De bästa alternativen för ExtraTorrent

ExtraTorrent, som först lanserades 2006, är en webbplats som verkligen har haft mycket press från fansen att stanna online. Vid någon tidpunkt 2017 bekräftade sajten att ha stängts av.

De bästa alternativen för ExtraTorrent

De bästa alternativen för ExtraTorrent

Detta följde av ISP: s kollektiva ansträngningar för att minska delningen av upphovsrättsskyddat material. ISP: er i Storbritannien skickade till exempel användare e-postmeddelanden med information om tid och datum då deras bredbandsanslutning användes för att strömma specifika filer. Strax efter uppstod webbplatsen, men den här gången med ett annat domännamn. All data som hade lagrats på dess andra domän flyttades, mycket till fansen.

ExtraTorrent-alternativ

En sak som emellertid ännu inte bekräftas är huruvida den nya webbplatsen drivs av administratörerna för den tidigare. Detta beror på att när Extratorrent först stängde av varnade det sina användare mot att vända sig till copycatwebbplatser som kan ha dykt upp efter dess bortgång. Huruvida den nya domänen kommer att erbjuda lika mycket värde som den gamla webbplatsen återstår fortfarande att se. Här är några av de bästa torrentwebbplatserna som människor har använt som ett ExtraTorrent-alternativ:

 • Public Domain Torrents
 • Vuze
 • Legit Torrents
 • Internetarkiv
 • The Pirate Bay
 • 1337x
 • BitLord
 • RARBG

Varningsbokstäver för spännande?

Hur som helst, användarna förlitar sig fortfarande på webbplatsen för torrenter av god kvalitet, och det verkar inte som om det kommer att ändras snart. Det enda som kan stå i vägen är deras internetleverantörer. Varningsbrev som användarna tenderar att få när deras internetleverantörer får reda på att de strömmar är normalt bara den första handlingen. Om du fortsätter med dina strömmande aktiviteter kommer din ISP troligen att fortsätta och vidta strikta åtgärder för att försöka hantera din anslutning. Detta kallas strypning.

ISP Throttling

När din internetuppkoppling blir stängd märker du att du inte kan komma åt specifika webbplatser som du brukade. Din åtkomst till en webbplats som ExtraTorrent kommer också att blockeras. Din surfhastighet försämras. Du börjar också se att ladda videor tar längre tid. Allt detta görs för att avskräcka dig från att konsumera all bandbredd eller att undvika vissa webbplatser. Vid denna punkt blir din frihet att få åtkomst till nätet faktiskt manipulerad. Finns det något du kan göra för att undvika all denna mikromanagement från din ISP? Det är det verkligen. Det bästa sättet att få tillbaka din frihet online är genom att registrera dig hos en VPN-leverantör.

Hur du avblockerar ExtraTorrent med hjälp av ett VPN

Initialerna VPN står för ett virtuellt privat nätverk. Detta avser en samling servrar som tillhör en leverantör som är baserade i olika länder runt om i världen. Den första prioriteringen för en VPN-tjänst är att tillhandahålla säkerhet, och den andra är att tillhandahålla anonymitet. Säkerhet tillhandahålls genom kryptering. När du prenumererar på en VPN-tjänst omdirigerar du dina data från din ISP till VPN: s servrar. På så sätt kan din Internetleverantör inte längre kontrollera vilken trafik du har åtkomst till. Din Internetleverantör lämnas också blind om allt du gör online. Detta gör det mycket svårare att stryka din anslutning. Så här kan du använda ett VPN för att låsa upp ExtraTorrent till exempel:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en VPN-server.
 5. Till slut får du tillgång till ExtraTorrent var som helst i världen.

När du väljer rätt VPN måste du vara säker på att tjänsten du registrerar dig faktiskt stöder torrenting. Det finns många som inte stöder aktiviteten, så du måste vara mycket försiktig. 

Bästa VPN: er för att avblockera ExtraTorrent

För att göra din sökning enklare har vi redan identifierat tre toppnivåleverantörer som du bör överväga att registrera dig med. Här är vår lista över de bästa VPN-skivorna som kan spärra ExtraTorrent.

