ExpressVPN vs Unlocator VPN – Vilken ska jag välja?

Både ExpressVPN och Unlocator är ledande leverantörer inom VPN respektive Smart DNS-fält. På det senaste lanserade Unlocator sin VPN-tjänst och med tanke på Unlocators status på marknaden kan vi anta att den kommer att konkurrera med ExpressVPN inom en kort tidsperiod. Det är därför vi behöver svar. Vilket VPN är bättre? I denna recension, vi kommer att gå igenom attributen för var och en av dessa två jättar och se vilka som toppar den andra som en VPN-tjänst.

ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs Unlocator VPN – En snabb jämförelse

Innan du går vidare och dyker djupare i specifikationerna för alla dessa VPN: n, gav jag dig en omfattande jämförelsetabell för att kasta lite ljus på saken.

ExpressVPNUnlocator
Huvudkontor Brittiska Jungfruöarna Danmark
Samtidiga anslutningar 5 5
Återbetalningsperiod 30 dagar 30 dagar
Loggningspolicy Inga loggar Inga loggar
Serverantal 2000 41
Serverplatser 94 länder 36 länder
Pris $ 12,95 / månad $ 9.99 / månad
Smart DNS Ja Ja
Gratis rättegång Nej Ja
Hemsida Besök ExpressVPN Besök Unlocator

Det här är inte alla funktioner som vi täckte i dessa artiklar. Det är bara en snabbare strategi om du vill utvärdera var och en. Om du besöker någon VPN-webbplats hittar du påståenden om att vara den bästa i branschen. Vi är här för att bevisa om deras påståenden är sanna eller inte. I slutet av denna recension får du se att vår synvinkel kan luta sig mot att en leverantör är den bästa av de två.

Men det betyder inte att den andra inte är lika bra. Det beror på vad användaren letar efter i slutändan. Efter att ha testat hastigheten, Netflix-kompatibilitet, support och andra tjänster som Unlocator och ExpressVPN erbjuder, kom vi på en ganska anständig recension. Låt oss börja, ska vi?

Betalning & Prissättning

Innan du kontrollerar några funktioner går du över till prissektionen för att kontrollera om VPN: s planer passar din budget eller inte. Det är inte allt, du måste också se till att de stöder betalningsmetoden du faktiskt använder. Jag gjorde en liten jämförelse mellan de två och här är vad jag kom på med.

ExpressVPN

ExpressVPNPriserna är lite dyrare än Unlocator, men av en uppenbar orsak. Senare i den här artikeln kommer du att upptäcka att ExpressVPN erbjuder mycket fler tjänster än Unlocator. ExpressVPN kostar 12,95 dollar per månad, 9,99 $ med en 6-månadersplan och 8,32 $ med en årlig plan. Årsplanen låter som en mycket bra idé om du är villig att investera i deras tjänst under lång tid.

ExpressVPN Review - Prissättningsplaner

Under en begränsad tid online, en exklusiv ExpressVPN-rabatt för alla som väljer att prenumerera på ExpressVPN via vår webbplats. Du kan nu spara 49% rabatt på ditt ExpressVPN-abonnemang genom att använda vår exklusiva rabatt. Inte bara det, utan du får tre extra månader gratis.ExpressVPN-rabatt

När det gäller metoderna, ExpressVPN låter dig betala för sina tjänster via Visa, Mastercard, PayPal, och mer. Du kan till och med använda bitcoin om du är orolig för din säkerhet.

  ExpressVPN vs SurfShark: The Ultimate Comparison Guide

ExpressVPN-granskning - betalningsalternativ

Unlocator VPN

Unlocator var och är fortfarande en smart DNS-tjänst, det var därför den behöll prenumerationen bredvid VPN en för att någon av er inte verkligen vill ha en extra säkerhet för en VPN. Du kan prenumerera på Smart DNS-tjänst för 4,95 $ per månad tillsammans med andra planer.

