Как да коригираме проблема с изоставането в дежурната Warzone

Няколко от никой от вас все още не знаят това Call of Duty: Warzone беше пуснато на 10 март 2020 г.. Всички сте развълнувани да влезете на бойното поле и да започнете да стреляте веднага. Но тъй като е толкова напреднал, все още е онлайн игра, която е податлива на изоставане. Няма буквално нищо по-лошо от това МИГ в Call of Duty, което може прекратете убийствата си и понижете класирането си. Е, аз съм фен на играта и търся топ противници, които нямат проблеми да вървят срещу. Ето защо излязох с това ръководство. Ето как можете да коригирате Call of Duty: Проблем с изоставането в Warzone.

Как да коригираме проблема с изоставането в дежурната Warzone

Как да коригираме проблема с изоставането в дежурната Warzone

Call of Duty – Lags съсипват опита

Лаговете не са проблем, с който просто се сблъсквате, докато играете Call of Duty. Всъщност във всяка онлайн игра, а бавна връзка може да го повлияе по супер разочароващи начини.

Представете си себе си в средата на мултиплейър мач и вашият герой получава заседнал да не прави нищо или върви напред-назад с неизвестна дестинация. Това би могло да съсипе играта ви.

Това не е единственият тип изоставане. Вашата връзка или устройство може да причини входно изоставане, където платформата не може да бъде в крак с командите, които издавате.

Освен това, вашият аватар може да е заседнал в играта, докато сте излязоха насила. Ако използвате Windows PC, Парата може да ви накаже за нещо, което дори не си направил. Ако все още не сте се сблъскали с проблема, ето как изглежда.

 • „Сървърът е изключен. Връзката с този сървър за игри на Blizzard е загубена. Моля, излезте и опитайте отново. Код на грешката: BLZBNTBGS000003F8. “WarZone изключен

В Call of Duty: Warzone, a бърза връзка се изисква да се насладите на играта максимално. Ако се появят изоставания, ще загубите убийството си просто така. По дяволите, може дори да се получи понижена любезност на бъгове и лаги.

Не искаме това. Като геймър знам през какво преминавате. Бавната връзка обаче не съсипва само опита ви в играта, може би не може да влезе в играта, да започнем с. Нека да разгледаме друг грешка получавате, ако връзката ви не е достатъчно добра:

 •  “Свързването е неуспешно. Не можете да получите достъп до онлайн услугите. “
  Най-добрите щракачки на Twitch от 2020 година

За да избегна тези проблеми, проведох няколко теста. Ще се радвате да знаете, че успях да оптимизирам моя CoD игра.

Не се притеснявайте, ще можете да го направите и вие. Просто следвайте това изчерпателно ръководство и ще играете Call of Duty: Warzone без изоставане и при отлични скорости.

Много потребители са се оплакали

След пускането му играчите се оплакват от значителното закъснение на сървъра. Вече е потвърдено, че се дължи на няколко Разпределени атаки за отказ от услуга (DDoS).

тези атаки, насочени както към Blizzard, така и до Activision. Двете компании обаче заявяват, че са се справили с тях и играчите могат да се върнат обратно в играта и да се насладят. 

Blizzard заяви, че се занимава с подобни DDoS атаки от доста време, от вторник, Мач 17-ти, 2020г като един пример.

Blizzard записа повече DDoS инциденти и ги потвърди чрез своите акаунти за поддръжка. 

„DDOS атаките срещу мрежови доставчици, които наблюдавахме, приключиха. Ако все още не можете да влезете, опитайте https://t.co/W9Koj6IaqS. “

Тези атаки се случват почти всеки ден, включително преди три дни 21 март

CoD: Warzone не е единствената игра, засегната от DDoS атаки. Това обаче не означава, че не може да бъде избегнато, което е главно причината за съществуването на това ръководство.

Най-добрият начин за коригиране на задължението: лагери на Warzone

VPN логолатентност, също наричан просто като пинг, е времето, необходимо за преминаване на данни между местоположенията, измерено в милисекунди. Докато някои ръководства за помощ могат да заявят, че няма нищо за вашия пинг, моля да се различа.

Определено можете да намалите ping, ако използвате a Виртуална частна мрежа. Известни като VPN, това са инструменти за киберсигурност, които помагат да защитите вашите данни и ви позволяват да използвате специализирани сървъри вместо вашите интернет доставчици.

Свързвайки се със сървър, вашите данни ще преминат през частен тунел, ще бъдат шифровани в процеса и защитени срещу всички видове кибератаки и опити за любопитни. След като данните са криптирани и вашите идентичността е скрита, можете да заобиколите своите ISP дроселиране навици като една от основните причини да получавате бавни скорости на връзката през повечето време.

  Как да намалим латентността в Mortal Kombat 11

Това не е всичко. Освен това ви предпазва от DDoS атаки които са станали доста често срещани в света на онлайн игрите. VPN скрива вашето местоположение и ви присвоява IP адрес в страна, която сте избрали. Това помага много, когато се опитвате да закупите стоки в играта или достъп до играта в зона, където тя не е налична.

