Bästa 5 BitTorrent-kunder

Om du vant att ladda ner stora mängder media till din enhet, har du antagligen hört talas om, eller till och med använt en BitTorrent-klient för att göra det. Klienten är i princip ett fildelningsprotokoll som gör det möjligt för användare att dela data via Internet. Det är en teknik som har funnits sedan början av 2000-talet, och det har gjort det möjligt för människor att distribuera en hel del innehåll sedan dess. En av fördelarna med att använda en BitTorrent-klient för att ladda ner filer är att det inte finns någon beroende av en central server. Bristen på en centraliserad server innebär att det inte finns några förseningar på grund av autentisering, och det gör allt mycket snabbare.

Bästa 5 BitTorrent-kunder

Bästa 5 BitTorrent-kunder

Hur man väljer den bästa BitTorrent-klienten

Att välja vilken BitTorrent-klient som ska användas kan vara svårt, särskilt för första gången användare eftersom många av dem finns på marknaden. I den här recensionen kommer vi att titta på ett antal av de mest populära och undersöka fördelarna och nackdelarna som de alla har att erbjuda. Vi kommer att titta på uTorrent, Transmission, Vuze, Deluge, Popcorn Time och qBitTorrent; ett ganska omfattande urval om du frågar mig. Vi kommer också att undersöka ett antal juridiska frågor som vi tycker att alla användare bör ha en uppfattning om, samt hur man får kunderna att arbeta när du väljer vilken leverantör att prenumerera på.

Torrent – juridiska konsekvenser

De juridiska frågor som påverkar torrenting har mycket att göra med hur BitTorrent-klienterna används, liksom lagligheten av innehållet som laddas ner. Lyckligtvis för de flesta finns det ett brett utbud av gratisinnehåll att ladda ner från en mängd torrentwebbplatser över hela Internet.

Den typ av saker du kan hitta inkluderar öppen källkodsprogram, public domain-böcker och filmer, arkivinnehåll och mycket mer. Problemet är att den typ av innehåll som de flesta skulle önska sig har olagligt reproducerats. Vi pratar om upphovsrättsskyddat material som TV-program som Den återvändande eller Game of Thrones.

Huruvida innehållet som laddas ner är lagligt eller olagligt är helt upp till den enskilde. Många regeringar över hela världen försöker emellertid sitt bästa för att avskräcka någon från att ladda ner piratkopierat material genom att genomföra lagar där de fångade kan behöva dela med mycket pengar i böter eller till och med möta en fängelse.

Trots alla dessa begränsningar hittar du fortfarande människor som kommer att fortsätta och ladda ner sina mediefiler utan någon rädsla för att bli fångade av regeringen. De kan göra detta eftersom de är anslutna till ett nätverk som gör det möjligt för dem att kryptera sin Internet-anslutning och utföra sina aktiviteter anonymt. Detta nätverk råkar vara ett virtuellt privat nätverk, också känt som ett VPN. Om du är ute efter en bra leverantör att börja med, rekommenderar vi det ExpressVPN. Här är en lista över de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som du kan använda för anonym nedladdning av torrent.

Nedladdning av filer med BitTorrent

När du väl har tagit taget är nedladdning av filer med BitTorrent något som är mycket lätt att göra. Det första steget är att söka efter en BitTorrent-klient som fungerar bäst för dig. Listan som vi har gett i nästa session bör ge dig en mängd olika alternativ att välja mellan.

När du valt din klient skulle nästa steg vara att prenumerera på en kvalitets VPN-tjänst. Detta bör vara en som aldrig går offline, så att du är säker på integritet och skydd när du är ansluten till Internet.

Därefter, för att starta vår första nedladdning, måste du gå över till en torrentwebbplats. Du kan prova en offentlig webbplats som Kickass Torrents och The Pirate Bay, eller de privata som What.cd eller The Popcorn. Om det här är första gången rekommenderar vi att du börjar med de offentliga webbplatserna eftersom de är snabbare att använda, men senare kan du njuta av de privata eftersom de är mycket säkrare.

När du är inloggad söker du efter en film, ett TV-program eller ett musikalbum som du vill ladda ner och klicka på torrent / magnetlänken.

Slutligen, luta dig tillbaka och låt länken öppnas i din torrentklient. Du får några instruktioner som visas på skärmen. följ med dem så kommer du att ladda ner på några sekunder. Så snart det är gjort får du ett meddelande om att nedladdningen är klar.

