Hur man låser upp spärrplatser i Indien med VPN eller Proxies

Hur går din semester i Indien? Webbplatsöversikt i landet är ganska anmärkningsvärt, nej? Men webbsökning kan vara lite skrämmande på grund av tung internetcensur. Visste du att hundratals webbplatser har blockerats av internetleverantörer där? Det inkluderar torrentwebbplatser som The Pirate Bay, Kickass Torrents och TorrentHound. Oroa dig inte, om du litar på att spilla mycket, kan du fortfarande få tillgång till dessa webbplatser med hjälp av en VPN. I den här artikeln visar jag dig hur jag kunde kringgå dessa block och få tillgång till torrentwebbplatser i Indien. Följ efter mig.

Hur man låser upp spärrplatser i Indien med VPN eller Proxies

Hur man låser upp spärrplatser i Indien med VPN eller Proxies

Torrenter blockeras i Indien – en titt på saken

Indien försöker sluta piratkopiering, vilket kan skada inkomsterna för vissa berörda företag. Föreställ dig om du kan ladda ner en show som är tillgänglig på Hotstar. På detta sätt kommer företaget att förlora sina prenumeranter som använder gratis webbplatser istället för dess tjänster.

Det är bara hälften av det. Regeringen arbetar med lokala internetleverantörer och domstolens direktiv till förbjud dessa webbplatser. Nyligen rapporter rapporterar att med bara när du besöker dessa blockerade URL: er kan du få tre års fängelse. För att lägga en bitter körsbär på toppen, kommer du att göra det böter med cirka Rs 3 lakh. Om du undrar är det mer än 4000 $.

Om du försöker komma åt torrentwebbplatser eller någon annan typ av blockerad URL i Indien får du detta varningsmeddelande:

”Denna URL har blockerats enligt instruktioner från den behöriga regeringsmyndigheten eller i enlighet med bestämmelserna från en domstol med behörig jurisdiktion. Att se, ladda ner, ställa ut eller duplicera en olaglig kopia av innehållet under denna URL är straffbart som ett brott enligt Indiens lagar, inklusive men inte begränsat till avsnitt 63, 63-A, 65 och 65-A i Copyright Act, 1957 som föreskriver fängelse i 3 år och även böter upp till Rs. 3,00,000 / -. Varje person som besväras av en sådan blockering av denna URL kan kontakta på [e-postskyddad] som inom 48 timmar kommer att ge dig informationen om relevanta förfaranden enligt vilka du kan kontakta den relevanta högsta domstolen eller myndigheten för att få tillbaka din klagomål. “

Var extra försiktig och vidta lämpliga försiktighetsåtgärder innan du börjar ladda ner torrenter i landet. Jag ska hjälpa dig för att upprätthålla internetfrihet. Läs vidare och ta reda på det.

Vad är ett VPN?

EN Virtuellt privat nätverk är ett säkerhetsverktyg som döljer en användares identitet medan du har tillgång till internet. Denna robusta internetprogramvara skapar en säker och krypterad anslutning över ett mindre säkert nätverk, till exempel kaféer, flygplatser och liknande.

När du är ansluten till ett VPN, din trafiken kommer att skyddas genom säkerhetsförfaranden på hög nivå och tunnelingprotokoll. Som ett resultat kommer allt du skickar eller tar emot skyddas från alla möjliga cyberhot som kan rikta in sig på din enhet.

Å andra sidan döljer en VPN också användarens identitet. Det gör det med täcker sin IP-adress och ersätta den med en tillfällig så länge en anslutning är på plats.

Genom att dölja din onlineidentitet kommer du till verkar surfa från alla länder i världen beroende på var servern du är ansluten till befinner sig. Därför kan du göra det få tillgång till regionens exklusiva onlineinnehåll trots att han är fysiskt utomlands. Inte bara det, utan du undviker också din ISP: s övervakningsvanor.

Låt mig ge dig ett exempel. Om du ansluter till en server i USA, du får åtkomst USA: s Netflix, Hulu, HBO och USA Network. Om servern finns i Storbritannien, BBC iPlayer, Channel 5 och Sky Go är innehållet du får. Ser? Det är ganska enkelt.

Hur man får åtkomst till blockerade torrentwebbplatser i Indien med VPN

Ta det från någon som vet, att besöka torrentwebbplatser utan ett ordentligt säkerhetsverktyg är ganska farligt. Du vill inte ladda ner innehåll och äventyra din frihet. Det är därför du måste använda ett VPN till besök anonymt på dessa webbplatser. Låt oss ta en titt på hur du gör det nedan:

 1. Innan jag börjar, detta är inte ett jobb för ett gratis VPN. Så välj en trovärdig VPN och registrera dig för deras tjänst. Jag föreslår starkt ExpressVPN. 
 2. När du skapar ett konto, ladda ner och installera deras VPN-applikation på enheten du vill komma åt torrentwebbplatser på.
 3. Aktivera appen och anslut till vilken server som helst. Ju närmare servern är, desto snabbare är din anslutningshastighet.
 4. För att säkerställa att du är helt anonym, besök den här IP-verifieraren och kontrollera om en anslutning har ägt rum.
 5. Din anslutningen är säkrad nu och du har en kladdad IP-adress.
 6. Gå över till vilken torrentwebbplats du vill och ladda ner vad du önskar, riskfritt.

