ExpressVPN vs CyberGhost: Vilket VPN är bäst?

Försöker bestämma vilket VPN (ExpressVPN eller Cyberghost) är bättre kan vara en förbryllande situation. Man har ordet uttryckt i det, vilket måste betyda det är supersnabbt. Den andra har emellertid ordet spöke, vilket måste betyda online osynlighet.


Men vilken är en kombination av båda? Med avsikt att avsluta förvirringen har vi konstruerat detta jämförande granskning och bestämde sig för en vinnare. Kan du gissa? 

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost – Funktioner och tjänster

För att täcka de flesta grunderna i VPN har jag granskat både ExpressVPN och CyberGhost baserat på Prissättning, kundservice, hastighet, enhetssupport, DNS-läckageskydd, och Integritet.

Prissättning

Låt oss gå igenom prissättningsplanerna för varje ExpressVPN och CyberGhost. Det är ganska känt att ExpressVPN är en av dyrare tjänster där ute medan CyberGhost rankas som ett billigare alternativ. Båda VPN: erna erbjuder 3 paket, där priserna minskar ju längre du prenumererar.

CyberGhost erbjuder å andra sidan följande:

 • 11,99 dollar per månad (månadsplan)
 • $ 4,99 per månad (Årsplan – faktureras till $ 59,88)
 • $ 2,74 per månad (3-årig plan – faktureras till $ 99)

Det är tydligt att CyberGhost har bättre alternativ ur ett ekonomiskt perspektiv ett 3-årigt abonnemang med CyberGhost kostar $ 0,95 mindre än ett årligt prenumeration på ExpressVPN. Båda VPN: erna har en 30-dagars återbetalningspolicy. CyberGhost accepterar kreditkort (Visa / Mastercard) och PayPal medan ExpressVPN accepterar Bitcoin, PayPal, kreditkort (Visa / Mastercard / American Express / Discover / etc …) och mer.

Prisavgörande av ExpressVPN mot CyberGhost: Cyberghost

Kundservice

Kundtjänst är mycket viktigt när du tittar på ett VPN. Som en servicebaserad produkt bör VPN: er ha en dedikerad och kunnig kundtjänstteam för att se till att kundernas behov sorteras så snart som möjligt. Både CyberGhost och ExpressVPN har ett 24-timmars livechattalternativ för sina kunder. Båda VPN: n har också ett FAQ-avsnitt på deras respektive webbplatser och guider som hjälper till att förklara hur man använder VPN-tjänsterna.

ExpressVPN vs CyberGhost kundtjänst dom: Slips

Fart

Naturligtvis stör VPN: er din internethastighet på grund av genomförande av krypteringsprocesser. Som ett resultat får du långsammare internethastigheter. Detta förklarar varför du bör välja ett VPN som äger snabba servrar, erbjuder konsekventa nedladdningshastigheter och som stöder P2P-delning. Efter att ha testat både ExpressVPN: s och CyberVPN: s hastigheter hittade vi följande:

ExpressVPN: hastigheten sjönk med 11% för den amerikanska servern och 11,9% för den brittiska servern, medan uppladdningshastigheten sjönk med 13,8% för den amerikanska servern och 19,9% för den brittiska servern.

CyberGhost: anslutningshastigheten sjönk med 71,1% för den amerikanska servern och 12% för den brittiska servern, medan uppladdningshastigheten sjönk med 30,7% för den amerikanska servern och 10,5% för den brittiska servern.

För oss var det stora skillnader med CyberGhosts olika servrar. ExpressVPN behöll en relativt genomsnittlig förlust på servrarna som vi testade.

ExpressVPN vs CyberGhost hastighetstestbedömning: ExpressVPN

Enhetsstöd

Vi jämförde de stödda enheterna för både Express VPN och CyberGhost för att se vilken VPN som erbjuder mer av en enhetssort.

ExpressVPN:

 • Windows
 • iOS
 • Linux
 • Android
 • routrar
 • Mac

Cyberghost:

 • Windows
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

ExpressVPN vs CyberGhost enhetsstöd dom: ExpressVPN

servrar

Både ExpressVPN och CyberGhost är kända för sina stort antal servrar över hela världen. ExpressVPN står vid över 2000 servrar i mer än 94 länder, medan CyberGhost har över 2000 servrar i mer än 60 länder. Det är uppenbart att ExpressVPN har en bredare global täckning än CyberGhost.

ExpressVPN vs CyberGhost-serverbedömning: ExpressVPN.

DNS Leak Test

En av funktionerna som erbjuds av de flesta VPN: er DNS-läckskydd. Det finns ett antal webbplatser som testar för DNS-läckor, och jag skulle råda alla VPN-användare att leta efter läckor på en semi-regelbunden basis. När det gäller ExpressVPN och CyberGhost testade båda VPN: n positivt för funktionen för DNS-läckage.

ExpressVPN vs CyberGhost DNS-läcktestbedömning: Slips

Integritet

När du tittar på sekretessmätningarna för ett VPN kontrollerar du vilken typ av VPN-protokoll de använder, vilka krypteringar som implementeras och om de har en nollloggspolicy. Vår resultatlista går enligt följande:

ExpressVPN:

 • VPN-protokoll: OpenVPN med TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • Krypteringar: 256-bitars AES-kryptering, AES-256-CBC, Datakanals symmetrisk krypteringsschema och Framåtkryptering.
 • Nollloggpolicy: ExpressVPN säger att de har en strikt loggpolicy, och tur för oss finns det bevis som stöder detta.

Cyberghost:

 • VPN-protokoll: OpenVPN – L2TP / IPsec – PPTP
 • Krypteringar: AES 256-bitars kryptering med en 2048-bitars nyckel och MD5 för HMAC-autentisering.
 • Nollloggpolicy: CyberGhost lovar en strikt nollloggpolicy. Tyvärr finns det bevis på dess Allmänna sida som visar något annat.

ExpressVPN vs CyberGhost Zero-Log policy dom: ExpressVPN

ExpressVPN vs CyberGhost – Domen

Efter att ha testat varje VPN ensam har vi kommit fram till att ExpressVPN är den bättre VPN. CyberGhost är anständigt och billigare, men ExpressVPN har lyckats upprätthålla ett starkt rykte av goda skäl.

Även de möjliga problemen med CyberGhosts sekretesspolicy verkar vara lite motintuitiva för en VPN-leverantör. Om du sitter fast mellan CyberGhost och ExpressVPN, tveka inte att gå efter det förra. Trots att ExpressVPN är dyr, utför det jobbet bra. Håller du med vår vinnare? Låt oss veta varför i båda sidorna kommentaravsnittet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map