Как да премахнете Fortnite IP Ban

Как да премахнете IP забраната на Fortnite? Този епичен боен роял, който накара всички да се придържат към своя PS4, се смята за една от най-популярните и пристрастяващи игри на 2018 г. Светът на Fortnite е изпълнен с плячки за почистване, места за разглеждане и очевидно крепости за изграждане. Въпреки това, 40 милиона посветени играчи няма да бъдат твърде щастливи да блокират своите IP адреси и битките им да бъдат прекъснати.


Тази забрана идва като логична последица за нарушаване на потребителите, които очевидно не са чели споразумението с Общите условия толкова добре. Прилагането на такива забрани за бързо развиващата се игра за оцеляване поставя амортисьор върху игровото изживяване, както и разочарова игровата общност като цяло. За да премахнете забраната и да поддържате оптимално геймплей изживяване, препоръчваме да използвате виртуална частна мрежа на всеки компютър, Mac, Android, iOS операционни системи, Xbox и PS4.

Как да премахнете Fortnite IP Ban

Как да премахнете Fortnite IP Ban

Защо IP-тата са забранени на Fortnite?

„Вие бяхте премахнати от мача поради вашия IP, VPN, машина или измама. Препоръчваме да не използвате VPN или прокси услуги, докато се опитвате да играете на Fortnite. “ Този вид съобщение в общи линии обобщава цялата причина, поради която съществува забраната за Fortnite. Страдането от бавна интернет връзка или изоставане в мрежата може да бъде причина за появата на това ужасно изскачащо съобщение. Възразяването срещу забраната е безсмислено, като се има предвид, че сте се съгласили с Общите условия на играта.

Те ясно заявяват, че „всеки играч, за който се смята, че играе Fortnite по начин или с„ цел [и], които [са] незаконни или са извън обхвата на предвидената употреба на Услугите “, ще бъде забранен. Така че причината да сте блокирани вероятно е свързана с едно от тях. Недоволните играчи също съобщават за измамници, което води до забрана на техните IP адреси. Понякога блокът продължава с часове, дни, а понякога може да бъде неопределен. Това може да отбележи края на играта Fortnite на потребителите напълно.

Разработчиците на игри имат начини да открият нарушения и незаконни практики. Трябваше да знаете по-добре, отколкото да нарушавате някое от правилата на играта. Epic Games „има право да прекрати достъпа ви до всички или част от услугите по някаква или без причина“. Това е всичко на вас. Ние не сме тук, за да влошим нещата, ако не друго, ние сме тук, за да ви помогнем да се върнете в играта отново. Едно нещо, на което играчите трябва да обърнат внимание, е, че Общите условия на Играта не забраняват използването на VPN. Така че наличието на интернет доставчици да ви блокира за използване на VPN не е оправдано.

Играйте Fortnite с VPN

VPN ви свързва с интернет чрез частна мрежа. Това означава, че целият ви трафик и данни минават през това посредническо устройство преди да достигнат до Интернет. Този процес на криптиране може да бъде много полезен при игра на Fortnite, тъй като означава, че ще играете анонимно. В случай, че не знаете как работи VPN, позволете ни да обясним. След като стартирате приложението VPN от доставчика на услуги, се свързвате със сървър на която и да е друга държава.

Това ще ви предостави IP адреса на тази държава, дори ако не сте физически разположен там. В резултат сървърите на Fortnite няма да могат да виждат вашия истински IP адрес, когато се свържете. Вместо това те ще видят IP на VPN сървъра. Това, което е още по-добре в използването на VPN, когато играете Fortnite, е, че вашият доставчик на интернет услуги не може да вижда, че вашите играят онлайн. Така че доставчиците на интернет услуги не могат да ограничават скоростта на връзката ви. Онлайн игрите винаги ще привличат хакери, които знаят, че играчите са предоставили ценни лични данни, включително данни за кредитна карта. Единственият начин да бъдете в безопасност от злонамерени атаки е като се абонирате за VPN.

Защо VPN за Fortnite?

 • Избягвайте изскачащото съобщение за грешка в Fortnite.
 • Намалете латентността и изоставането.
 • Осигурете сигурност и достъпност.
 • Промяна на сървъра Fortnite.
 • Разблокирайте Fortnite в училище.

Ако има някакво съмнение, ние сме тук, за да ги изключим и да подчертаем ефективността на ExpressVPN. Той е най-добрият доставчик на услуги, който ще ви позволи да играете Fortnite без никакви усложнения. Можете също да проверите Най-добрият VPN за Fortnite ако все още се колебаехте за кой доставчик на VPN услуги трябва да отидете. За повече информация за други доставчици на VPN услуги на пазара разгледайте таблицата по-долу.

Заобикалете Fortnite IP Ban

Ако искате да играете на Fornite, просто ще трябва да се справите с условията, които идват заедно с него. Или ако сте нарушител на правила от някакъв вид, няма да ви се наложи да преживеете всички тези проблеми, за да отключите епично плячка. Единственото нещо, което трябва да направите, е да се абонирате за доставчик на VPN услуги. Така че ако сте играч на Fortnite, който е опустошен от блокирането на IP / адреса му, трябва да получите VPN, преди да загубите битката с чудовищата. Изградете крепостта си и я защитавайте по желания от вас начин, без никакви прекъсвания, изоставания или блокади с VPN абонамент.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map