Как да получите Twitch Unblocked с VPN

Как да отблокирате Twitch с VPN? Онлайн игрите и по-конкретно мултиплейър игрите придобиха огромна популярност през последните няколко години. Игри като Fortnite, PUBG и H1Z1 са ангажирали своите играчи в епични битки и са ги пускали във всякакви куестове. С толкова много игри във възход, идва и необходимостта да станете умели играчи и какъв по-добър начин да се научите от гледането? Ако имаше само начин, по който геймърите могат да наблюдават игрите на един друг?

О, чакай, има, и се казва Twitch. Тази стрийминг услуга позволява на отдадените геймъри да записват своите геймърски кадри и след това да ги споделят със света. Така че сега възможността да гледате и споделяте кадри от играта, която вие или другите играете, е възможна с Twitch. Поради факта, че Twitch е пряко свързан с онлайн игри, той може да бъде блокиран в работните среди и училищата. Блокиран е и какво? Това не означава, че нямате достъп до него. Можете ефективно да заобиколите всички ограничения, наложени на Twitch и гледайте Twitch отблокиран с използването на VPN на вашия компютър, Mac, Andriod, iOS операционни устройства, Fire TV, Chromecast, Xbox и PS4.

Twitch Unblocked с VPN

Twitch Unblocked с VPN

Какво е Twitch?

Twitch е видео платформа за стрийминг на живо, която е основно посветена на „всичко игри“. Той предлага предавания на живо на стотици геймъри, които играят плюс възможност за комуникация с тях на живо. Twitch може да следи любимите си телевизионни оператори безплатно или да се абонира за каналите им срещу заплащане. Това, което придава на Twitch известна привлекателност е, че той разкрива различни личности в света. Някои хора просто искат да видят какво правят техните любими излъчващи / геймъри. Това, което е още по-интересно в това, е, че няма фенове или ограничения между вентилатора и стримера. Плюс това, Twitch и Esports имат връзка отдавна. Това е така, защото Twitch предлага показатели за гледане, които улесняват договарянето със спонсори.

Как да получите Twitch Unblocked с VPN

Няма нищо, което VPN не може да деблокира, включително Twitch. Ако живеете в страна, в която се прилага тежка цензура, Twitch може да не е налице. Такива социални медийни платформи са блокирани, защото правителството няма контрол върху съдържанието, което се излага и споделя. Освен това може да ви е трудно да гледате как Twitch се деблокира в училище, колеж, работа и т.н. Това е главно защото тези организации използват вътрешни мрежи, които не могат да се справят с прекомерната консумация на честотна лента.

Сега, ако бяхте сред късметлиите, които вече имат достъп до Twitch и след това се блокират по някаква причина, може да станете жертви на IP блока на Twitch. Twitch практически забранява IP адресите на играчите, които са нарушили условията им за обслужване. Понякога може дори да не сте блокирани. Вашият интернет доставчик може просто да заглуши опита си Twitch и можете да се уверите в това, като изпълните малък тест за скорост. Ако искате да избегнете всички тези проблеми, свързани с Twitch, препоръчваме да използвате VPN. Ето как използвате VPN за гледане на Twitch деблокиран.

  1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (препоръчваме ExpressVPN).
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да гледате игри.
  3. Стартирайте приложението.
  4. Свържете се с всеки VPN сървър.
  5. Разрешете Twitch да внесе онлайн игри на вашия екран.

Най-добър VPN за отблокиране на Twitch

Налични са много VPN, които се състезават за достойното си място на пазара. Всеки един от тези доставчици на VPN услуги има специални функции, които го отличават от другия. За да работи Twitch безпроблемно, задължително, надеждно, бързо и сигурно VPN е задължително. Ето три от най-добрите VPN за Twitch. Сега, ако тези не бяха достатъчни, погледнете таблицата на доставчиците на VPN услуги, която имаме по-долу. Ако търсите задълбочен анализ за всяка от тези VPN, проверете прегледа ни за най-добър VPN за Twitch.

ExpressVPN

ExpressVPN е една от най-реализираните и надеждни услуги на пазара и е най-добрата VPN за Twitch. Те никога не пропускат да предоставят надеждни и качествени услуги. Високите скорости, строгите криптиране и мерките за висока сигурност съставляват това, което ExpressVPN означава. Да не говорим, неговата неограничена честотна лента, която квалифицира ExpressVPN като перфектния доставчик на VPN услуги за поточно онлайн игри.

NordVPN

NordVPN се доказа като най-сигурният доставчик на VPN услуги наоколо. Те приемат криптирането много сериозно и поради тази причина имат система за криптиране „DoubleVPN“. Говорете за допълнителна сигурност. Онлайн игрите никога не са били по-безопасни с NordVPN, което го прави чудесен VPN за Twitch.

IPVanish

IPVanish предлага голяма скорост, като никога не пада под 10MBps, което помага на потребителите си да поточно игри без прекъсвания или забавяне. Доста лесно е да конфигурирате продукта с помощта на оптимизираните сървъри, за да осигурите най-доброто възможно преживяване на Twitch. IPVanish предлага впечатляващи функции, които го правят идеален за геймърите, включително VPN приложения за PC, Mac, Android, iOS, както и Amazon FireStick.

Гледайте Twitch Unblocked

Геймърите могат да гледат, да контактуват и да споделят с други членове на игровата общност по целия свят с Twitch. Аспектът на социалната мрежа на услугата направи Twitch успешната платформа, която е днес. Разнообразието в съдържанието и функциите е достатъчно, за да привлече вниманието на всички видове плейъри и ако Twitch продължава така, те ще надхвърлят своите 2 милиона месечни излъчватели и 100 милиона зрители. Не е необходимо да се притеснявате за заглушаване на ISP или IP блок, когато имате VPN. Гледайте Twitch отблокиран в училище, по време на обедния час, на работното място и където по дяволите искате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me