Bästa VPN för PS4 Review

Vi skulle inte överdriva om vi hävdade att Playstation 4 är den bästa spelkonsolen som någonsin gjorts. Sonys toppmoderna enhet har ständigt krossat försäljningsskivorna sedan den först träffade marknaden. Med fascinerande grafik, fantastisk CPU-kraft, en samling av spel nästan oöverträffad, och bästa streamingtjänster, PS4 kunde inte bli bättre eller inte? Tja, det kan definitivt om en VPN finns. Användare kan förbättra sin hastighet, minska latenser / fördröjningar och avblockera geo-begränsat innehåll. Men frågan är, vad är det bästa VPN för PS4? Ta reda på det i denna fullständiga recension.

Bästa VPN för PS4 Review

Bästa PS4 VPN – SAMMANFATTNING

Ta en titt på det bästa Playstation 4 VPN-sammanfattning nedan om du vill få en snabb uppfattning om vad vi täcker idag.

Vi har rankat ExpressVPN-rankningarna som vår första PS4 VPN på grund av deras 30-dagars återbetalningspolicy, utmärkt support, snabba servrar, och Smarta DNS-proxyer som du kan ställa in direkt på din PlayStation 4 eller 3-konsolen. Här är vår bästa PS4 VPN-kortlista.

Bästa PlayStation 4 VPN-granskad

Innan vi börjar måste vi notera att PlayStation 4 inte stöder VPN-klienter. Så användarna måste installera VPN på deras router.

I vår recension har vi emellertid listat de VPN som erbjuder Smart DNS tjänster också, som kan konfigureras direkt på konsolen.

Med det sagt, fullständig recension av det bästa VPN för PS4 presenteras nedan. Kolla in det:

ExpressVPN – Bästa PS4 VPN 2020

ExpressVPN - Bästa VPN för 2017

Vi börjar med ExpressVPN, ett premiumval för användare som vill konfigurera sin PS3 eller PS4 med en VPN-tjänst. Med pålitliga servrar baserade på över 94 länder, kundserviceteamet på ExpressVPN är avsikt att se att du får njuta av bästa möjliga spel- / streamingupplevelse.

Bortsett från problem med fördröjning / latens är PS4 en stor värd för streamingtjänster. Du hittar appar för Netflix, Hulu, DAZN, ESPN+, och dussintals till. ExpressVPN kan enkelt blockera dem alla.

ExpressVPN erbjuder topphastigheter, särskilt i Förenta staterna där stora strömningskanaler är tillgängliga.

Om hastigheten inte räcker för dina streamingvanor kan du alltid konfigurera deras MediaStreamer (Smart DNS) på din PlayStation direkt. Deras webbplats har guider för allt du kanske letar efter.

De flesta tycker att prissättningen är lite högre än hos de flesta leverantörer, men killarna på ExpressVPN är tillräckligt säkra på att deras användare kommer att uppskatta deras höga servicekvalitet. Det är därför de erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti till nya användare.

Fördelar

 • Mycket snabba hastigheter.
 • 160 serverplatser i 94 länder.
 • Avblockerar stora strömningstjänster.
 • MediaStreamer (Smart DNS).
 • Optimerad för spel och streaming.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.

Nackdelar

 • Ganska dyr.

BulletVPN

BulletVPN - Bästa MLB.TV VPN 2017

Lanserade tillbaka 2017, BulletVPN gjorde det mycket bra när vi testade deras VPN-servrar. De erbjuder också enkla att följa guider för hur du installerar VPN på routrar och konfigurerar virtuella routrar på din PC / Mac.

Från och med nu har BulletVPN mer än 124 servrar i 51 länder, vilket är mycket bra om användare vill byta servrar när de spelar online eller avblockerar geo-begränsat innehåll utomlands.

När det gällde hastighet upplevde vi minimala hastigheter på Internet över alla sina VPN-platser. Dessutom försökte vi deras UltraHD-stöd servrar och resultaten var enastående.

De hävdar inte, vi strömmade innehåll i UHD eftersom servrarna var ganska snabba. Om det inte räcker för dig, finns det alltid deras Smart DNS-funktion, vilket gör att du kan ändra din plats med minimal hastighetsförlust.

BulletVPN är prisvärd när det gäller prissättning. Vi testade deras tjänst och det visade sig vara bra för PS4. Men som en extra tjänst erbjuder de en 30-dagars återbetalningspolicy om användarna tenderar att ändra sig.

Fördelar

 • Utmärkta hastigheter.
 • 124+ servrar i 51 länder.
 • Avblockerar toppströmningstjänster.
 • Smarta DNS-proxyer.
 • UltraHD-stöd (optimerat för UHD-strömning och fördröjningsfritt spel)
 • 30-dagars återbetalningspolicy.

Nackdelar

 • Servernätverket kan vara bättre.

Unlocator

Unlocator VPN Cover

Unlocator var inte en VPN-tjänst i teknisk mening. Det var en smart DNS-proxytjänst som låter dig blockera geo-begränsade kanaler på både PlayStation 4 och PS3.

Från och med 2019, Unlocator började erbjuda VPN-tjänster bredvid Smart DNS till användare som vill kringgå Internetets begränsningar.

Unlocator har servrar över hela världen 41+ länder, sprids i viktiga regioner runt om i världen. Det är en av få VPN-skivor som kan avblockera liknande Netflix, Hulu och Amazon Prime.

När det gäller hastighet levererade inte Unlocator så bra på vissa servrar. Men de erbjuder Hög hastighet servrar som kan upprätthålla en snabb anslutning även när krypteringen finns.

