Как да коригираме Apex Legends Lag

Забавянето е едно от най-лошите неща, които могат да ви се случат, докато играете Apex Legends. Както бавната ефективност на мрежата ви е фината линия между вашата победа или поражение. Научете как да коригирате Apex Legends Lag в статията по-долу.

Как да коригираме Apex Legends Lag

Как да коригираме Apex Legends Lag

Какво е изоставане?

Докато специализираните сървъри на играта Apex Legends обикновено предотвратяват забавянето в играта. Някои обаче са неизбежни и могат да бъдат много смущаващи. Лагите са онези паузи, които могат да ви се случат по време на игра. Технически погледнато, изоставането е бавната реакция на компютър или игрално устройство поради бавна връзка с компютър / устройство или интернет. Закъснението на игрите е свързано с консумацията на честотна лента от хиляди потребители на обикновен ISP сървър в определено време. Това означава, че вашата система може да не е в състояние да изпраща и получава достатъчно данни поради бавна и непоследователна интернет връзка.

Защо се нуждаете от VPN за Apex Legends?

VPN за Apex Legends може да намали закъснението между играч и сървърния клиент. Можете също да подобрите вашата скоростна връзка, когато сте свързани с VPN. Бъдете защитени срещу DDoS атаки с активиран VPN, когато играете. Освен това VPN позволява на геймърите да се свързват с различно местоположение на сървъра и това може да помогне за намаляване на ping. Плюс това можете да играете играта от всяка точка на света, като се свържете със сървъри в определени страни.

Използването на VPN също ще ви помогне да коригирате различни проблеми с връзката, които могат да ви попречат да играете Apex Legends онлайн. Някои от тези грешки включват:

„Времето за връзка с сървъра е изтекло. Вижте ea.com/unable-to-connect за допълнителна информация “

„Не може да се свърже със EA сървъри. Моля, проверете интернет връзката и опитайте отново. Вижте ea.com/unable-to-connect за повече информация. “

Как да поправим изоставането в Apex Legends с VPN?

За да намалите латентността в Apex Legends, трябва да следвате две стъпки.

 1. Първо стартирайте играта Apex Legends.
 2. От началния екран преминете към „Център за данни“.
 3. Забележете, че е време за ping на различните сървъри на Apex Legends.

Сега, когато знаете времето си за пинг, е време да поправите вашите Apex Legends. Ето какво трябва да направите следното:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги. Уверете се, че вашият VPN доставчик има значителен брой VPN сървъри, разпръснати по целия свят.
 2. След това настройте приложението VPN на вашия компютър, Mac или PS4 устройство.
 3. В рамките на приложението се свържете към VPN сървър, близо до вашето истинско местоположение.
 4. След като бъде установена VPN връзката, върнете се към играта Apex Legends.
 5. Направете отново теста за ping, който сте направили по-рано.
 6. Времето ви за пинг трябва да бъде драстично намалено.

В случай, че не сте доволни от резултатите, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с различен VPN сървър. Изброената по-горе процедура също ще ви помогне да заобиколите евентуални проблеми с връзката, които може да имате при опит да се свържете със сървърите на Apex Legends.

Допълнителни съвети за намаляване на изоставането в легендите на Apex

За да се насладите на играта Apex Legends без забавяне, ще трябва да подобрите своя пинг и да намалите закъсненията си. Вижте тези съвети по-долу:

 • Свържете вашия компютър към рутера с помощта на мрежов кабел Ethernet, това ще стабилизира вашата интернет връзка. Кабелната интернет връзка като цяло е по-добра от WiFi връзка, когато става въпрос за онлайн игри.
 • Отидете на настройките на играта и намалете Разделителната способност, Разгласяване, Качество на сенките, Качество на текстурата и Виртуална синхронизация.
 • Затворете файлове или дейности, които заемат много оперативни и честотна лента. Спрете изтеглянията, когато е възможно.
 • Затворете фоновите процеси (и за двата Windows & Mac геймъри), като антивирусни надстройки, актуализации на Windows и клиенти Torrent и Download Manager.
 • Помислете за активиране на функцията QoS на вашия рутер, за да даде приоритет на трафика, така че по-важният трафик да премине първо.
 • Свържете се с вашия доставчик на интернет услуги. Някои доставчици на интернет услуги имат специални пулове за онлайн игри.
 • Рестартирайте мрежовия си хардуер, като изключите вашия рутер и модем за 30 минути.
 • Изключете други устройства като таблети, мобилни телефони и други онлайн устройства.

Превключете типа си Nate от „Ограничен“ към „Умерен“ или „Отворен“. Това има огромен ефект върху скоростта на изтегляне и изживяването ви, особено ако използвате PS4 или Xbox One.

Най-добър VPN за Apex Legends 

Има доста доставчици на VPN услуги, които обещават качествени услуги и отлични резултати. Но, колко всъщност отговарят на претенциите си? Вече изпробвахме редица различни доставчици и ето нашия списък на най-добрите VPN за Apex Legends.

ExpressVPN оглавява списъка ни като една от най-популярните VPN услуги по отношение както на производителността, така и на поддръжката на клиентите. Той е идеален за игри и стрийминг. Трябва да опитате. Намерете повече доставчици на VPN услуги в таблицата по-долу.

Fix Apex Legends Lag – финални думи

Насладете се на вашата битка роял игра без забавяне или прекъсвания. Използвайте VPN софтуер за подобряване и подобряване на вашето игрово изживяване. Докато разработчиците не решат проблемите със закъснението и изоставането, геймърите могат да се възползват от доставчик на VPN услуги.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me