Hur rankar vi VPN-leverantörer?

Så lika bra som det är, kommer internet fortfarande till en mörkare plats. När du är online komprometterar du din säkerhet, integritet och identitet, vilket leder oss till vår primära lösning för problemet, en VPN. Men har du någonsin undrat hur vi på theVPN.Guru Välj vad de bästa VPN: erna är? Vad funktioner håller vi ett noggrant öga på för att avgöra vilket VPN rankas högre? Låt mig visa dig hur vi fungerar.

Hur väljer jag det perfekta VPN?

Hur man väljer perfekt VPN?

Vad är VPN och hur viktigt är det?

När du använder dagens internet bör du vara försiktig hela tiden. Tror inte någonsin att du är ensam när du är online. Nej, tvärtom, mina vänner, hackare och cyberbrottslingar är alltid där för skörda det du håller med när det gäller data och information.

Hackare tjänar vinst med säljer kontoinformation, lösenord, och alla andra personlig information de kan hitta. Även om du äger ett litet företag kan hackare vänta på rätt ögonblick för att få tag på din klients privata data. Enligt Kurt Roemer, Citrix chef för säkerhetsstrategi:

“Användare av små företag behöver VPN för att hålla sin nätverkstrafik privat och säker från att manipulera.”

Ta det från någon som vet bättre. EN Virtuellt privat nätverk skapar en säker passage mellan din internet-anslutna enhet och webbplatsen / tjänsten du försöker nå. den omdirigerar hela trafiken via en säker server, kryptera dina data i processen.

Det kommer att avvärja alla möjliga attacker som kan rikta in sig på din enhet. Med andra ord är du helt säker om du investerar i en ansedd VPN. Kent Bloomstrand, Chief Technology Officer på CSID, håller med om:

“VPN: er ger ett viktigt lager av säkerhetsskydd,”

Det är inte allt; en VPN hjälper dig också kringgå regionala begränsningar förbi ändra din plats på nätet. Allt du behöver göra är att ansluta till en server i ett specifikt land och du är praktiskt taget där. Du kan nu komma åt allt begränsat innehåll i regionen trots att du är fysiskt utomlands. Nu har jag gett dig en ordentlig VPN-introduktion. Ska vi gå över till hur de rankas?

Funktioner som rankar VPN: er högre

När vi utvärderar VPN: er bör vi först se till att det uppfyller användarnas behov. Det är ingen mening att investera i en viss tjänst om det inte är vad du vill ha. Varje onlineanvändare har specifika krav att se fram emot i en VPN-leverantör.

Det är därför vi alla slutar med olika tjänster i slutändan. Det finns emellertid specifika väsentliga faktorer som varje VPN bör ha. Om dessa saknas kommer du att äventyra din online säkerhet och anonymitet. Här är toppfunktioner som hjälper a VPN säkerställer en högre plats på vår VPN-rankinglista.

Anslutningshastighet

InternethastighetOm du inte vet det ännu, a VPN-kryptering kommer att manipulera med din internethastighet. Därför är det viktigt att välja en VPN-tjänst som garanterar flammande snabba servrar oavsett var de är. Jag vet att ju närmare servern är, desto bättre är anslutningen. Vi vill dock inte hålla oss till det kriteriet. Jag undersöker ett VPN som erbjuder maxhastighet, även om servern är långt borta.

Tänk om du är väldigt långt från USA och vill strömma Hulu? Vill du lida av buffrar problem och förseningar hela tiden? Jag tror inte det. Om en tjänsteleverantör kan inte garantera maximal hastighet av din privata anslutning, det kommer inte till toppen av min lista.

Vi vidtar drastiska åtgärder när vi testar VPN: s hastighet. Först Vi testa hastigheten vi ursprungligen arbetar med. Efter det ansluter vi till a VPN-server nära vår plats för att testa hur krypteringen påverkade nätverket. Slutligen undersöker vi också vad som ansluter till en fjärran server kan göra. Dessutom kontrollerar vi om nedladdningshastigheten har ökat. Om resultaten är bra, VPN rankas högre.

Stort servernätverk

ServerplatsAtt kunna välja mellan a brett utbud av servrar är också ganska avgörande. Låt mig först förklara vad som händer. När du ansluter till en server tar du på IP-adress i det land där servern är. Du har två fördelar för det. Först kommer du till dölja din online identitet (IP-adress). För det andra kommer du att kunna få åtkomst till geografiskt begränsat innehåll i din region.

Vissa VPN: er har inte det stora servernätverket, vilket gör dem onyttig i vissa fall. Föreställ dig att du vill strömma lite innehåll på TSN, och sedan upptäcker du att ditt VPN inte har några servrar i kanada. Om det är ditt enda syfte att använda ett VPN, denna investering är slöseri.