Jag vet inte om du märkte det, men jag rådde dig att inte använda gratis VPN: er. I en farlig situation som denna är gratis VPN inte tillförlitliga. EN plötslig DNS-läcka kan uppstå och du kommer att kompromitteras helt.

För att inte tala om att de kanske samla in dina uppgifter och sälj dem till systerföretag för intäkter. Hur annars tror du att en gratis tjänst betalar för sina servrar? Dina privata uppgifter blir deras huvudsakliga inkomstkälla.

Bästa VPN: er för att komma åt förbjudna Torrent-webbplatser i Indien

Att välja rätt VPN för jobbet är ganska skrämmande vet jag. Landet har strikta lagar och eventuella felaktigheter kan få dig till problem. Det är därför du bör överväga investerar i ett VPN som fungerar bra i Indien. 

Det finns dussintals VPN där ute som påstår sig göra jobbet rätt. Baserat på min erfarenhet saknas dock “walk the walk” -delen. Jag har sett och granskat många VPN under mina år och jag har stött på några ganska robusta. Det är därför jag fortsätter att berätta, du är i goda händer. Nedan hittar du en tabell bestående av fyra av de bästa VPN-värdena i världen. 

Dessa toppleverantörer har sekretessfunktioner som kommer att hålla din identitet dold hela tiden. Från en döda övergången till strikt no-log policy, din integritet är viktig. En nollloggpolicy garanterar att företaget inte har information om sina kunder. Lyckligtvis har dessa VPN: er.

För att inte tala om det faktum att de arbetar i högt censurerade länder som Kina och Förenade Arabemiraten. Om de lyckas kringgå ländernas begränsningar skulle Indien vara en bit kaka. Här är de.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support

Besök ExpressVPN

rangvpn-providerBesök BulletVPN

rangvpn-providerBesök NordVPN

4vpn-providerBesök Surfshark

Lista över webbplatser i Blockerad i Indien av Airtel & Vodafone

Den indiska regeringen tillsammans med indiska ISP: er som Airtel, Vodafone och MTNL arbetar riktigt hårt för blockera torrentwebbplatser i regionen. Några av de användare som laddar ner sådant innehåll är ofarliga. Allt de vill göra är att få en viss fil gratis, vad är skadan i det. När du är klar med den här guiden kan du göra det enkelt. Nu är här topp webbplatser Indien blockerar från åtkomst:

 • RIsbb
 • The Pirate Bay
 • Shush
 • softarchive
 • BitTorrent
 • Spacemov
 • isohunt
 • KickAss Torrenter
 • TorrentProject
 • Viooz
 • Torrentnedladdningar
 • torrentz
 • H33t
 • Popcorn Time

Kan jag använda fullmakt för att avblockera förbjudna webbplatser i Indien?

I teorin, att använda ombud skulle kunna ger dig tillgång till vissa blockerade webbplatser. En fullmakt är det dock inte säkert att använda. Dessutom det varken döljer din IP-adress eller krypterar din trafik. Därför kan din Internetleverantör fortfarande se vilka webbplatser du besöker. Om du vill komma åt den förbjudna webbplatsen på ett säkert sätt, använd bara VPN.

Hur man avmarkerar webbplatser som är förbjudna i Indien – Slutsats.

Internet integritet och säkerhet är allt nuförtiden. Vissa av oss förlitar oss starkt på strömning för att få tillgång till mycket innehåll. Varför berövas en sådan rättighet? Om du bor i Indien och du är sjuk av de begränsningar som ditt land verkställer på dina, registrera dig med en leverantör Till exempel ExpressVPN. Lita på mig, du tittar på internet på ett helt annat sätt. Glöm inte att meddela mig om den här guiden hjälpte dig med ditt problem. Så snart du har fått din första torrentfil, skicka mig en skrik.

* Friskrivningsklausul: Den här artikeln är endast avsedd för utbildningsändamål. Vi kondenserar inte, främjar eller uppmuntrar till någon kriminell eller olaglig aktivitet. Dina handlingar är ditt ansvar. Kontrollera dina lokala lagar om torrenter och piratkopierad streaming. Observera att vi inte är värd för något piratkopierat innehåll på denna webbplats.

relaterade inlägg

 • Vad är en VPN-loggpolicy - Varför är det avgörande?

  Vad är en VPN-politik utan loggar – Varför är det avgörande??

  Inga kommentarer | 19 december 2017

 • 25 000 brittiska National Lottery-konton hackade

  25 000 brittiska National Lottery-konton hackade

  Inga kommentarer | 30 nov 2016

 • Hur du säkra ditt hemnätverk med en VPN-anslutning

  Hur du säkra ditt hemnätverk med en VPN-anslutning

  Inga kommentarer | 14 februari 2018

 • Att hålla dina barn säkra online - 6 saker du kan göra

  Att hålla dina barn säkra online – 6 saker du kan göra

  Inga kommentarer | 15 februari 2018

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me