Как да намалим закъсненията в отдел 2

Очевидно изоставането е често срещано разочароващо обстоятелство, което довежда онлайн геймърите до степен, в която те смятат, че опитът вече не си струва. Ето да се надяваме, че Дивизия 2 няма да се присъедини към другите игри, които изпитват злополучното изоставане. В други добри новини има начини да се намали изоставането в Divison 2 – ако съществува. Научете как точно в статията по-долу.


Как да намалим изоставането в отдел 2

Как да намалим изоставането в отдел 2

Какво е изоставане?

Забавянето обикновено се появява в резултат на бавна клетъчна или Wi-Fi връзка. Наличието на много приложения, изтеглени на вашия компютър или смартфон, също може да бъде потенциален фактор за изоставащата криза. Най-често срещаният тип изоставане се причинява от проблеми с производителността на мрежата. Закъснението на игрите се свързва с консумацията на честотна лента от хиляди потребители на обикновен ISP сървър в определено време. Може би вашата система може да не е в състояние да изпраща и получава достатъчно данни поради бавна и нестабилна интернет връзка. Следователно играта се забавя до стоп, което вбесява запалените геймъри, които са в средата на извършване на атака или изпълнение на мисия.

Забавянето е забавянето между действието на играча и реакцията на сървъра, която поддържа играта. Високото ниво на пинг може да затрудни играча много трудно в резултат на настъпващите отрицателни ефекти. Колкото по-нисък е пингът, толкова по-малко закъснение ще изпита играчът. Обратно, висок пинг се отнася до пинг, който причинява силно изоставане. Получаване на VPN-то най-добрият VPN за Divison 2 със сигурност може да ви помогне да преодолеете латентността и изоставащите проблеми.

Защо се нуждаете от VPN в Раздел 2?

Играта все още е в ранния си достъп, а сървърите все още не са 100% готови. Това обяснява защо има изоставане, спад на честотата на кадрите и прекъсвания. Забавянето на играта е от сървърите на Ubisoft, защото както казахме, това е ранният й достъп. Първият ден пластир е наличен при пускането, за да се отстрани проблема, докато говорим. Игра, лишена от бъгове и проблеми, не съществува. Това прави изоставането неизбежно и нежелателно стопаджия, объркващо игралното изживяване. Това са такива технически проблеми, които съсипват играта за играчите и ги възпират да играят отново и отново. Закъснението може да струва на играча играта, където той / тя се стартира от него поради неразрешимо изоставане и бавен сървър. Играчите могат да изпитат изключително изоставане, както и спад на честотата на кадрите и като цяло лошо преживяване на геймплей.

Играта може да работи много бавно, за разлика от предполагаемото, което може да компенсира мизерно време за геймърите. Въпреки официалното време на пускане на играта, има сървъри в други региони, включително Австралия и Нова Зеландия. Някои прекалено развълнувани играчи използват услугите на VPN, за да изглеждат, че се намират в Австралия или Нова Зеландия, така че да могат да започнат да играят в Дивизия 2 по-рано. Както при всяка игра при стартиране, сървърите се претоварват и играта става невъзможна за игра. Това е, когато VPN може да ви бъде полезен.

VPN с отдел 2

Абонирането за VPN също така ви позволява да скриете интернет трафика от вашия интернет доставчик, предотвратявайки връзката ви от заглушаване или блокиране на достъпа ви до сървърите за игри. VPN ви позволява лесно да се свържете с един от неговите високоскоростни сървъри, независимо къде се намирате в света. Наличието на такъв ще ви позволи да:

 • Играйте във високоскоростна мрежа.
 • Закупувайте нови игри рано.
 • Намалете нивото на латентност и изоставане.
 • Байпас и предотвратяване на ISP да заглуши вашата интернет връзка.
 • Осигурете сигурност и достъпност.
 • Превключване между сървъри.

