Hur jag döljer IP-adress när du laddar ner Torrent

Hur kan jag dölja min IP-adress när jag laddar ner torrenter? uTorrent och bittorrent är båda torrentklienter som tillåter användare att ladda ner och ladda upp filer via P2P (Peer-to-peer) -protokoll. Det betyder att all delning av filer sker utan en centraliserad server. Processen i sig har både sina fördelar och nackdelar. Kanske den största nackdelen när du torrent är att din IP-adress läggs till en torrent svärm när du än är peering / ympning en torrentfil. I denna hjälpguide, du hittar information om varför och hur man använder VPN för att dölja IP-adress vid torrent.

Hur jag döljer IP-adress när du laddar ner Torrent

Hur jag döljer IP-adress när du laddar ner Torrent

Varför ska jag dölja min IP-adress när jag torrar??

Som tidigare nämnts läggs din IP-adress till när en torrentsvärm läggs till när du laddar ner / laddar upp en torrentfil. Det betyder i princip att alla som delar samma fil kan se din IP-adress. Din ISP och copyright-troll kan spåra din nedladdningsaktivitet. Så småningom skickar de dig en meddelande om intrång i upphovsrätt till din e-post. Sådana fall är särskilt vanliga i USA, Australien, Kanada, Sverige, Tyskland och Frankrike. Det är emellertid inte allt undergång och dimma. Du kan fortfarande dölja din IP-adress när du strömmar om du använder VPN.

Döljer VPN verkligen min IP-adress när jag torrar?

VPN betyder virtuellt privat nätverk. Det är ett verktyg som länge har använts av stora företag och advokatbyråer. VPN tillåter vem som helst encrypt deras trafik, dölja deras IP-adress, och surfa anonymt på webben. VPN: s popularitet har ökat dramatiskt de senaste åren av två huvudskäl. Den första är att du kan använda VPN till kringgå regionala begränsningar och avblockera geo-begränsad webbplatser som Hulu, HBO Go, Netflix, och BBC iPlayer.

Det andra skälet, och det som är mer relevant för torrenter, är att du kan ladda ner / ladda upp torrentfiler anonymt när du är ansluten till en VPN-server. Hur fungerar det? När du väl är ansluten till en VPN-server, din riktig IP-adress är maskerad. Istället kommer webbplatser och appar bara att se VPN-serverns IP-adress. Ingen kommer att kunna spåra din IP-adress i torrentvärmen.

Så här ställer du in VPN för att dölja IP-adress när du laddar ner Torrent?

Ställa in VPN till dölja din IP-adress när torrenting är inte så svårt som du tror. Om du vill stanna anonym när ladda ner torrenter, följ bara dessa steg.

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör med snabba VPN-servrar om du inte redan har gjort det. Använder sig av gratis VPN-tjänster har många nackdelar. Gratis VPN-servrar är vanligtvis överbelastad. Det betyder att nedladdning av en torrentfil kan ta åldrar.
  2. Ladda ner och installera VPN-app på enheten du strömmar på. VPN-applikationer finns tillgängliga på PC, Mac, iOS, Linux, och Android.
  3. Gå till www.whatismyip.network och notera din IP-adress.
  4. Anslut till en VPN-server via VPN-appen. Gå tillbaka till www.whatismyip.network och se till att din IP-adress har ändrats.
  5. Om du ser en ny IP-adress är det den för VPN-servern du är ansluten till.
  6. Du har lyckats dolda din IP-adress. Du kan nu ladda ner torrenter anonymt.

Det finns många VPN-leverantörer du kan använda dölja din IP-adress när torrenting. ExpressVPN är kanske det bästa av dem alla. Här är min lista över tpå VPN-tjänster till ladda ner torrenter anonymt.

Usenet som ett Torrentalternativ

Om du vill ladda ner video-, musik- eller mjukvarufiler utan att använda utan att behöva lägga till din IP-adress till en torrentsvärm, använd Usenet istället för Bittorrent. Usenet använder inte P2P-protokollet. Istället får du ladda ner alla dina filer från en centraliserad server. Det betyder att du kan ladda ner filer med full bandbreddskapacitet. Med Usenet är alla dina nedladdningar SSL-krypterad. Med andra ord är Usenet båda snabbare och säkrare än Bittorrent. Om du vill prova Usenet kan du kolla in någon av de bästa Usenet-leverantörerna nedan.

RankProvider-länk
Visit-leverantörer
14 dagar gratis provperiod
2Visit-leverantörer
Gratis 30 GB för två veckor
3Visit-leverantörer
Gratis rättegång
4Visit-leverantörer
Gratis rättegång
5Visit-leverantörer

Hur döljer jag IP-adress när du torrar? Använd VPN.

Om du ser allvar med din integritet, och vill inte fastna ladda ner torrentfiler, du måste använda VPN. Om du väljer att inte göra det är du bättre att använda Usenet istället för uTorrent för att få tag på din favoritfilmer, TV-program eller programvara online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me