Най-добрият VPN за Xbox One

Чувстваш се като да изпълняваш Fatality на някой от другата страна на света? Какво ще кажете за поточно съдържание от няколко канала? Всичко това е възможно, ако притежавате Xbox One. Откакто се сдобих с такъв (разбра ли?), Имах справедлив дял от забавленията. Това обаче не е всичко. Знаете ли, че с VPN можете получите повече канали от други региони, игри и дори ускорете връзката си? Да, вярно е Мога да ви покажа как да го направите и в кои VPN да инвестирате, ако искате. Добре тогава, следвайте този преглед и разберете.

Най-добрият VPN за Xbox One разкрит

Най-добър Xbox One VPN преглед

За Xbox One

Детската мечта на всяко момче в един момент беше да притежава най-новата игрална конзола на пазара и да изпита тръпката от определянето на най-високите резултати, както и да бъде първият, който отключи ниво на играта, което не е достигнато преди от някой от приятелите му.

Тогава това беше всичко необходимо, за да се почувства на върха на света. В наши дни опитът е още по-вълнуващ, като най-модерната графика и повишената интерактивност на игрите са стандарт за най-модерната игрална конзола.

Въведете Xbox One на Microsoft. Настрана от добре изградени функции за игра, геймърите по целия свят бавно се адаптират към новите вградени възможности, които продължават да се включват във всяка версия на конзола, която се доставя на пазара.

Например, мултимедийната функция в Xbox One позволява тя да бъде най-важното устройство за търсене през интернет в търсене стриймируемо съдържание.

Можете да гледате харесванията на Netflix и Youtube на конзолата. Тази функция обаче е ограничена до това, което предлага вашата страна. За да отключите какво има там, трябва да има VPN.

Предимства на използването на VPN услуга за Xbox One

Какво ви дава VPN, който още нямате? Е, Xbox One е страхотна конзола и всичко това, но все още не е в пълния си потенциал. Когато получите VPN връзка на устройството, можете да се възползвате от следното:

 • Можете да докоснете съдържание, което първоначално не е било достъпно във вашия регион. Говоря за ограничени услуги като US Netflix, HBO Now, Hulu, и още.
 • Вземете игри преди официалното им пускане във вашия регион. Свържете се със сървър в страна, където играта е налична и я изтеглете предварително.
 • Защитете своите онлайн дейности и лична информация с военни криптирания.
 • Със сигурност сте запознати DDoS атаки, тези случаи се случват по време на определени онлайн първенства. С VPN можете да се предпазите от подобни опити.
 • ISP дроселиране няма повече да се страхувате по време на онлайн игра с VPN. След като сте свързани, вие сте untrackable. Това означава, че вашият интернет доставчик няма да може да нарушава скоростта на връзката ви.

Най-добрият VPN за Xbox One

Използването на VPN ви позволява да криптирайте вашите данни и използвайте Интернет анонимно. Можете да предавате мега канали като Netflix, HBO и Hulu чрез вашата игрална конзола, независимо къде се намирате.

Като геймър ще можете да видите регионални демонстрации, бета версии на игрите в процес на развитие и дори да получите вятър от специални игри, за които иначе нямате представа.

Като запален геймър, човек винаги е силно загрижен за това колко бърза е връзката, за да може онлайн игри. VPN предоставя увеличена скорост на игра чрез предоставяне на по-къси маршрути до различни игрови общности по целия свят.

Ето най-доброто VPN обобщение за игрите за тези, които вече знаят многобройните предимства на използването на виртуални частни мрежи по време на игра. Можете да намерите подробен преглед на всяко от следните VPN доставчици по-долу.

Използване на VPN на Xbox One

За съжаление, няма директна поддръжка на игровите конзоли да работят с VPN услуга. Препоръчителната алтернатива е използването на a VPN рутер, въпреки че изборът за създаване на виртуален рутер от вашия компютър или Mac също е подходящ вариант.

