklienter där ute som har utvecklats för att underlätta strömning. Det vore klokt för människor att stanna kvar på den säkra sidan och bara ladda ner lagligt material, men vi vet alla att det inte är fallet med människor. Människor vill ha vad de inte kan ha, och begränsat innehåll är högst upp i dessa saker. Du kommer att torrent ändå, varför inte göra det på ett säkert sätt och minska riskerna för att du glider i lagliga strider? Det bästa är att du kan använda en VPN med någon av följande datorer, Mac, Android, iOS, iPhones och iPads. Läs vidare för att ta reda på hur säker du kan vara om du använder ett VPN med Utorrent.  

Är uTorrent lagligt och säkert att använda?

Är uTorrent lagligt och säkert att använda?

Vad är uTorrent?

Det är en mjukvara utvecklad av BitTorrent för att ladda ner tunga filer. uTorrent är mer en peer-to-peer (P2P) fildelningsnätverksapp tillgänglig på PC, Mac och Android. Det gör det möjligt för användare att dela stora filer. Det finns två uTorrent-versioner: gratis och premium. Premiumversionen är i princip densamma men utan annonser. 

  Най-добрите алтернативи на тока на Kickass

Är uTorrent Safe och Legal?

uTorrent i sig är säkert beroende på hur du väljer att använda det. Frågan om uTorrent är lagligt eller inte måste ersättas med vad som anses vara olagligt på uTorrent? uTorrent är en mjukvara som ger sina användare möjligheter att göra sina egna val när det gäller nedladdning. Kom ihåg att alla dina torrentrelaterade aktiviteter registreras och lagras av uTorrent-klienten du har att göra med. Således gör alla dina uppgifter mottagliga för övervakning, överträdelser och kränkningar.

Juridiskt eller olagligt?

Att förstå skillnaden mellan laglig och olaglig nedladdning är nyckeln till att undvika den alltför upprepade frågan om uTorrent är lagligt eller inte. Det som laddas upp av ägaren med hans / hennes samtycke och görs tillgängligt på uTorrent gratis är lagligt. Vad som är tillgängligt för nedladdning utan ägarens tillstånd och som vanligtvis kräver pengar i utbyte är det inte. Om användaren laddar ner inom de tillåtna lagliga gränserna har han / hon ingenting att oroa sig för, om han / hon väljer att ladda ner upphovsrättsskyddat material kan de komma in i några juridiska problem. Ägaren kan ta reda på från uTorrent-klienter vad du har gjort för eftersom de förvarar loggar över dina torrenting-aktiviteter.

Använd ett VPN med uTorrent

Med en VPN kan du ladda ner, se till och ladda upp torrentfiler genom att maskera din identitet. En VPN är ett virtuellt privat nätverk som låter dig surfa anonymt på internet, som inkluderar nedladdning och överföring av torrentfiler. När du använder uTorrent med ett VPN kan varken Internet-tjänsteleverantörer eller copyright-troll veta din identitet eller vad du gör.

 1. Välj en VPN-tjänsteleverantör från de som vi föreslog i tabellen nedan.
 2. Registrera dig för ett VPN.
 3. Ladda ner och installera VPN-programvaran.
 4. Anslut till en av servrarna i ett land där det är lagligt att utföra torrentrelaterade aktiviteter.
 5. Med en annan IP-adress finns det inget sätt som ISP: erna eller Copyright-trollen kommer att ta reda på vem du är och vad du har gjort.
  BitTorrent срещу uTorrent - Кои от двете правила

Vilken VPN är bäst?

Så mycket som det är lätt att skapa ett VPN är det inte att hitta en pålitlig. Inte alla VPN-tjänsteleverantörer ger dig möjligheten att använda sina VPN för torrenter. Det finns många funktioner du måste tänka på innan du köper en VPN-tjänsteleverantör. Du måste fokusera på följande:

 1. Bandbreddgräns: Du måste se till den datagräns som de erbjuder, vilket betyder hur mycket data du får använda för nedladdningar.
 2. Säkerhet: En bra VPN kan hålla både virus och skadlig programvara på avstånd.
 3. Fart: Nedladdning och delning av filer är redan tidskrävande metoder, och därmed använda sig av ett VPN för att påskynda överföringsprocesserna.
 4. Loggningspolicy: En säker VPN-leverantör får inte föra loggar över din trafik, som inkluderar: filerna du laddar ner, webbplatserna du besöker och apparna du använder.
 5. P2P-support: Välj ett VPN som stöder P2P-nätverk.

Bästa VPN för Torrent

Vi har tidigare publicerat en detaljerad granskning av det bästa VPN som du kan använda med uTorrent. Nedan hittar du en sammanfattning av de 3 bästa leverantörerna av VPN-tjänster som användarna vanligtvis vänder sig till när de torrent.

 1. ExpressVPN tillåter sina användare att torrent och stöder P2P-fildelningsnätverk. Det bästa av allt är att de inte har några loggar över sina användares data, och de maskerar din IP-adress vilket gör dina onlineaktiviteter obetydliga eftersom Internetleverantörer aldrig kommer att ta reda på att det är du eller vad du ska.
 2. NordVPN är perfekt för tunga torrent- och P2P-användare. De fungerar med en 256-bitars AES-kryptering och garanterar ingen loggning av användarnas personuppgifter och trafik. NordVPN erbjuder obegränsad bandbredd och bra hastigheter.
 3. Obegränsad bandbredd, en 256-bitars kryptering och stödprotokoll som L2TP utgör det ideala VPN-nätet för torrent. IPVanish har ingen loggningspolicy och tillhandahåller anonymitet till sina användare. Med IPVanish tillåts inte bara torrentering, det uppmuntras blatant.
  Best Kickass Torrents Alternatives

 Är uTorrent lagligt och säkert att använda – Wrap Up

Om du bor i USA, Kanada, Storbritannien, Australien och andra europeiska länder kan det vara svårt att använda uTorrent för torrentaktiviteter. Enligt den senaste ändringen av piratkopieringslag över hela världen är sådd och lutande av upphovsrättsskyddat material utan ägarens tillstånd olagligt. Att möta juridiska frågor som att ta emot meddelandebrev och straffhot kan inte kallas för när du registrerar dig för ett VPN kan garantera dig en säker passage bort från alla dessa problem. Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan vilket VPN du tycker är bäst för att torrentera.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me