Du kan inte bara surfa på internet med samma server om och om igen. Vissa VPN-tjänster tillhandahåller endast servrar i USA eller Europa. När vi kör VPN-test överväger vi allt som en kund behöver. Det handlar inte bara om att kringgå geo-restriktioner, det finns andra fördelar med att ha ett anständigt servernätverk.

Vi kontrollerar om en VPN också har mer än 1 server i ett specifikt land. Som jag sa till dig, alla möjliga behov för en användare, d.v.s. kringgå begränsningar för blackout. Lång historia kort, en VPN med över 1000 servrar över hela världen får min uppmärksamhet: ju fler platser, desto bättre.

VPN HQ Location

När vi diskuterar VPN och andra sekretessverktyg, bör vi överväga var de ursprungligen kommer från, som i deras huvudkontorets plats. Vi gräver djupt in i saken för att ta reda på om VPN är beläget i länder där datalagring tillämpas, dvs i ett land där ÖGONEN finns.

Villkoren “fem Eyes“,”nio Ögon“Och”14 ögon”Visas ofta i sekretessgemenskapen, särskilt VPN: erna. Det värsta är att regeringarna kan förbjuda leverantören att till och med meddela de drabbade kunderna. du kommer inte att kunna hämnas mot den invasionen av integritet.

The Eyes är internationella övervakningsallianser som har rätt till samla in och dela massövervakningsdata. De kan kontakta VPN-leverantören som finns på deras territorium och be om information om kunder. Det spelar ingen roll varför; det som är viktigt är att de kan. Till exempel i Storbritannien, telekom har spelat in surfhistorik, anslutningstider och textmeddelanden. Det började när Snoopers stadga såg ljuset tillbaka 2016. Samma kan sägas om USA med dess PRISM-program.

5 ögon

 • Australien
 • kanada
 • Nya Zeeland
 • Storbritannien
 • Förenta staterna

9 ögon

 • 5 ögonländer
 • Danmark
 • Frankrike
 • nederländerna
 • Norge

14 ögon

 • 9 ögonländer
 • Tyskland
 • belgien
 • Italien
 • Sverige
 • Spanien

I det här fallet försöker vi undvika att inkludera alla VPN-enheter som har det HQ: er baserade i något av dessa länder. Vissa VPN som gör att vår lista driver sina egna servrar och använder en strikt no-log policy. Det betyder att även The Eyes inte kan få tag på din information. Tja, på VPN.Gurus skala är det en VPN som är värt att lägga till högt rankade konkurrenter.

Militärkryptering

VPN-krypteringDe flesta premium-VPN: er på marknaden erbjuder teknik på hög nivå när det gäller säkerhet. Men det extra skydd kommer till dig av avancerade säkerhetsprotokoll. Ju större urval och fler val av protokoll som en VPN erbjuder, desto bättre. Men det viktigaste protokollet är OpenVPN.

Skapa en krypterad datatunnel mellan klienten och VPN-servern räcker inte. Alla VPN kan kryptera dina data, men det gör det inte militär kvalitet. OpenVPN är det mest moderna protokollet i mainstream-användning och anses vara mycket säkert. Trovärdiga VPN: er ställer in detta protokoll som standard. När du ansluter kommer du att kryptera din anslutning med den senaste säkerhetstekniken, OpenVPN.

Det är dock inte allt som en VPN kan erbjuda. Du måste kontrollera om det ger dig en urval av protokoll. Du ser, ju högre kryptering, desto långsammare internethastighet. När det gäller utvärdering av ett VPN baserat på protokoll, bör ett urval av följande vara närvarande: 

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2
 • PPTP

Ett råd, försök att undvika PPTP. Även om det är ett av de äldsta VPN-protokollen har de flesta tjänster länge uppgraderats till snabbare och säkrare protokoll. Så om VPN vi utvärderar erbjuder militärprotokoll är det definitivt högre än andra.

Ingen loggpolicy

Ingen loggpolicyNär du investerar i ett VPN ger du dem ditt förtroende. Du skickar sedan in information som din fullt namn, e-postadress och kreditkort info. Ibland missbrukas det förtroendet och användarnas detaljer avslöjas. När du vill lita på ett VPN med denna typ av information måste du kontrollera deras loggningspolicy.

Vi på Guru letar efter VPN som lagra inte dina surfaktiviteter eller information. Några leverantörer är ganska tydliga. De uppger att de hålla några loggar inklusive din e-postadress under en viss tid. Andra är det vagt och maskerat i juridisk jargon, och vissa kan vara mycket tydliga.