Bästa 5 BitTorrent-kunder

Nu när du har en uppfattning om vad du ska göra, låt oss gå igenom fem branschfavoriter som du kan tänka på för att komma igång:

1. qBittorrent

Vi börjar vår lista med en klient som vi tror är det bästa du kan registrera dig med. qBittorrent har mycket att göra med det, och det första bland dem är att det är open source. Detta betyder att vem som helst kan göra förbättringar av sin kod. Det kommer inte heller med några annonser eller bloatware, och är byggt med både funktionerna för populära klienter, & ett brett utbud av funktioner som bryr sig för den stora majoriteten av dess användare.

Funktionerna som står på spel inkluderar torrentskapning, RSS-prenumeration, fjärråtkomst, torrentfrågor, egen mediaspelare, inbyggd sökning och även selektiv nedladdning av innehåll. Klienten fungerar bra med ett antal enheter & plattformar inklusive Linux, Windows och Mac OSX.

2. uTorrent

Som den mest använda BitTorrent-klienten av dem alla har uTorrent varit föremål för flera förändringar under åren. Det är antagligen fortfarande det mest populära, men det betyder inte nödvändigtvis att det är bäst. uTorrent är tillgängligt på Mac, Windows, Linux och Android. Även om uTorrent är gratis, är det för närvarande annonsbaserat.

3. Vuze

Vuze höll tidigare platsen när det gällde BitTorrent-kunder, men med åren har bättre tjänsteleverantörer kommit med mer lockande erbjudanden & det verkar som att de bara inte varit så angelägna att anpassa sig.

Det största skälet till att användare klagar på Vuze är annonserna som de låter dyka upp när du är på deras standardabonnemang. Det enda sättet att bli av med dem skulle vara att uppgradera till Vuze Plus och det kostar 28,90 euro per år.

När det gäller användbarhet har jag fått många användare att klaga på hur klienten är resurstung och även mängden bloatware som installeras på enheten som används. Funktionerna som erbjuds är verkligen värda en titt, med saker som fjärrhantering, visualiseringar, integrerad mediaspelare, innehållsupptäckt genom automatiserade beskrivningar samt filkonvertering över enheter.

En unik försäljningsplats för Vuze är dess förmåga att bara fungera när din VPN-anslutning har upprättats. Det är en inbyggd kill-switch som bara låter dig ladda ner dina saker via en krypterad tjänst. Vuze har versioner som är kompatibla med Android, Mac OSX, Windows och Linux.

4. Överföring

Nästa är Transmission, en annan populär kund som har ett av de bästa användargränssnitten på marknaden. Tjänsten är också gratis och öppen källkod, med ett erbjudande som inkluderar webhastighetsstöd, trackerredigering, global & per-torrent-hastighetsbegränsningar, addon-support samt BitTorrent-protokollkryptering.

Tjänsten är tillgänglig för användare som kör Linux, OSX, FreeBSD, Gentoo och Windows.

5. Deluge

Om du tittar på ett blott ben på en BitTorrent-klient, kan Deluge bara vara den för dig. Den här klienten är lätt och enkel att använda och har inte heller många klockor och visselpipor som du hittar med många andra alternativ. Räkna med funktioner från support för magnetlänkar, fjärrhantering på webben, plugins tillgängliga för saker som RSS-support och kompatibilitet med OSX, Linux FreeBSD och Windows-baserade enheter.

6. Popcorn Time

Filmbuffs kommer säkert att njuta av att använda en klient som låter dem strömma videor i form av TV-program och filmer. Innehållet som strömmas hämtas från en stor samling torrentwebbplatser, och detta faktum enbart har gjort det ganska svårt för brottsbekämpande organ att ta bort det. Applikationen är öppen källkod & det låter dig strömma din fil när du laddar ner den. Det kommer att köras på Mac OSX-, Linux-, Android- och Windows-plattformar.

Slutsats om de bästa 5 BitTorrent-klienterna

Nu när du har gått igenom våra bästa val för de bästa 5 BitTorrent-klienterna, är det din tur att titta på 5 och bestämma den du ska använda för att göra dina stora filnedladdningar. Kom ihåg att anmäla en trovärdig VPN-tjänst som ExpressVPN för att säkra dina nedladdningar behöver du inte meddelanden om upphovsrättsintrång från din Internetleverantör eller DMCA fylla i din inkorg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me