Unlocator Smart DNS-pris

När det gäller VPN-prenumerationen är det lite dyrare än Unlocator erbjuder. Jag är ledsen, jag vill inte vara partisk, vi bedömer bara de två. Du kan köpa en Unlocator-prenumeration för 9,99 $ per månad, 8,17 $ för 6 månader och 6,58 $ per år.Unlocator VPN-kostnad

För betalningsmetoderna har Unlocator färre alternativ än ExpressVPN gör. Först bristen på Bitcoin-alternativet, vilket är ganska viktigt för dem som värnar om sin internet-säkerhet. Du kan prenumerera på Unlocator VPN med Visa, MasterCard, Amex, Discover, Google Pay och Apple Pay.Unlocator-betalningsmetoder

Dom: ExpressVPN vinner i båda domänerna “Prissättning” och “Betalningsmetoder. Även om det är dyrare än Unlocator VPN ger ExpressVPN dig faktiskt det du betalar för. Enligt min mening laddar Unlocator för mycket och ger för lite.

Säkerhet och integritet

VPN-leverantörer finns i första hand för att säkerställa din säkerhet och integritet och du kan se till att både ExpressVPN och Unlocator tar sina säkerhetsstandarder mycket på allvar. Båda dessa VPN-leverantörer stöder flera säkerhetsprotokoll att välja mellan, men ändå en bättre än den andra.

Det enda problemet med Unlocator är att inte alla protokoll stöds när du använder deras applikation. Om du vill använda dessa protokoll måste du manuellt ställa in anslutningen på din enhet. De enda två enheterna som kan växla mellan protokoll är Windows och iOS. På den ljusa sidan, både ExpressVPN och Unlocator använder den senaste AES-256-krypteringen i militär kvalitet.

När det gäller sekretess har det inte förekommit några klagomål om ExpressVPN. Denna leverantör är välkänd för att leva upp till vad den påstår på sin webbplats. Unlocator, å andra sidan, skrämde mig lite när jag märkte en DNS-läcka när jag arbetade på en av deras servrar. Support informerade mig om att det verkar så på grund av deras Hybridteknologi, där de använder sina smarta DNS-servrar samtidigt. Så ISP kommer inte att kunna se någonting eftersom dina data verkar läcka genom sina egna servrar. Det handlar lite om att överväga vad de nämnde på sin webbplats.

“Våra enkla att använda VPN-appar för Mac, Windows, IOS och Android kommer att hålla dig säker och skydda din integritet från nyfikna ögon och skurkar.”

Jag är dock inte säker på den nyfikna ögondelen. Men hej, låt oss ge fördelen av tvivel för tillfället.

Dom: ExpressVPN toppar också Unlocator VPN i denna domän.

Servernätverk

Har du någonsin hört talas om “ju mer desto mer”? Det är exakt vad man ska leta efter i ett VPN när det gäller deras servernätverk. Ju fler servrar en VPN har, desto bättre är chansen att avblockera begränsade kanaler runt om i världen. I denna avdelning, det finns faktiskt ingen jämförelse mellan de två. Unlocator är fortfarande en ung och sparkande VPN med enorma ambitioner, men det är fortfarande väldigt litet att tävla med en jätte som ExpressVPN.

Kan du jämföra ett 2000-servernätverk med ett som endast har 41? Naturligtvis inte, och det skulle vara slöseri med tid att göra det. Men kom ihåg att Unlocator VPN fungerar på sina smarta DNS-servrar, så du kan säga att de fortfarande har möjlighet att avblockera ett stort antal geobegränsade kanaler oavsett hur många VPN-servrar de har.

  ExpressVPN vs SurfShark: The Ultimate Comparison Guide

Unlocator VPN täcker 41 länder, vilket bleknar i jämförelse med serverdistributionen av ExpressVPN. Den ledande leverantören sprider cirka 145 serverplatser jorden runt. Det inkluderar 94 länder.

Dom: om du vill garantera en god strömningsupplevelse medan du blockerar geo-begränsat innehåll från hela världen, kommer ExpressVPNs servernätverk att hjälpa dig göra det med lätthet.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Speed ​​Performance

Detta är den del ni alla har väntat på. Vi vet alla att en VPN-kryptering kommer att sänka din internethastighet. Men frågan är, hur mycket påverkas din anslutning? Det svaret ligger i om VPN: s servrar är snabba eller inte. I det här ansiktet vinner ExpressVPN igen eftersom det bara sjunker 7% när du ansluter till en VPN-server.