Vid vissa tillfällen måste VPN-tjänster lämna ut vissa begärda uppgifter om vissa användare. Den ordern kommer från myndigheterna. Om tjänsten håller loggar, alla dina data kommer att vara i fel händer. Men om det finns en strikt no-log policy, sedan regeringen kommer inte kunna skörda din information som det inte finns någon, till att börja med.

Se till att du kontrollerar deras loggpolicy mycket väl. De kanske ljuger för dig. Det är en kritisk faktor när du väljer VPN. Varför skulle du investera i ett VPN som inte håller dina data privata? Det strider mot sitt ursprungliga jobb.

Prissättning

PrislappJag är helt säker på att du ville att jag ska ange detta högst upp på listan. Men de som jag nämnde ovan är viktigare, lita på mig. Några av er skulle vilja välj ett VPN baserat på deras budget. Även om det finns många dyra VPN: n, försäkrar jag dig det de är värda varje öre när det gäller tjänster. De erbjuder service av bästa kvalitet.

En trovärdig VPN bör kunna se hur marknaden är. Det är när det är erbjuder erbjudanden på billigare prenumerationsplaner. Till exempel, om en månadsavgift är 12 $, låt oss säga, den bör ge dig en 3-årig prenumeration var du kommer till spara upp till 40%. Det är ganska fängslande och det gynnar dig och andra användare runt om i världen.

Men vänta, jag måste prata om det här. Vad du än gör, håll dig borta från gratis VPN-tjänster. Om du har läst mina recensioner tidigare, kommer du att märka det ingen av de VPN som jag väljer som “bäst” är gratis VPN. Det beror på att de kommer att göra dig mer skada än nytta. Först kommer de inte i en komplett utbud av funktioner.

De ger dig vad de har råd med gratis. Du kanske missar en viktig funktion som inte hjälper dig att undvika att upptäckas som VPN-användare. 

Dessutom, gratis VPN säljer dina data till systerföretag i utbyte mot intäkter. Jag menar, hur annars tror du att de betalar sina avgifter? Låt mig sammanfatta det för dig.

Du använder ett gratis VPN; du betalar med din privata information. ”

Kompatibla enheter

Kompatibla enheterEn VPN bör kunna tillhandahålla sina tjänster på olika operativsystem. Om det inte gör det, varför skulle det ta en topplista på vår lista? De flesta VPN-leverantörer har dedikerade kunder på Android, iOS, PC och Mac. Men få av dem, som alltid rankas högt på vår webbplats, har appar på Amazon Fire Stick.

När det gäller de som ser ut att kringgå regionala begränsningar av spelkonsoler och strömningsenheter, ingen av VPN: n där ute kan tillhandahålla det som dessa plattformar är inte naturligt kompatibla med VPN: er. Men VPN bör tillhandahålla en alternativ, till exempel, Smart DNS Proxy.

Vissa VPN-leverantörer erbjuder funktioner där du kan ändra dina DNS-inställningar till kringgå geo-blockeringar. Du kommer att förlora säkerhetsfunktionerna, men återigen är det ett alternativ. Om du tittar på våra recensioner kommer du att upptäcka att de flesta VPN-enheter på toppen av listan erbjuder en Smart DNS-funktion.

Obligatoriska funktioner

Enhetens kompatibilitetUtöver detta borde VPN-applikationerna erbjuda överdrivna funktioner för att fånga vår uppmärksamhet. Om du går till appens inställningar bör du hitta flera alternativ för att aktivera eller välja mellan. Till exempel, a Kill Switch om VPN-anslutningen plötsligt sjönk.

Den här funktionen kommer avsluta din internetanslutning så att det du gjorde när du använde ett VPN förblir privat tills VPN startar om igen.

Dessutom låter vissa VPN-applikationer testa din hastighet före och efter att du ansluter till ett VPN. Du förstår, hastighet är en fråga numera med tillstånd av din ISP: s strypning. Men när du använder ett VPN kan du göra det kringgå den där. Och med rätt funktion kan du testa din anslutningshastighet när du vill.

Det här är bara två av de funktioner vi letar efter i en ansedd VPN för att göra vår lista. Resten presenteras nedan:

 • DNS Leak Protection.
 • Delad tunnel (du får välja vilken del av din trafik som ska omdirigeras).
 • Hastighets test.
 • Ad-Blockering.
 • Skydd mot skadlig programvara.
 • Dubbelkryptering.
 • Kill Switch.
 • Protokoll som stöds (Vissa appar på vissa enheter stöder inte speciella protokoll).
 • Läcktestlänkar i appen (IP-adress, DNS Leak, WebRTC Leak).

Avancerade VPN-test

DataläckaVPN: er som vi rankar högt på vår lista bör kunna ge dig en lösning om någon VPN-läcka inträffar. Vi kör ett testfält för att analysera hur tillförlitligt ett VPN är i termer av skydda sina kunders integritet. 

