Защо PUBG ме забрани?

В света на игрите Battlegrounds на PlayerUnknown, наричан още PUBG, се превърна в явление.


Разработен от Tensent и лансиран в края на 2017 г .; играта е имала 200 милиона изтегляния досега, а приходите й са нараснали повече от 160 процента.

Защо PUBG ме забрани?

Защо PUBG ме забрани?

Онлайн игрите стават свидетели на революция през последните няколко години. PUBG спечели популярността, която никоя друга онлайн игра не успя да направи от известно време. Разработчикът е корейски, а геймплейът е вдъхновен от различни японски и корейски бойни филми.

Борба за оцеляване

Игрите на Battle Royale са базирани на темата за оцеляването, пречистването и изследването, където играчите трябва да се бият с противниците, за да оцелеят (нещо като реалния живот). Тези игри имат или двама играчи от всяка страна или малък състав.

След като играчът умре, той се отстранява от играта и не му се разрешава да се рестартира. Ако сте любители на луди филми като Игрите на глада, тогава PUBG определено ще ви хареса. 

Тази мултиплейър игра има милиони играчи, както начинаещи, така и професионалисти. Въпреки това през последните няколко месеца, PUBG забрани над 30 000 акаунта на основание на изневяра. Те включват както начинаещи, така и играчи, които доминират в редиците. Забраната идва веднага след излизането на новата актуализация.

С помощта на нови защитни функции и алгоритми, PUBG е в състояние да провали играчите, които използват неетични средства, за да спечелят или печелят пари от играта. Компанията също така откри, че играчите, използващи тези неетични методи за победа, са предимно от Европа или Северна Америка.

Съобщението за банков PUBG

В случай че сте били забранени, може да получите съобщение, което да чете нещо по следните редове:

„Този ​​акаунт е временно спрян поради твърде много съмнения за оплаквания за използване на незаконен софтуер и необичайни регистрационни файлове на играта. След спирането ще можете да играете отново, дори ако разследването не е приключило през периода. Извинете за неудобството и моля, посетете Поддръжка за повече информация. “

Защо PUBG ме забрани?

Според официалния уебсайт, Играчите неизвестни „не предоставят точни подробности / причини за забраната поради съображения за сигурност“. Освен това, те „не дебанират акаунти, които са нарушили условията и услугите“. Така че можете да сбогувате PUBG акаунт, в случай че получи постоянна забрана. Имайки предвид това, има различни нива на забрани, които могат да варират от 1 ден до трайно спиране от игралната платформа. Ето основните причини, които могат да ви забранят:

 • Софтуер, който заобикаля услугите в играта.
 • Програми, които променят играта по какъвто и да е начин (дори и да не е за измама).
 • Програми, използвани за наблюдение, получаване и т.н. информация от играта или услугите.
 • Кодове, макроси и т.н. за други игри, а не за PUBG, все още е нарушение на услугите на играта.

Ако сте играч на PUBG и искате сега какви неща могат да ви изгонят от платформата, след това продължете да четете.

1. Използване на VPN

Използването на VPN за сигурност може да не ви забрани от платформата, но ако използвате VPN с PUBG, за да скриете оригиналния си IP адрес и подправите местоположението си, за да повишите вашия ранг или точки, със сигурност може да ви изгонят. В някои случаи PUBG играчите се обръщат към VPN, за да намалят времето си за ping; особено ако техните интернет доставчици използват това, което е известно като дроселиране. 

Преди PUBG да въведе новите си мерки за сигурност, няколко играчи използваха виртуалната частна мрежа, за да изглеждат, че са разположени в различен регион, за да увеличат точките и да спечелят по-лесно. Но оттук нататък това може да ви накара да се присъедините към тези 30 000 забранени акаунти.

2. Използване на неоторизирани аксесоари

Ако играете на телефона си, има различни евтини аксесоари, които можете да използвате, за да спечелите малко по-лесно. Но ако тези аксесоари не са оторизирани от PUBG Corp и ако разберат, че ги използвате, те имат пълно право да забранят акаунта ви.

3. Нарушаване на законите за авторското право

Ако PUBG Corp установи, че нарушавате законите за авторското право, те могат да забранят вашия акаунт. Това може да включва промяна на файловия формат или настройване на пакетни данни или сървъри. Ако направите нещо от тях, компанията ще забрани акаунта ви завинаги и никога повече няма да можете да играете на платформата.

4. Възползвайте се от бъгове и бъгове

Тъй като това е онлайн платформа, винаги ще има проблеми и бъгове. Знаем също, че умни играчи ще манипулират тези грешки, за да намерят лесен начин да спечелите или спечелите повече точки. Това обаче може да ви изгони от платформата за цял живот.

По същия начин, ако разберете за всеки друг играч, който се възползва от подобни проблеми и уязвимости в системата, но не съобщавате за това, ще се сблъскате с действия.

Ето защо, винаги когато разберете за уязвимостите в системата, не забравяйте да я съобщите на компанията, вместо да се възползвате от нея.

5. Да бъдеш обиден към другите

Има няколко начина, по които можете да бъдете обидни в платформата PUBG. Можете да имате псевдоним, който обижда играчи от други страни въз основа на националност, раса, каста, верую или цвят.

Ако вашият прякор съдържа някаква обидна или сексуално явна дума, компанията може да предприеме действия срещу вас.

В случай, че вашият прякор нарушава някое авторско право, акаунтът ви може да бъде забранен. Ако направите забележки за приятелство към други играчи на платформата, това също може да ви забрани. Накратко, трябва да сте сигурни, че няма да се отдадете на обидно поведение на платформата, ако искате да продължите да играете.

6. Хакване на други акаунти или дебнещи играчи

Това е едно от най-сериозните видове нарушения, които можете да извършите, за да бъдете забранени от платформата. Ако дебнете трасето на друг играч непрекъснато с намерението да прекъснете играта, имате шанс да бъдете забранени от платформата.

Ако направите крачка напред и хакнете в акаунта на други играчи, за да получите определена информация, има 100% вероятност да бъдете забранени завинаги. Ако направите публична информация на други играчи без тяхното съгласие, тя също може да ви забрани.

7. Неправомерни приходи

За разлика от много други игрови платформи, PUBG няма възможност играчите да печелят пари от него. Това може да е разочароващо за мнозина, причината някои играчи да се опитват да манипулират системата и да изкарат пари.

Ако това установи от компанията, играчът ще бъде забранен. Ако искате да печелите приходи от PUBG, първо трябва да бъдете одобрени от компанията.

Докато се отдадете на честна игра, можете да продължите да играете, за да спечелите вашата пилешка вечеря. С новите правила на играта става по-трудно играчите да изневеряват и също така дава шанс на истинските играчи да стигнат до върха.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map