Hur man streamer filmer och TV-program anonymt

Någonsin undrat hur man kan streama filmer online utan att fastna? För att skicka och ta emot Internet-trafik, din ISP ger dig en IP-adress. Denna IP-adress offentliggörs när du surfar på webben, ladda ner filer, eller kontrollera din e-post. Det betyder egentligen att din ISP och upphovsrättsskyddsgrupper kan spåra dina nedladdningsaktiviteter. För att ladda ner filmer anonymt, du måste dölj din IP-adress. VPN är överlägset den bästa metoden att göra förfalskning av din online identitet.


Bästa VPN för att streama filmer anonymt utan att fastna

Bästa VPN för att streama filmer anonymt utan att fastna

Kan jag fångas när jag strömmar på filmer?

Ja, du kan fastna när du laddar ner eller tittar på filmer, särskilt om du använder BitTorrent. Det är mycket enkelt att spåra torrentnedladdningar. Om du är ladda ner filmer via torrentklienter (P2P-protokollet) läggs din IP-adress till i torrent svärm. Med andra ord, alla som kikar / sådd samma fil kan se din IP-adress. Strax efter, eller till och med under filmnedladdningsprocessen, kanske du får ett e-postmeddelande eller varningsbrev från din Internetleverantör som säger att du har begått en upphovsrättsintrång. Det är när frågor blir allvarliga.

Hur man streamar filmer anonymt med VPN?

Om du ser allvar med din integritet online, och om du vill ladda ner filmer anonymt, du måste använda VPN. Med hjälp av ett virtuellt privat nätverk kan du göra det dölj din IP-adress från nyfikna ögon. När du har upprättat en VPN-anslutning, all din trafik är krypterad. Varken din Internetleverantör eller någon annan kommer att kunna lyssna på dina nedladdningar. Till och med din offentlig IP-adress är maskerad. Istället verkar du surfa på webben med IP-adressen till VPN-servern du är ansluten till.

Vilket VPN-protokoll ska jag använda när jag laddar ner filmer?

VPN-krypteringsnivåer varierar beroende på VPN-protokollet du använder. ExpressVPN erbjudande OpenVPN, IP2Sec, LT2P, och PPTP-protokoll. OpenVPN är det säkraste. Tänk på att ju högre krypteringsnivån är, desto mer VPN kommer att påverka din Internethastighet.

Hur ställer jag in VPN för att ladda ner filmer anonymt?

Det finns i princip två metoder du kan använda för installera VPN. Du heller konfigurera VPN-anslutningen manuellt på din enhet eller router eller så laddar du bara ner en VPN-app till din PC, Mac, iPhone, iPad, Android, eller Linux. VPN-leverantörer som ExpressVPN erbjuda såväl manuella VPN-installationsguider som VPN-applikationer för Windows, Linux, OS X, iOS, och Android operativsystem.

Kan jag fortfarande fångas när jag använder VPN?

Du kan göra ett snabbtest för att se till att du har lyckats dolda din IP-adress. Gå till www.whatismyip.network innan du ansluter till VPN-servern och anger din IP-adress. Anslut sedan till VPN och gå till www.whaismyip.network om igen. Du bör nu se en annan IP-adress som tillhör den VPN-server du är ansluten till.

I sällsynta fall kan VPN-anslutningen misslyckas, så att din integritet blir utsatt för processen. Premium VPN-leverantör som ExpressVPN erbjuda en “Kill Switch” funktion som i princip hindrar all Internet-trafik från att komma in eller lämna din enhet om du plötsligt är frånkopplad från VPN-servern.

Bästa VPN för att ladda ner filmer anonymt

Det finns ett antal funktioner att leta efter när du väljer en VPN-leverantör till ladda ner filmer anonymt. Kontrollera i allmänhet att din VPN-tjänst har det inga datakapslar eller bandbreddgränser. Se till att din VPN-leverantör erbjuder en Kill Switch funktion också. Håller inga loggar över din surfaktivitet är oerhört viktigt. Om VPN-leverantören inte erbjuder tydlig information om de erbjuder dessa funktioner eller inte, tveka inte att kontakta dem innan du registrerar dig.

Efter att ha testat över 20 olika VPN-tjänster har jag kommit fram till en bästa VPN-leverantörer för att ladda ner filmer anonymt lista. ExpressVPN markerar alla märken när det gäller internet sekretess och säkerhet och det är därför de är min nummer ett. Ta en titt på tabellen nedan.

Hur man streamar filmer anonymt med VPN – The Bottom Line

Kompromissa inte med din integritet online. Använda sig av VPN till strömma filmer anonymt. VPN ger dig ett extra lager av integritet och säkerhet när du besöker Pirate Bay, KickAss Torrents, Afdah, Putlocker, eller liknande webbplatser. Det gör att du kan kringgå regionala begränsningar pålagd geoblocked kanaler som BBC, Hulu och HBO Go, för.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map