Единственият проблем за този втори метод е, че сигурността и скоростта не са толкова надеждни. Не го правиш превърнете вашия компютър или Mac във виртуални рутери? Не се притеснявайте, моите водачи ще ви покажат как да го направите.

Възползвах се да тествам няколко от VPN доставчиците на пазара, така че да имате добра представа за функциите, които да сравните. Надявам се това да ви помогне да улесните работата си.

Най-добрите VPN за Xbox One и 360 – In-Depth Review

Все пак се чудите какъв е най-добрият VPN за Xbox? Спрете веднага. Намерете пълния преглед за най-добрия VPN за Xbox по-долу:

ExpressVPN – най-добрият VPN на Xbox One през 2020 г.

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2017 г.

Най-горното VPN място на Xbox принадлежи ExpressVPN. Изключително популярният доставчик на VPN услуги е на пазара отдавна и качеството му на услуги само продължава да се подобрява.

С над 2000 сървъра, разположени в различни страни, услугата, предоставяна от ExpressVPN, е гарантирано бърза, надеждна и оптимизирана за онлайн игри и стрийминг.

Скоростта е отлична. Не срещнахме проблем с буферирането или изоставането, докато използваме нашия Xbox One. Но като алтернатива (ако скоростта не успее в игровото ви изживяване), доставчикът има специална функция.

ExpressVPN предлага a SmartDNS услуга. Тази услуга ви позволява да поточно геоблокирано съдържание от канали като Hulu и Netflix и може да бъде втори вариант, докато не придобиете своя VPN рутер.

По отношение на абонамента, тяхната услуга е малко скъпа, но тяхната 30-дневна гаранция е добре обявено за всеки да заяви, ако не съжалява, че се регистрира за услугата.

Професионалисти

 • Можете да получите достъп до хиляди сървъри.
 • Обхваща повече от 90 страни.
 • Предоставя интелигентна DNS услуга, MediaStreamer.
 • Не поддържа регистрации на потребителска активност.
 • Лесно работи с US Netflix.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Прост процес на инсталиране на рутер.

Против

 • Струва малко повече от другите доставчици.

BulletVPN

BulletVPN - Най-добър MLB.TV VPN 2017

На следващо място, в нашия списък, ние вероятно имаме един от най-бърз VPNs в индустрията, BulletVPN. Този VPN ще ви помогне без значение на какво ниво на технологията сте запознати.

Ако все още сте в начинаещ етап, винаги можете да проверите техните ръководства за настройка, ще научите всичко. Тъй като говорим за Xbox, който не е съвместим с VPN, техният уебсайт ще ви покаже как да го настроите на рутер.

BulletVPN обхваща важни места по света, особено 51 държави. Това означава, че можете да превключвате сървърите на вашата игра и да предизвиквате противници навсякъде по света.

Освен това услугата се оказа достатъчно достоверна чрез деблокиране на големи поточни канали, като например Netflix, Hulu, Disney+, и още много други.

Свързахме се с един от техните сървъри в Съединените щати и резултатите бяха доста прилични. Въпреки това, пламтящите бързи резултати се появиха, когато се свързахме към техните сървъри за поддръжка на UltraHD, които записаха само a 6% спад във връзката.

Въпреки бързите си скорости, докато използват VPN услугата си, потребителите могат да конфигурират и Smart DNS на своята Xbox Едно мигновено. Както споменахме, BulletVPN има ръководства за всичко, така че няма да е толкова трудно за онези, които не са толкова технични.

И накрая, BulletVPN предлага прилични абонаментни планове. Но ако сте нов клиент, можете да се възползвате от тях 30-дневна гаранция за връщане на парите и не рискувате нищо в процеса.

Професионалисти

 • Сървърната мрежа обхваща 51 държави.
 • Предлага Smart DNS прокси.
 • Политика без регистрация.
 • Отлични скорости.
 • Работи с Netflix и други поточни канали.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Ръководства за инсталиране на Xbox.