1. ExpressVPN

Premium service. Det är exakt vad du får när du registrerar dig hos en toppleverantör som ExpressVPN. Baserat på Brittiska Jungfruöarna, hanterar tjänsten cirka 2000 servrar, fördelade på över 60 länder runt om i världen. Tjänsten stöder VPN-protokoll som OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP och PPTP, vilket ger dig ett tillräckligt stort antal val att välja mellan. ExpressVPN är också seriös när det gäller säkerhet eftersom det erbjuder 256 bitars AES-kryptering och tillåter upp till 3 samtidiga anslutningar per användare.

Tjänsten upprätthåller en strikt nollloggningspolicy och har också en grupp dolda servrar som du kan ansluta till om du är baserad i ett land som är fientligt mot VPN-anslutningar. ExpressVPN försäkrar användare om inga aktivitetsloggar, och dess VPN-klient finns i versioner som kan köras på Android-, Linux-, iOS- och Windows-enheter. Tjänsten lovar en 99% drifttidsgaranti. ExpressVPN säkerställer att användare har tillgång till kundtjänst dygnet runt och detta kan ske via livemeddelanden, e-postmeddelanden eller sociala medier. Tjänsten stöder fullt ut torrenting, så du har ingenting att oroa dig för i det avseendet. För en mer detaljerad analys av leverantören, titta på vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

Det finns ingen annan VPN-tjänst som har lika mycket stöd för torrenting som IPVanish gör. Denna USA-baserade leverantör grundades redan 1999, så du kan förvänta dig en hel del innovationer i dess servicekvalitet. IPVanish talar också mycket om sitt stöd för torrenting. Tjänsten möjliggör anonym P2P-fildelning och erbjuder också 256 bitars AES-kryptering för optimal säkerhet. När du prenumererar kan du ha upp till 10 enheter anslutna, alla under ett konto.

Tjänsten är välkänd för sina supersnabba hastigheter, så oavsett om du strömmar, strömmar eller laddar ner stora filer, bör du inte behöva oroa dig för att vänta för länge. Tjänsten garanterar både obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling. IPVanish har också en webbproxy som du kan använda om du hellre inte vill ladda ner VPN-klienten. Deras SOCKS5-webbproxy hjälper dig att dölja din plats och ha tillgång till geobegränsade webbplatser från hela världen. Ta en titt på vår IPVanish Review för att få en bättre bild av vilken typ av service du kan förvänta dig när du registrerar dig hos denna leverantör.

3. NordVPN

NordVPN är en annan leverantör som du borde beakta. Tjänsten är baserad i Panama och håller den utanför jurisdiktion för alla datatillsynsmyndigheter. NordVPN upprätthåller också en strikt nollregistreringspolicy, så förvänta dig att ingen av din trafik störs när du registrerar dig. Tjänsten erbjuder 256 bitars AES-kryptering och har mer än 4000 servrar redo för att underlätta din anslutning. Din säkerhet förbättras också tack vare leverantörens dubbla VPN-krypteringsprotokoll. Den här funktionen dirigerar din anslutning genom två olika servrar istället för en, vilket fördubblar din säkerhetsnivå.

Tack vare sitt brett utbud av servrar tillåter NordVPN också användare att välja vilka servrar de borde ansluta till. Detta är baserat på den typ av arbete de gör online. Det finns också en grupp dolda servrar som användare kan ansluta till för att dölja det faktum att de använder VPN. Dessutom verktyg som CyberSec-programvara för att skydda din anslutning mot annonser och skadlig programvara. Detta är bara några av de verktyg som NordVPN använder för att garantera en sömlös torrenting, surfning eller spelupplevelse. Lär dig mer om det genom att gå igenom vår NordVPN-granskning.

Sammanfattning av den bästa VPN-enheten för att avblockera ExtraTorrent

I så mycket som de flesta Internetleverantörer kan vara emot det är torrenting en aktivitet som kommer att utövas under lång tid framöver. För att se till att du får bästa möjliga upplevelse är du bättre på att registrera dig med en VPN-tjänst. Express VPN, IPVanish och NordVPN är alla bra alternativ att tänka på. Se bara till att du tar upp deras kostnadsfria prövning eller återbetalningsgaranti så att du kan prova vad de har att erbjuda innan du prenumererar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me