Как да намалим латентността в Mortal Kombat 11

Буквално мога да кажа, че всички ние преживяхме много изоставания и латентности, когато играем онлайн. Това е проблем, с който се сблъскваме, когато участваме в бойна игра като Mortal Kombat 11. Никой не иска да влезе в мач, в който трябва да натискате напред повече от веднъж, за да може Скорпионът да отприщи копието си. Доста е разочароващо. Но не се безпокойте Имаме собствени ходове на играта. Ето как можете да коригирате проблемите с изоставането на MK 11.

Как да поправим Mortal Kombat 11 Lags

Как да поправим Mortal Kombat 11 Lags

Mortal Kombat 11 закъснения и изоставания

Питали ли сте някога всичко свързано с вашия интернет? Ходили ли сте някога: „Моят интернет доставчик е добре, прави това където и да съм. Не знам какво да правя ”? Да, аз самият съм играч на Mortal Kombat и честно мога да кажа, че знам как се чувствате. Това, че сте добър играч на МК, означава, че знаете някои дълги комбинации, нали?

Е, представете си, че сте в средата на комбо в онлайн мач и ще ви прекъсне проблем с изоставане? Колко луд би ви се сторил това, ако ви струва мача? Проблемът тук е, че рискът не е самият мач, а класирането ви сред другите играчи. Не само това, но ако загубите връзката си, цялата ви репутация може да бъде застрашена. Имам предвид „Качественост“, наистина? Виждали ли сте някога това?Quitality

Това е най-лошото, което един онлайн МК геймър може да премине. Той ви маркира като търсач само защото връзката ви не успя. Достатъчно за това. Днес сме тук, за да се освободим от проблемите с изоставането в Mortal Kombat 11. С други думи, ние сме тук за „Finish Them“.

Как да коригирате Mortal Kombat 11 Lag Issues

Потребителите на PlayStation 4 от време на време се сблъскват с проблеми със замръзването или изоставането на конзолата. Говорихме за това колко досадно може да бъде, ако играете Mortal Kombat 11. За щастие вече няма да ви се налага да търпите „бруталността“ на изоставането. Ето основните начини за коригиране на Mortal Kombat 11 закъснения и изоставане.

1. Освободете малко пространство

Ниското пространство е важен фактор, който може да забави вашата конзола драстично. Дори и да не играехте онлайн, играта може да се замразява от време на време. Затова винаги, когато мисълта ви хрумне, продължете напред и освободете някои нежелани данни от конзолата си. За да направите това на PS4, трябва да направите следното:

 1. От главния екран отидете на Настройки.
 2. След като отидете там, отидете на Управление на системното съхранение.
 3. Сега изберете някоя от категориите, за да видите повече информация.Безплатно съхранение на PS4
 4. Сега можете да изберете какво да изтриете, в случай че нямате нужда от данните.
 5. Натисни Настроики бутон и изберете Изтрий
 6. Когато приключите, ще откриете, че PS4 е станал много по-бърз от преди.

2. Възстановете вашата база данни

Когато използвате PS4 от дълго време, вашата база данни започва да се пълни, без дори да забележите. Ето защо от време на време трябва да възстановите базата си данни. Това ще подобри ефективността на вашата конзола по страхотен начин и ще ви помогне с проблема с изоставането. За целта изпълнете стъпките по-долу:

 1. Изключете PS4, като задържите бутона за захранване, докато не чуете два звука. Това е индикатор, че PS4 е изключен.
 2. Сега този път трябва да рестартирате конзолата, но в безопасен режим. Можете да направите това, като задържите бутона за захранване, докато чуете втори звуков сигнал.
 3. Докато сте в безопасен режим, вашият контролер няма да работи чрез безжична връзка. Ще трябва да го включите с помощта на USB кабел.
 4. Отидете надолу и изберете Rebuild Database. Възстановете база данни
 5. След това вашият PS4 ще сканира устройството и ще създаде нова база данни от всички материали.
 6. Изчакайте, докато процесът приключи и ще имате бърз PS4, за да можете да се наслаждавате на игрите до максимум.