Как да поправим изоставането в Division2 с помощта на VPN

За да намалите изоставането в Отдел 2, трябва да следвате две стъпки. Първо, трябва да определите текущия си пинг във връзка със сървърите на Division 2:

 1. Първо, преминете към този уебсайт.
 2. От списъка с региони изберете региона, който е най-близо до вашето действително местоположение.
 3. След като направите това, кликнете върху „Ping“.
 4. Ще получите резултат за милисекунди. Забележете.

Сега знаете времето си за пинг; време е да коригирате изоставането си в Дивизия 2 Ето какво трябва да направите следното:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги. Уверете се, че вашият VPN доставчик има значителен брой VPN сървъри, разпръснати по целия свят.
 2. След това настройте VPN приложението на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. В рамките на приложението се свържете към VPN сървър, близо до вашето истинско местоположение.
 4. Направете отново теста за ping, който сте направили по-рано.
 5. Времето ви за пинг трябва да бъде драстично намалено.

Ако не сте достигнали необходимите резултати, просто се свържете с друг VPN сървър. Най-общо казано, колкото по-близо е VPN сървърът до истинското ви местоположение, толкова по-добре.

Най-добър VPN за дивизия Lag 2

ExpreсsVPN е най-добрият избор за VPN да се използва с игри с високи нива на латентност. Компанията е комбинирала VPN услугата си с функция Smart DNS, за да защити вашата поверителност и да деблокира достъпа до широк спектър от съдържание по целия свят. Можете да стартирате софтуера на всички платформи като Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Amazon Fire TV и рутер.

ExpressVPN се е доказал като ефективен благодарение на оптимизираните скорости и бързите връзки. Като инсталирате ExpressVPN, можете да играете на Division 2 без усложнения или технически затруднения. Ако не сте сигурни за кой доставчик на VPN услуги трябва да отидете, разгледайте таблицата по-долу, която съдържа други опции за VPN.

Допълнителни съвети за намаляване на изоставането

За игра без забавяне в играта Divison 2, ще трябва да подобрите своя пинг и да намалите закъсненията си. Вижте тези съвети по-долу:

 • Свържете вашия компютър към рутера с помощта на мрежов кабел Ethernet, това ще стабилизира вашата интернет връзка. Кабелната интернет връзка като цяло е по-добра от WiFi връзка, когато става въпрос за онлайн игри.
 • Отидете на настройките на играта и намалете Разделителната способност, Разгласяване, Качество на сенките, Качество на текстурата и Виртуална синхронизация.
 • Затворете файлове или дейности, които заемат много оперативни и честотна лента. Спрете изтеглянията, когато е възможно.
 • Помислете за активиране на функцията QoS на вашия рутер, за да даде приоритет на трафика, така че по-важният трафик да премине първо.
 • Свържете се с вашия доставчик на интернет услуги. Някои доставчици на интернет услуги имат специални пулове за онлайн игри.
 • Рестартирайте мрежовия си хардуер, като изключите вашия рутер и модем за 30 минути.
 • Изключете други устройства като таблети, мобилни телефони и други онлайн устройства.
 • Превключете типа си Nate от „Ограничен“ към „Умерен“ или „Отворен“. Това има огромен ефект върху скоростта на изтегляне и изживяването ви, особено ако използвате PS4 или Xbox One.
 • Затворете фоновите процеси (и за двата Windows & Mac геймъри), като антивирусни надстройки, актуализации на Windows и клиенти Torrent и Download Manager.

Как да намалим изоставането в отдел 2 – Заключение

Както при всяка игра, проблемите са неизбежни, въпреки усилията на разработчиците да ги тестват и предотвратяват. Проблемите с производителността са най-лошият кошмар на геймърите, тъй като могат да направят геймплей изживяването ужасно. Plaguing Division 2 са проблеми с честотата на кадрите и оптимизацията, които са резултат от претоварени сървъри. Има по-голяма вероятност да срещнете тези проблеми, тъй като все повече и повече играчи имат достъп до играта. Ако искате да избегнете всичко това, всичко, което трябва да направите, е да получите VPN. Като се казва, за кой VPN ще отидете? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map