Против

 • Необходимо е разширяване на мрежовото покритие.

Unlocator

Разблокиращ VPN капак

Unlocator стартира като Smart DNS услуга, но наскоро предлага и Виртуална частна мрежа също.

Доставчикът има прилична сървърна мрежа 41+ държави, която помага на потребителите на Xbox по време на игри и поточно съдържание по целия свят.

Когато изпробвахме сървърите им отблокирайте гео ограничено съдържание, доставчикът не е разочаровал. Ние бяхме в състояние да получим достъп до най-добрите услуги за стрийминг без крачка.

Що се отнася до скоростта, не бяхме толкова доволни. Някои сървъри наистина бяха бавни, но други, особено (висока скорост) етикетирани, бяха много бързи.

Ако скоростта се превърне в проблем, потребителите могат да изберат интелигентната DNS услуга на Unlocator, която обещава неограничена скорост и достъп до над 230 канала по целия свят.

Можете да се възползвате от техните 7-дневно изпитание да тествате и двете услуги безплатно. Ако имате нужда от помощ конфигуриране на DNS на Xbox, просто прескачайте техните ръководства и ще се оправиш.

След като изпитанието приключи, потребителите получават 30-дневна политика за възстановяване, което е повече от достатъчно, за да прецените за какво се абонират.

Професионалисти

 • Сървъри в 41+ страни.
 • Умен DNS
 • Регистрация на нулев трафик.
 • Достъп до най-горните поточни канали.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • 7-дневен безплатен пробен период.
 • Евтин Smart DNS план.

Против

 • Сървърите не са много бързи в САЩ или Великобритания.

NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2017 г. Преглед

NordVPN е перфектен инструмент, ако сте запален геймър. Те предлагат специализирани сървъри, специфични за игри и порой.

NordVPN има една от най-големите сървърни мрежи в индустрията. Той може да се похвали над 5000 сървъра в 62 държави.

Той показа страхотни резултати, когато се опитахме да деблокираме US Netflix в нашия регион. Не само това, но и услугата успя да заобиколи регионалните ограничения и да получи достъп до харесванията на Хулу и DAZN.

Speed-мъдър, не всички сървъри са бързи, така че внимавай. Това е един от основните недостатъци на доставчика. Скоростта е всичко, що се отнася до онлайн игри и стрийминг.

Други сървъри бяха много бързи, както са оптимизирана за такива задачи, които ни създадоха смесени чувства към работата на услугата.

Ако случаят е с вас, техните SmartPlay Smart DNS функция ще бъде чудесна алтернатива. Той може да отблокира стотици канали по целия свят с минимална загуба на скорост.

NordVPN предлага a 30-дневен паричен период. Така че, не се притеснявайте, ако услугата не отговаря на вашите очаквания.

Професионалисти

 • Огромна сървърна мрежа.
 • SmartPlay DNS функция.
 • Политика без регистрация.
 • Деблокира САЩ Netflix, Hulu и други.
 • 30-дневен период на връщане на пари в брой.
 • Специализирани игрални сървъри.

Против

 • Някои от сървърите са доста бавни.
 • Не е толкова евтино.

Как да промените Xbox One Region / Country?

Изтеглянето на ограничено съдържание в Xbox изобщо не изисква никакви усилия. Ще можете да използвате широк спектър за приложения, достъпни само в други страни с няколко докосвания тук и там. Всичко, което трябва да направите, е превключете региона на вашия Xbox One и ти е добре да отидеш.

Най-добрият Xbox One VPN – Заключение

Използването на VPN услуги с игрови конзоли се превърна от лукс в необходимост. Не само получавате ранен достъп до нови версии на играта, блокирано съдържание, по-добри пингове и подобряване на латентността. Така че, сега имате представа за вида на доставчиците на услуги, които да търсите. Кое предпочиташ? Ще се радваме да чуем вашия избор и какъв беше цялостният ви опит с доставчик. Достигнете до нас, с радост ще отговорим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me