Имайте предвид, че може да отнеме много време, за да завършите. Това зависи от количеството и вида на данните, с които разполагате.

3. Подобрете вашата интернет връзка

Това може да стане по няколко начина. Някои от тях се нуждаят от някои технически умения, докато други ще ви струват няколко стотинки. Така или иначе, ще ви помогна. Ето как можете да оправите интернет връзката си за по-добро игрово изживяване:

Използвайте Ethernet: Ще постигнете оптимална производителност, когато играете онлайн игра през кабелна Ethernet връзка. Безжичните връзки имат тенденцията да се забавят и да повлияят на качеството на вашата онлайн игра. Ако свържете своя PS4 към интернет с помощта на Ethernet кабел, ще поддържате минималната лента за връзка, необходима за прилична онлайн игра.

DNS сървър: Сървърът, който вашият интернет доставчик ви присвоява автоматично, когато се абонирате за тяхната услуга, може да ви провали понякога. Лесно може да се претоварите с приложения, особено ако нямате много доставчици в региона, в който живеете. Въпреки това, ако имате променете настройките за DNS на вашата PlayStation, може да се окажете с по-добра връзка за игра на MK 11 без забавяне.

Спиране на изтеглянето: Преди да се насочите към онлайн игра, уверете се, че всяко отделно устройство у дома не изтегля нищо, включително вашия PS4. Може да не забележите, че на конзолата ви се изтегля актуализация. Така че, проверете двойно преди да се насочите направо към онлайн битка. Това ще подобрете интернет скоростта си PlayStation 4.

Игрален рутер: По-просто като купете игрален рутер. Такива маршрутизатори са предназначени да бъдат проектирани специално за геймърите, за да помогнат да се запази латентността. Можете да намерите много от тях, независимо дали онлайн или в електронния магазин на вашия квартал. Ако искате някаква помощ, изпробвайте Neat Gear XR 500 Gaming Router.

4. Актуализирайте конзолата си

Някога проверявали ли сте дали вашият PS работи на най-новия фърмуер? Това е нещо, което трябва да правите ежедневно. Уверете се, че вашият PS4 работи с най-новата актуализация, за да можете да получите по-добра производителност. Това значително намалява закъсненията, с които се сблъсквате в онлайн игрите и избягва проблемите със замразяването.

5. Използвайте виртуална частна мрежа

Когато ти инсталирайте VPN на вашия PlayStation 4, ще можете да превключите сървъра, през който преминава. С други думи, вашите данни ще бъдат пренасочени чрез избран от вас сървър. Можете да изберете такава, при която няма време за пинг в момента, в който играете MK 11. Свързване също с VPN избягва ISP Throttling, което означава, че вече няма да има намеса в скоростта на вашия интернет.

Ето какво трябва да направите:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги. Горещо препоръчвам ExpressVPN.
 2. Тъй като VPN не може да се използва директно на вашия PS, трябва да го направите настройте VPN на вашия рутер.
 3. След това влезте с вашия акаунт и се свържете със сървър, който смятате за подходящ за вашето игрово изживяване.
 4. Сега стартирайте Mortal Kombat и не се притеснявайте отново за изоставането.

ExpressVPN е един от малкото VPN доставчици, които могат да ви помогнат в задачата, която се работи. Той има сървъри по целия свят, които идват с пламтящи високи скорости. Можете също да видите списък с други топ VPN за Mortal Kombat 11 в таблицата по-долу.

Как да коригираме MK 11 лагове – финални мисли

Когато започне катастрофата за забавяне в играта, ще имате няколко секунди закъснение между всеки ход, който направите. Опонентът ви ще удари перфектно всеки комбо, докато стоите там и не правите нищо. Ще пропуснете най-лесните комбинации и ще загубите игра след това. Да не говорим за онова качество, което е най-унизителното от всички. Въпреки това, с някои трикове тук и там, можете да оптимизирате опита на MK11. Вижте ръководството, което ви предоставих, и вие ще ги завършите за нула време.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me