В Русия PlayStation не продава дигитално играта. Така че, ако живеете там, свържете се със сървър, да речем в САЩ и играта ще бъде на разположение за закупуване.

Ето какво VPN може да ви помогне да използвате максимално CoD: Warzone:

 • Изберете бърз сървър.
 • Закупувайте ексклузивни игри.
 • Намалете забавянията и изоставанията.
 • Байпас на дросела на връзката на ISP.
 • Повишава сигурността и поверителността.
 • Сменете сървърите, за да играете с други играчи по целия свят.

Поправяне на проблема с изоставането

Сега, след като знаете какво е VPN и е способен, нека ви покажа как можете да се отървете от изоставащия си проблем. Първо, трябва проверете своя пинг.

Activision ви даде възможност да видите своя пинг от играта. Така че, преди да успеем да направим нещо, трябва да видите какво е вашето пинг изглежда като първо, може би сега е добре. Използвахме нашия PS4 като пример:

 1. Първо стартирайте играта, въведете лоби и започнете мач.
 2. След това щракнете върху Бутон за опции и се насочи към Меню за настройки.
 3. Сега, отидете на Настроики, буквално.Опции за WarZone
 4. Сега кликнете върху Сметка.Настройки на акаунта на WarZone
 5. Ще намерите това латентен статус в средната дясна част на екрана.WarZone Latency

Както можете да видите, латентният статус е доста лош, но имаме поправка за това. Това е една от основните причини да измислим това ръководство на първо място.

Най- видео по-горе ще ви даде същите инструкции в повече цялостен визуален процес. Проверете дали стъпките не са ви били достатъчни.

Използване на VPN

Сега, когато знаете своя пинг, можете да направите нещо по въпроса. Ако не е това, което търсите, следвайте стъпките по-долу:

 1. първи, абонирайте се за надеждна VPN услуга който има бързи сървъри по целия свят. Говорим за онлайн игри, така че ExpressVPN силно се препоръчва.
 2. Ако използвате компютър с Windows, можете да изтеглите техния специален клиент на вашето устройство. Що се отнася до тези, които играят CoD на своите Xbox One и PS4, трябва инсталирайте VPN на вашия рутер като не е съвместим с вашата конзола.
 3. Сега влезте с вашия акаунт и свържете се със сървър разположен близо до вашето местоположение.
 4. След като връзката се осъществи, проверете отново състоянието си на Ping.
 5. Ще забележите, че е вашето време за пинг намален.
  Как да намалим изоставането във Fortnite

В случай, че ExpressVPN не е това, което търсите, винаги можете да използвате едно от тях топ VPN за Call of Duty: Военна зона. Те са много надеждни, бързи и предлагат най-добрата сигурност и в индустрията.

Ако търсите по-бърза връзка, винаги можете променете DNS сървърите на вашата платформа. Доста е лесно, ако вече знаете пътя си около него. В случай че не го направите, ето няколко ръководства, които ще ви помогнат да го направите:

 • Превключване на DNS сървъри на PlayStation 4.
 • Смяна на DNS сървъри на Xbox One.

VPN не е достатъчно? Ето няколко трика

VPN може да направи много за подобряване на вашето гейминг изживяване, но може ли да го направи сам? Какво бихте казали, ако ви кажа, че можете също да помогнете по време на процеса? Да, вярно е Има а няколко трика можете да използвате, за да оптимизирате работата на устройството си. Нека да разгледаме:

 • Регулирайте визуалните настройки в опциите на CoD.
 • Вземете най-новите драйвери на Nvidia или AMD.
 • Консултирайте се с вашия интернет доставчик за специална помощ за игрални басейни.
 • Деактивирайте Wi-Fi на други устройства, които може да прекъсват връзката.
 • Използвайте кабелна връзка вместо Wi-Fi.
 • Вашето устройство може да има приложения, работещи на заден план. Уверете се, че сте ги затворили всички, за да спестите на RAM.
 • Поставете на пауза всички изтегляния, които може да са на вашето устройство. Това важи специално за PS4 и Xbox, тъй като актуализациите са чести.
 • Вашият контролер е за предпочитане да бъде свързан директно към конзолата вместо към Bluetooth. Ако забележите, професионалистите винаги използват свързани кабелни контролери, мишка и клавиатура. Това подобрява изоставането на входа.

CoD: Фиксиран проблем с лаг на Warzone – финални мисли

Играта е невероятна. Activision добавени допълнителни функции, за да може всеки да се наслаждава. Въпреки това, можете да му се насладите максимално, ако изоставането продължава да се случва. Ето защо аз излязох с това ръководство, на първо място.

Сега имате средства да играете нова игра на CoD без бързане на пътя. Върви напред и застреляй всички. Ако имате още съвети за добавяне, моля, споделете ги в коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me