Unlocator kan installeras på din router – guider finns på hela webbplatsen om du behöver en hjälpande hand. Om anslutningen fortfarande är långsam kan du använda deras Smart DNS-tjänst som ett alternativ.

Det rekommenderas om du spelar online och spelet börjar plötsligt plötsligt. Slutligen tjänsten om mycket prisvärd jämfört med de andra.

Du kan köpa Smart DNS eller båda med tillstånd av deras separata prenumerationsplaner. Dessutom finns det en gratis 7-dagars rättegång och a 30-dagars återbetalningsgaranti om du vill ta tjänsten för en testkörning.

Fördelar

 • Servrar i 41+ länder.
 • Avblockerar stora strömningstjänster.
 • Smart DNS.
 • Höghastighetsstöd för spel och streaming.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.
 • 7-dagars återbetalningspolicy.

Nackdelar

 • Inkonsekventa hastigheter.
 • Fler servrar bör läggas till.

NordVPN

NordVPN - Top VPN 2017 Review

Med dedikerade spelservrar byggda för hastighet och strategiskt belägna för optimal speleffektivitet, NordVPN är en av få leverantörer på marknaden som verkligen gör mycket för att förbättra upplevelsen för spelarna som redan prenumererar på tier-1 höghastighetsnätverk.

Tjänsten har tusentals servrar över hela världen 62 länder, vilket är mer än tillräckligt för att gå upp mot motståndare i olika kontinenter och åtkomstkanaler från hela världen.

Med väloptimerad bandbredd och lägsta möjliga responstid uppmanar NordVPN spelare som är redo att ta sin erfarenhet till nästa nivå.

Medan de flesta av deras servrar är väl optimerade för jobbet, såg vi några långsamma hastigheter på några av dem, särskilt deras dubbla VPN-enheter.

Dessutom finns det SmartPlay, sin egen smarta DNS-tjänst, som ger dig tillgång till hundratals strömningskanaler på din PS4 utan behov av deras VPN. Det kan enkelt konfigureras på konsolen.

NordVPN har en 30-dagars återbetalningsgaranti. Detta gör att du kan testa deras tjänst utan att oroa dig för att tappa den prenumerationsavgift du just betalat.

Fördelar

 • Servrar i över 62 länder.
 • Få åtkomst till stora strömningstjänster.
 • Smart DNS (SmartPlay).
 • Optimerad för onlinespel.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.

Nackdelar

 • Några långsamma hastigheter.

Fördelarna med att använda VPN för PS4

Fördelarna du får åtnjuta genom att använda VPN på din Sony PlayStation 4 eller 3 inkluderar tillgång till geobegränsat innehåll från tjänster som amerikanska Netflix, Spotify och Hulu.

Du kommer att kunna få tillgång till delar av Internet som är regionspecifika, oavsett var du än befinner dig, med säker kunskap om att din trafik är krypterad. Detta förhindrar alla instanser av datastöld av skadliga personer.

Du kanske också upptäcker att att använda ett VPN gör mycket för att förbättra spelhastigheten och pingtiderna på din PS4 eftersom en kortare rutt till någon regional server kommer att väljas.

För att illustrera detta, föreställ dig att du är i USA och vill spela på UK-servrar. Med VPN kan du bestämma en regional server som kan förkorta rutten som används för att överföra data i motsats till dem som skulle ha använts med tillåtelse av din internetleverantör. Detta resulterar i ett snabbare ping-svar och därför en snabbare anslutning.

När du nu har bestämt dig för att testa VPN via din PS3 eller PS4 kommer du att upptäcka att marknaden är översvämmad av tjänsteleverantörer i en utsträckning som kan göra att välja ett mycket svårt.

För att göra det lättare för dig har jag testat fem välkända leverantörer som jag skulle säga, ge kunderna det bästa priset för pengarna.

Hur man ändrar PS4-region / land?

För att kunna ladda ner och installera appar från andra länder på din PlayStation 4 måste du ändra din PSN-region. Först kan du hitta detaljerade instruktioner om hur du skapar ett amerikanskt eller brittiskt PSN-konto i den här handledning.

Hur man installerar ett VPN på PS4?

Det är viktigt att nämna på denna punkt om du planerar använder ett VPN med din PS4 eller PS3, måste du leta efter en VPN-router. Detta beror på att VPN-tjänsteleverantörer inte officiellt stöder användningen av VPN med spelkonsoler.

Spelkonsolerna innehåller inte heller några anslutningsprotokoll för att möjliggöra en krypterad serveranslutning.

Du kan alternativt dela din PC: s VPN-anslutning med PlayStation 4 genom att följa dessa instruktioner.

Om du äger en Mac, använd den här guiden för att konfigurera en virtuell router på den och dela VPN-anslutningen med din spelkonsol.

Alternativt kan du registrera dig med en VPN-tjänst som erbjuder smarta DNS-proxyer som du sedan kan ställa in direkt på PS4 / PS3. ExpressVPN är ett bra exempel här.

Slutsats om The Best VPN’s för PlayStation 4

I så mycket som VPN-leverantörer är ovilliga att ge direkt VPN-stöd för spelkonsoler för PS3 och PS4, fungerar VPN-tjänsten ganska bra så snart du ansluter dig via en VPN-router. Om du inte anser att detta är ett alternativ, borde SmartDNS-leverantörerna som jag listade ovan räcka, förutsatt att du är okej med att surfa på webben utan säkerhetsåtgärder som datakryptering.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me