Най-добрите алтернативи за ExtraTorrent

За първи път стартиран през 2006 г., ExtraTorrent е един уебсайт, който със сигурност е изправен пред голям натиск от феновете си да остане онлайн. В някакъв момент от 2017 г. сайтът потвърди, че се е затворил.

Най-добрите алтернативи за ExtraTorrent

Най-добрите алтернативи за ExtraTorrent

Това бе последвано от колективни усилия на интернет доставчиците да намалят споделянето на материали, защитени с авторски права. Интернет доставчиците във Обединеното кралство например изпращаха имейли на потребителите, в които подробно се посочват часът и датата, на която широколентовата им връзка е била използвана за торент специфични файлове. Малко след това сайтът се появи отново, но този път с различно име на домейн. Всички данни, които бяха съхранени в другия му домейн, бяха преместени, много за вълнение на феновете му.

Алтернативи на ExtraTorrent

Едно нещо, което все още предстои да бъде потвърдено, е дали новият сайт се управлява от администраторите на предишния. Това е така, защото когато затваряше Extratorrent за първи път, той предупреждава потребителите си да не се обръщат към copycat уебсайтове, които може да са се появили след смъртта му. Дали новият домейн ще предложи или не толкова стойност, колкото старият уебсайт все още предстои да видим. Ето някои от най-добрите уеб сайтове за торент, които хората използват като алтернатива на ExtraTorrent:

 • Торенти за публични домейни
 • Vuze
 • Легити торенти
 • Интернет архив
 • Пиратският залив
 • 1337x
 • BitLord
 • RARBG

Предупредителни писма за торент?

Какъвто и да е случаят, потребителите все още разчитат на сайта за качествени торенти и това не изглежда, че скоро ще се промени. Единственото нещо, което може да им попречи, са техните интернет доставчици. Предупредителните писма, които потребителите са склонни да получават, когато техните доставчици на интернет услуги разберат, че те водят порой, обикновено са само първи курс на действие. Ако продължавате с дейностите си за изтегляне, вероятно вашият интернет доставчик ще продължи и ще прилага строги мерки, за да опита и да управлява връзката ви. Това е известно като дроселиране.

ISP Throttling

Когато връзката ви с интернет се преустанови, ще забележите, че нямате достъп до конкретни сайтове, както преди. Достъпът ви до сайт като ExtraTorrent също ще бъде блокиран. Скоростта на сърфиране ще се забави. Също така ще започнете да виждате, че зареждането на видеоклипове отнема повече време. Всичко това се прави с цел да ви обезкуражи да консумирате цялата честотна лента или да избегнете определени сайтове. На този етап вашата свобода за достъп до мрежата по същество се подправя. Има ли нещо, което можете да направите, за да избегнете всичко това микроуправление от вашия интернет доставчик? Със сигурност има. Най-добрият начин да си върнете свободата онлайн е като се регистрирате с доставчик на VPN.

Как да деблокирате ExtraTorrent с помощта на VPN

Инициалите VPN представляват виртуална частна мрежа. Това се отнася до колекция от сървъри, принадлежащи на един доставчик, които са базирани в различни страни по света. Първият приоритет на VPN услуга е осигуряването на сигурност, а вторият е осигуряването на анонимност. Сигурността се осигурява чрез криптиране. Когато се абонирате за VPN услуга, пренасочвате данните си от вашия интернет доставчик към VPN сървърите. По този начин вашият интернет доставчик вече не може да контролира какъв трафик имате достъп. Вашият интернет доставчик също е сляп за всичко, което правите онлайн. Това прави много по-трудно да заглушите връзката си. Ето как можете да използвате VPN, за да деблокирате ExtraTorrent например:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете към VPN сървър.
 5. И накрая, достъп до ExtraTorrent от всяка точка на света.

Когато избирате правилния VPN, трябва да сте сигурни, че услугата, с която се регистрирате, действително поддържа торентинг. Има много, които не поддържат дейността, така че ще трябва да бъдете много внимателни. 

Най-добрите VPN за деблокиране на ExtraTorrent

За да улесним вашето търсене, вече идентифицирахме три доставчици на най-високо ниво, с които трябва да помислите за регистрация. Ето нашия списък с най-добрите VPN, които могат да деблокират ExtraTorrent.

