Как да поправим изоставането в химна на EA

EA набира позиции с най-новата си игра: Anthem, и се надяваме, че отговаря на успеха, постигнат от Apex Legends. Ако обаче латентността и изоставането все още са проблем, фрустрациите на геймърите ще надделят над вълнението им. За да избегнете това, научете как можете да поправите изоставането на химна EA в тази статия.


Как да поправим изоставането в химна на EA

Как да поправим изоставането в химна на EA

Относно изоставането

Това, което всички знаем е, че изоставането е забавяне или намалена отзивчивост по време на игра. Има много фактори, които причиняват изоставане, което го прави ужасен проблем сам по себе си. Технически погледнато, изоставането е бавната реакция на компютър или игрално устройство поради бавен компютър / устройство или бавна интернет връзка. Казано по-просто, лаговете са тези паузи, които се появяват, докато играете игра.

Това ви прави невъзможно да се наслаждавате на игрите си. Закъснението на игрите е свързано с консумацията на честотна лента от хиляди потребители на обикновен ISP сървър в определено време. Това означава, че вашата система може да не е в състояние да изпраща и получава достатъчно данни в резултат на бавна и непоследователна интернет връзка. Това обикновено е често срещан проблем при споделена безжична връзка.

Защо се нуждаете от VPN за химн

Както беше обсъдено по-горе, изоставането се отнася до неспособността на играта да реагира навреме на входовете. По същество това е забавянето между действието на играча и реакцията на играта към този вход. VPN може да помогне на своите играчи да победят изоставането и да играят играта без никакви усложнения. Друга причина, която VPN може да бъде полезна, е когато играете срещу геймъри в различни страни.

Най-вероятно ще изпитате големи изоставания. За да разрешите този проблем, трябва да се свържете със сървър от друга държава (по-точно там, където са разположени другите играчи), а VPN ви позволява да се свържете с един от високоскоростните му сървъри, независимо от геолокацията ви. Сега, ако все още изпитвате изоставания, имате отчаяна нужда от VPN, оптимизиран за игри. Наличието на такъв ще ви позволи да:

 • Играйте във високоскоростна мрежа.
 • Купувайте нови заглавия за игри рано от други региони.
 • Намалете латентността и изоставането.
 • Байпас на дросела на ISP.
 • Осигурете сигурност и достъпност.
 • Променете сървъра на Anthem, към който сте свързани.
 • Избягвайте изскачащото съобщение за грешка в химн.

Как да поправим изоставането в химна с VPN

Трябва да следвате две стъпки, за да можете да намалите изоставането в Anthem. За начало трябва да определим текущия ви пинг във връзка със сървърите на Anthem:

 1. Първо, трябва да определите времето за ping на сървърите на EA. За целта изпълнете стъпките, изброени по-долу:
  • На компютър с Windows:
   • Кликнете върху иконата за търсене в долния ляв ъгъл на вашия екран.
   • Въведете „cmd“
   • Кликнете върху „Команден ред“. Малка черна кутия ще се появи.
   • Сега напишете „ping easo.ea.com“ без кавичките и натиснете Enter.
  • На Mac:
   • Стартирайте инструментите за търсене на прожектори на вашия Mac.
   • Въведете „Network Utility“ и натиснете Enter.
   • Изберете „Ping“ от лентата с менюта.
   • Под „Въведете мрежовия адрес в ping“ въведете easo.ea.com
   • Кликнете върху бутона „Ping“
 2. Ще получите ping резултат за милисекунди. Забележете ги.

Сега, когато знаете времето си за пинг, е време да коригирате изоставането си от Химн. Ето какво трябва да направите следното:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги. Уверете се, че вашият VPN доставчик има значителен брой VPN сървъри, разпръснати по целия свят.
 2. След това настройте VPN приложението на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. В рамките на приложението се свържете към VPN сървър, близо до вашето истинско местоположение.
 4. След като бъде установена VPN връзката, направете отново ping теста, който сте направили по-рано.
 5. Времето ви за пинг трябва да бъде драстично намалено.

В случай, че не сте доволни от резултатите, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с различен VPN сървър. Колкото по-близо е VPN сървърът до истинското ви местоположение, толкова по-добре.

Най-добър VPN за химн

с ExpressVPN, много може да се подобри при игра. Този VPN е доказал своята ефективност и ефикасност с отличните си услуги и солидни изпълнения. Тя ви позволява да играете без никакви прекъсвания или усложнения. Можете също да проверите Най-добър VPN за преглед на химн ако не сте сигурни в VPN, което искате да изберете. За повече информация за други доставчици на VPN услуги на пазара разгледайте таблицата по-долу.

Допълнителни съвети за намаляване на изоставането в химна

За да се насладите на игрите без забавяне, трябва да подобрите своя пинг и да намалите закъсненията си. Вижте тези съвети по-долу:

 • Свържете вашия компютър към рутера с помощта на мрежов кабел Ethernet, това ще стабилизира вашата интернет връзка. Кабелната интернет връзка като цяло е по-добра от WiFi връзка, когато става въпрос за онлайн игри.
 • Затворете фоновите процеси (и за двата Windows & Mac геймъри), като антивирусни надстройки, актуализации на Windows и клиенти Torrent и Download Manager.
 • Помислете за активиране на функцията QoS на вашия рутер, за да даде приоритет на трафика, така че по-важният трафик да премине първо.
 • Свържете се с вашия доставчик на интернет услуги. Някои доставчици на интернет услуги имат специални пулове за онлайн игри.
 • Рестартирайте мрежовия си хардуер, като изключите вашия рутер и модем за 30 минути.
 • Отидете на настройките на играта и намалете Разделителната способност, Разгласяване, Качество на сенките, Качество на текстурата и Виртуална синхронизация.
 • Затворете файлове или дейности, които заемат много оперативни и честотна лента. Спрете изтеглянията, когато е възможно.
 • Изключете други устройства като таблети, мобилни телефони и други онлайн устройства.
 • Превключете типа си Nate от „Ограничен“ към „Умерен“ или „Отворен“. Това има огромен ефект върху скоростта на изтегляне и изживяването ви, особено ако използвате PS4 или Xbox One.

Намалете изоставането на химна

Играчите вече се оплакват от претоварени сървъри, зареждане на заключване на екрана и изоставане в първата демонстрация. Ако EA не поправи тези проблеми, мнозина не биха си купили играта. Лаговете са досадни за всички играчи, които правят всяка игра невъзможна. Въпреки че EA има много работа за вършене преди официалното издаване на химн, играчите винаги могат да използват VPN, за да помогнат за намаляване на изоставането. Надяваме се, че тази статия е била полезна, уведомете ни вашите мисли в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map