UTorrent законно и безопасно ли е за използване?

UTorrent законно ли е? UTorrent безопасен ли е за употреба в САЩ, Великобритания, Канада или Австралия? Torrenting е спорен въпрос, който толкова дълго време окупира умовете на интернет потребителите. Изкушенията, предлагани от софтуер за Torrent, са безкрайни и потребителите са наясно с първокласното съдържание, с което могат да получат своите ръце безплатно чрез торент. Има много приложения и уеб клиенти там, които са разработени с цел улесняване на торент. Би било разумно хората да останат на сигурно място и да изтеглят само правни материали, но всички знаем, че не е така при хората. Хората искат това, което не могат, а ограниченото съдържание е точно в горната част на тези неща. Така или иначе ще отидете на торент, така че защо да не го направите безопасно и да намалите рисковете от подхлъзване в юридически битки? Най-добрата част е, че можете да използвате VPN с който и да е от следните PC, Mac, Android, iOS, iPhones и iPad. Прочетете, за да разберете колко можете да бъдете безопасни, ако използвате VPN с Utorrent.  

UTorrent законно и безопасно ли е за използване?

UTorrent е легален и безопасен за използване?

Какво е uTorrent?

Това е софтуер, разработен от BitTorrent за изтегляне на тежки файлове. uTorrent е по-скоро мрежово приложение за споделяне на файлове (P2P), достъпно на PC, Mac и Android. Това дава възможност на потребителите да споделят големи файлове. Има две версии uTorrent: безплатна и премиум. Премиум версията по принцип е същата, но без реклами. 

UTorrent е безопасен и легален?

uTorrent сам по себе си е безопасен в зависимост от това как решите да го използвате. Въпросът дали uTorrent е легален или не трябва да бъде заменен с това, което се счита за незаконно в uTorrent? uTorrent е софтуер, който представя на потребителите си опциите да направят свой избор, когато става въпрос за изтегляне. Имайте предвид, че всички ваши дейности свързани с торент се записват и съхраняват от клиента uTorrent, с който се занимавате. По този начин, правейки всички ваши данни податливи на наблюдение, нарушаване и нарушаване.

Правен или незаконен?

Разбирането на разликата между законно и незаконно изтегляне е от ключово значение за избягване на прекалено повтарящия се въпрос дали uTorrent е легален или не. Това, което се качва от собственика с негово съгласие и се предоставя безплатно в uTorrent, е законно. Това, което е достъпно за изтегляне без разрешението на собственика и което обикновено изисква пари в замяна, не е. Ако потребителят изтегля в рамките на разрешените законови граници, той / тя няма за какво да се притеснява, ако обаче реши да изтегли материали, защитени с авторски права, тогава те могат да изпаднат в някакви юридически проблеми. Собственикът може да разбере от клиентите на uTorrent за какво сте се занимавали, защото те водят регистрационни файлове на вашите дейности за изтегляне.

Използвайте VPN с uTorrent

С VPN можете да изтегляте, сеете и качвате торент файлове, като маскирате самоличността си. VPN е виртуална частна мрежа, която ви позволява да преглеждате интернет анонимно, която включва изтегляне и качване на торент файлове. Когато използвате uTorrent с VPN, нито доставчиците на интернет услуги, нито троловете за авторско право няма да могат да знаят вашата самоличност или какво правите.

 1. Изберете доставчик на VPN услуги от тези, които предложихме в таблицата по-долу.
 2. Регистрирайте се за VPN.
 3. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера.
 4. Свържете се с един от сървърите на държава, където е законно да извършвате дейности, свързани с торент.
 5. С различен IP адрес няма начин интернет доставчиците или троловете с авторски права да разберат кой сте и какво правите.

Кой VPN е най-добър?

Колкото и лесно да настроите VPN, намирането на надежден не е. Не всички доставчици на VPN услуги ви дават възможност да използвате своите VPN за торенти. Има много функции, които трябва да имате предвид преди да закупите доставчик на VPN услуги. Трябва да се съсредоточите върху следното:

 1. Ограничение на лентата: Трябва да се уверите в лимита на данни, който предлагат, което означава колко данни можете да използвате за изтегляне.
 2. Сигурност: Един добър VPN е в състояние да поддържа както вируси, така и злонамерен софтуер.
 3. скорост: Изтеглянето и споделянето на файлове вече отнема много време, поради което прибягвайте до VPN, за да ускорите процесите на прехвърляне.
 4. Политика за регистрация: Сигурният доставчик на VPN не трябва да поддържа дневници на вашия трафик, което включва: файловете, които изтегляте, уебсайтовете, които посещавате, и приложенията, които използвате.
 5. Поддръжка на P2P: Изберете VPN, който поддържа P2P мрежа.

Най-добрите VPN за Torrent

По-рано публикуваме подробен преглед на най-добрия VPN, който можете да използвате с uTorrent. По-долу можете да намерите резюме на най-добрите 3 доставчици на VPN услуги, към които потребителите обикновено се обръщат при изтегляне.

 1. ExpressVPN позволява на своите потребители да торент и поддържа P2P мрежи за споделяне на файлове. Най-хубавото е, че те не водят никакви дневници на данните на своите потребители и те маскират Вашия IP адрес, което прави вашите онлайн дейности незначителни, тъй като доставчиците на интернет никога няма да разберат, че сте вие ​​или това, което имате предвид..
 2. NordVPN е идеален за тежки торент и P2P потребители на услуги. Те работят с 256-битово AES криптиране и не гарантират регистриране на личните данни и трафика на потребителите. NordVPN предлага неограничена честотна лента и добри скорости.
 3. Неограничената честотна лента, 256-битово криптиране и протоколи за поддръжка като L2TP съставят идеалния VPN за торент. IPVanish няма политика за регистрация и предоставя анонимност на своите потребители. С IPVanish не само позволението на торентите не е разрешено, но и се насърчава.

 UTorrent Правен и безопасен ли е за употреба – Затваряне

Ако живеете в САЩ, Канада, Обединеното кралство, Австралия и други европейски страни, може да е трудно да използвате uTorrent за дейности на порой. Според последното изменение на закона за пиратството в световен мащаб, засяването и пиявирането на материали, защитени с авторски права, без разрешението на собственика е незаконно. Изправянето на правни проблеми като получаване на уведомителни писма и заплахи за наказание не се изисква, когато се регистрирате за VPN, може да ви гарантира безопасно преминаване далеч от всички тези проблеми. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу кой VPN смятате, че е най-подходящ за торент.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me