1. ExpressVPN

Премиум услуга. Точно това получавате, когато се регистрирате с доставчик от най-високо ниво като ExpressVPN. Базирана на Британските Вирджински острови, услугата обработва около 2000 сървъра, разпределени в над 60 страни по света. Услугата поддържа VPN протоколи като OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP и PPTP, като ви предоставя достатъчно широк спектър от възможности за избор. ExpressVPN също сериозно се отнася до сигурността, тъй като предлага 256-битово AES криптиране и позволява до 3 едновременни връзки на потребител.

Услугата поддържа стриктна политика за нулева регистрация и също така има група затъмнени сървъри, с които можете да се свържете, ако сте в държава, която е враждебна на VPN връзките. ExpressVPN гарантира на потребителите, че няма регистрационни данни, а неговият VPN клиент се предлага във версии, които могат да работят на устройства с Android, Linux, iOS и Windows. Услугата обещава 99% гаранция за продължаване. ExpressVPN гарантира, че потребителите имат денонощен достъп до грижа за клиентите и това може да бъде чрез съобщения на живо, имейли или социални медии. Услугата напълно поддържа торентинг, така че няма да имате за какво да се притеснявате. За по-подробен анализ на доставчика, разгледайте нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

Няма друга VPN услуга, която да има толкова голяма поддръжка за торентинг, колкото IPVanish. Този доставчик, базиран в САЩ, е създаден през 1999 г., така че можете да очаквате много иновации в неговото качество на обслужване. IPVanish също е много гласен за своята подкрепа за торент. Услугата позволява анонимно споделяне на P2P файлове, а също така предлага 256-битово AES криптиране за оптимална сигурност. След като се абонирате, ще можете да имате до 10 устройства, всички под един акаунт.

Услугата е добре известна със своите свръхбързи скорости, така че независимо дали торрент, стрийминг или изтегляне на големи файлове, не трябва да се притеснявате да чакате твърде дълго. Услугата гарантира както неограничена честотна лента, така и неограничена смяна на сървъра. IPVanish също има уеб прокси, който бихте могли да използвате, ако предпочитате да не изтеглите VPN клиента им. Техният уеб прокси SOCKS5 ви помага да скриете местоположението си и да имате достъп до географски ограничени сайтове от цял ​​свят. Разгледайте нашия преглед на IPVanish, за да получите по-добра представа за вида услуга, който можете да очаквате, след като се регистрирате при този доставчик.

3. NordVPN

NordVPN е друг доставчик, който трябва да имате предвид. Услугата е базирана в Панама, като я държи извън юрисдикцията на всеки регулаторен орган за данни. NordVPN също поддържа строга политика за нулева регистрация, така че очаквайте никой от трафика ви да не ви пречи, след като се регистрирате. Услугата предлага 256-битово AES криптиране и има повече от 4000 сървъра, готови да улеснят връзката ви. Вашата сигурност също е подобрена благодарение на двойния протокол за криптиране на VPN на доставчика. Тази функция насочва връзката ви през два различни сървъра вместо един, като по този начин удвоява нивото на вашата сигурност.

Благодарение на широката си гама от сървъри, NordVPN също така позволява на потребителите да избират към кои сървъри трябва да се свържат. Това се основава на вида работа, която извършват онлайн. Има и група затъмнени сървъри, с които потребителите могат да се свързват, за да скрият факта, че използват VPN. В допълнение, инструменти като CyberSec софтуер за защита на връзката ви от реклами и зловреден софтуер. Това са само част от инструментите, които NordVPN използва, за да гарантира безпроблемно торент, сърфиране или игрово изживяване. Научете повече за това, като преминете през нашия NordVPN преглед.

Обобщение на най-добрия VPN за деблокиране на ExtraTorrent

Колкото и повечето доставчици на интернет услуги да са против, торентът е дейност, която ще се практикува дълго време. За да сте сигурни, че получавате най-доброто възможно преживяване, по-добре е да се регистрирате с VPN услуга. Express VPN, IPVanish и NordVPN са чудесни алтернативи за обмисляне. Просто не забравяйте да вземете тяхната безплатна пробна версия или гаранция за връщане на парите, за да можете да опитате какво могат да предложат, преди да се абонирате.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map