Varför Torrenters ska använda VPN

Även om de flesta användare vanligtvis är medvetna om att ett VPN bör användas medan de torrent, så är det faktum att det är en tvång. Detta understryks med avstängningen av Torrentz 2 och KickassTorrents nyligen. Dessa var två av de översta torrentwebbplatserna som besökts av surfare på Internet. VPN: er krävs för supersnabb torrenting, liksom för att få andra fördelar som obegränsad bandbredd, krypterade anslutningar för dold och anonym surfing, frånvaro av logginformation och mer.


Varför Torrenters ska använda VPN

Varför Torrenters ska använda VPN

Varför använda ett VPN?

Att göra rätt val för ett VPN eller virtuellt privat nätverk har blivit något svårt i dag. Detta beror bara på att det finns för många alternativ att erbjuda. Många gratis VPN saknar nyckelalternativ och funktioner som gör det enkelt att utföra enkla uppgifter, lämna ensam något mer avancerat som nedladdning, strömning och / eller torrents sådd.

Stängningen av KAT eller KickassTorrents – nummer 69 i popularitetsdiagrammen för de mest populära webbplatserna på webben är en fast anledning till att en VPN bör användas medan man torrent. KAT stängdes av eftersom någon med en liknande IP-adress öppnade KickassTorrent och Apples Facebook-sida. Detta gjorde det möjligt för den nuvarande amerikanska regeringen att beslagta många KickassTorrent-domäner. Myndigheterna försökte också utlämna webbplatsägaren och två andra ledande webbplatsmedlemmar till USA för att få åtal. Detta är ännu en solid anledning till att det är obligatoriskt att använda VPN för att dölja en IP-adress.

VPN: er för Torrenting

Nyligen aggressiva nedbrytningar har lett till en för tidig stängning av många indexeringsplatser för torrent. Nedladdare skickades till och med varningsmeddelanden som hotade böter och till och med fängelse om de försökte komma åt sådana webbplatser.

Så detta är vad din VPN kommer att göra för dig: Den döljer din personliga IP-adress samtidigt som du dirigerar din trafik via dess servrar. Därför kommer dina platser att visas som en dynamisk adress som visas från flera platser över hela världen. Se bara till att när du väljer VPN kommer den med funktionen Connection Drop Protection (CDP) eller DNS Leak Prevention. När det gäller torrent bör VPN-leverantören stödja Bittorrent-tjänster.

Du kan också välja ett skyddsverktyg för din IP-adress. Detta kommer att vara en brandvägg som blockerar alla IP-adresser som är oönskade och förhindrar spammare, snoopers och annonsörer från att ansluta till datorn om de har skadliga avsikter.

Dessutom skyddas din anslutning också från den standardlista som torrent-supportrar har skapat. Bläddra igenom torrenter genom att aktivera skyddsverktyget för IP-adressen och VPN och fortsätt din torrentsökning. Gratis proxies eller Tor-tjänster kan också användas för att leta upp innehåll.

Bästa VPN för Torrenting

Om du måste välja ett lämpligt VPN för din torrenting som även för regelbundet bruk, välj mellan ExpressVPN, Cyberghost,  eller IPVanish. Dessa tros hjälpa dig att ladda ner torrenter anonymt och för att skydda dina intressen från myndigheter och regeringar. Vi har nyligen granskat topp-VPN-tjänster för anonym torrenting. Kort sagt, här är de bästa VPN: n du kan använda för att surfa på webben privat.

Fallstudier

I allt väsentligt varje klick som görs online medan torrenting loggas eller ses av hackare, statliga servrar, kraftfulla medieföretag och DMCA-svindlare. Det hände så att nyligen slapp en vanlig beskyddare av EverydayElectronics, som inte använde en lämplig VPN, med ett meddelande från DMCA. I ett annat fall skickade CNSE eller kabelnätverket Starz Entertainment, hem till Power – hitserien från 50 Cent, ett meddelande om borttagning från DMCA till användarens ISP. Det påstods att nämnda ISP hade laddat ner och sådd Black Sails, en annan serie från Starz.

Ironien var dock att användaren inte hade laddat ner någon torrent sedan 2014. Dessutom, eftersom han laddade ner torrenter, var det för musik specifikt och inte för filmer eller TV-program.

Även om Starz begärde att dela det nämnda materialet skulle stoppas och att filen skulle tas bort omedelbart, var detta inte möjligt eftersom filen aldrig var i användarens besittning. Det begärdes att sådant kränkande material eller något annat Starz-material blockeras från åtkomst och delning enligt upphovsrättslagar.

I ett annat fall fann en Virginia-baserad federal jury att en USA-baserad ISP, Cox Communications var skyldig i kränkningar av upphovsrätten beordrades att betala 25 miljoner dollar som kompensation till BMG, en musikutgivare. Det påstods av BMG att Cox-abonnenter hade begått tusentals brott mot upphovsrätt medan Cox avstod från att göra någonting för att förhindra eller hindra dem från att piratkopiera.

Men i USA är det osannolikt att din internetleverantör kommer att koppla bort dig på grund av piratkopiering. Detta kan dock ändras med resultatet av det här fallet. En andra märkbar nackdel är att om Cox äntligen är ansvarig kan det direkt stämma alla piratkopierande intrång.

Detta visar i sig själv varför och hur användningen av en pålitlig VPN håller din konfidentiella och känsliga data säkra, säkra och, ännu viktigare, helt anonym.

Varför Torrenters ska använda VPN – slutliga tankar

När du är ansluten till en VPN-server går du över till WhatIsMyIP.network och utför en IP-adresskontroll. Idealt måste den skilja sig från IP-adressen som tillhandahålls av din Internetleverantör och dirigeras från någon annanstans. När du är säker på din säkerhet och anonymitet börjar du ladda ner den nödvändiga filen från Bittorrent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map