VPN: er som alltid rekommenderas på vår webbplats har släppt och avancerad VPN-testsvit, som de använder internt för läckagesäker alla sina VPN-appar. Om en VPN inte erbjuder det, det gör inte listan. Det är exakt vad vi förväntar oss i en VPN när det gäller läckskydd:

DNS-läckskydd: DNS är det system som konverterar din URS till en numerisk IP-adress för att hjälpa din webbläsare att ladda en specifik webbplats. Men översättningsprocessen hanteras av din egen ISP. Kan du gissa vad problemet är här?

Det är dina DNS-förfrågningar tydliga textloggar över allt du besöker online. Det är därför din ISP kan veta vad du gör. När du använder ett VPN som läcker dina förfrågningar är du bättre utan någon. Det är därför vi tittar närmare på de VPN-er som erbjuder DNS Leak Protection. Om de gör det är de överst på listan.

WebRTC-läckor: Om du använder Firefox, Chrome, Opera eller Chromium-baserade webbläsare, du är alltid sårbar för läckor. Du förstår, WebRTC-läckor uppstår när din IP-adress läcker ut via WebRTC API: er. VPN: n ska hjälpa dig kringgå problemet. När vi gör våra tester kontrollerar vi om VPN-leverantören ger dig möjlighet att göra det testa för sådana läckor och ett sätt att hjälpa dig (Vissa kan inte). Några av de bästa VPN: n på vår webbplats gör det och ger dig omfattande guider för att lösa problemet också.

VPN-blockeringsförebyggande

VPN-blockeringDu måste veta några VPN: er är blockerade i vissa länder. Det är inte för att regionen har sina ögon inriktade på dem, nej, det är på grund av deras oförmåga att arbeta där. De investerar inte tillräckligt i sina servrar, vilket leder till att de blockeras. En trovärdig VPN rankas bra på vår översynslista om den lyckas kringgå sådana strikta restriktioner i högt censurerade länder. Vi pratar om Kina, Förenade Arabemiraten, KSA, Ryssland, och liknande.

Inte bara det utan strömningstjänster kan nu blockera VPN: er såväl från att få tillgång till deras innehåll utomlands. De översta VPN: erna kan förhindra att blockering av går stealthily under det djupa paketinspektionssystemet. Vad bra är en VPN om den blockerades av liknande DAZN, Netflix, Hulu och BBC iPlayer? Om den inte kan göra sitt jobb på rätt sätt, nej, det perfekta sättet, är det inte toppen av listan.

Återbetalningspolicy

ÅterbetalningspolicyAnerkända VPN-leverantörer erbjuder alltid en väg ut för användare om de inte råkar gilla sina tjänster. Ett sätt att göra det är genom att tillhandahålla en Pengar tillbaka garanti. När vi väljer de bästa VPN: n tar vi denna funktion med i beräkningen. Vissa VPN erbjuder en 30-dagars kontant tillbaka, andra kommer med en 7-dagars en, medan resten inte ens har det.

De som har en 30-dagars återbetalningsgaranti klättra alltid högre på en rankingskala. Men jag måste nämna de som erbjuder en gratis rättegång. Oavsett hur lång tid det är, är det fortfarande gratis, och folk kan ta VPN: s tjänst för en snurr innan de investerar i någon affär.

Pålitlig kundsupport

KundsupportDetta är en mycket viktig faktor, särskilt för dem som fortfarande är nya i virtuella privata nätverk. Oavsett vilken tjänst som erbjuds, oavsett hur ansedd den är, om den inte har det pålitlig kundsupport, det är inte rankning. När vi utvärderar ett VPN testar vi deras effektivitet och de metoder som används för kontakt.

Till exempel har vissa VPN bara biljettmetod, vilket kan ta lite tid att svara. Det är inte det vi letar efter i ett VPN. Det vi verkligen uppskattar är det som erbjuder 24/7 livechatsupport. Det är mycket effektivt om en kund har ett problem som behöver lösas på plats. Vi märkte att vissa VPN också erbjuder dig en e-postalternativ, men det är mestadels detsamma som biljetter. Om vi ​​vill rangordna ett VPN baserat på support, bör de inkludera de tre ovan för att säkerställa vad a kunden är bekväm med.

Metoderna är inte de enda faktorerna vi tittar på. Vi tar också deras tjänst för en provkörning som stamkunder. Vi öppnar upp en chattlåda och ser hur mycket tid det tar dem att svara. Dessutom vi skicka e-postmeddelanden och fyll i biljetter för att se om de kommer tillbaka till oss under en anständig period. Vi tar hänsyn till tid tagen, de hur de svarade, och hur bra löste det frågan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me