ExpressVPN-hastighetstest

Du kan se resultaten av mitt hastighetstest när jag använde ExpressVPN:

 • Först spelade jag in enhetens prestanda utan att ansluta till en VPN-server.
  Hastighetstest utan ExpressVPN
 • Därefter lanserade jag ExpressVPN och anslöt till en server nära min plats. På så sätt säkerställer vi de snabbaste hastigheterna. Så här fick jag:
 • När jag anslöt till en avlägsen server tappade anslutningen lite mer. Uppladdningshastigheten ökade dock.

Unlocator VPN-hastighetstest

Som jag sa tidigare, ExpressVPN vinner den här sedan Unlocator manipulerade min anslutning drastiskt. Låt mig vägleda dig genom vad jag gjorde:

 • Återigen spelade in min enhets prestanda utan VPN-anslutning för att jämföra senare.Resultat utan unlocator
 • Därefter anslöt jag till en server i London, vilket var ganska dåligt. Jag menar titta på minskningen av nedladdningshastigheterna.London Unlocator Server
 • Efter det anslöt jag till en annan server för att se om det bara var den. Nej, det visade sig vara detsamma.En annan Unlocator VPN

Dom: ExpressVPN vinner denna omgång när det gäller din enhets hastighet.

Kundsupport

Om du har bra kundsupport är du på väg att bli ett av de bästa företagen i branschen. Lyckligtvis är den här en match mellan de två. Båda erbjuder bra kundsupport och det finns också ett livechattalternativ.

ExpressVPNs kundsupportagenter är ganska effektiva och professionella när de löser dina problem. Å andra sidan, Unlocators support svarade på min fråga inom några sekunder. Det var ganska cool med tanke på att de flesta av de bästa VPN: erna kräver några minuter innan de svarar till dig.

Båda VPN: s webbplatser inkludera guider som kan hjälpa dig att konfigurera din enhet enkelt. Det spelar ingen roll om det är VPN eller Smart DNS, det finns konfigurationshandledning för allt du behöver veta på webbplatserna.

Dom: Båda VPN: erna har bra supporttjänster. Det är oavgjort.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – enhetskompatibilitet & App

Oftast stöder alla VPN-leverantörer samma antal plattformar. Du hittar klienter för både ExpressVPN och Unlocator på stora operativsystem som t.ex. Windows, Mac, Android, iOS samt Amazon Fire TV.

Du kan inte ställa in en VPN-anslutning på spelkonsoler som PlayStation och Xbox eftersom de inte är nativt kompatibla med VPN-klienter. Om du vill dela en anslutning med sådana plattformar måste du installera VPN på din router, och ja, du kan göra det.

En sak som ExpressVPN bäst Unlocator med är att det erbjuder webbläsarförlängningar. De var lika i denna kategori, men ExpressVPN utmärker sig igen.

  ExpressVPN vs SurfShark: The Ultimate Comparison Guide

ExpressVPN har en elegant design och ett enkelt gränssnitt att arbeta med. Unlocator VPN: s applikation är bortom enkel, men ändå väldigt enkel. Om du navigerar tillräckligt genom appen kan du se att det inte har gjorts mycket arbete med den.

ExpressVPNs app är enkel men ändå mycket effektiv. Deras inställningsavsnitt erbjuder så mycket att välja mellan och använda, medan Unlocator bara erbjuder om du vill ansluta automatiskt eller slå på Kill Switch. Det är allt. Vad är bra och vanligt mellan de två är dock lätt att ansluta. Välj bara en server och tryck på anslutningsknappen. Det är så enkelt.

Dom: På grund av Unlocators brist på tillägg och alternativ i deras dedikerade app triumfer ExpressVPN.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Streaming Services

Först och främst kan båda VPN-leverantörerna spärra den ledande strömningsplattformen US Netflix. Netflix kan blockera VPN-åtkomst och har gjort det ganska länge nu. Till och med en av de bästa VPN: erna IPVanish kan inte utnyttja kanalens amerikanska bibliotek. Unlocator, genom, kan trots att han är ny inom VPN-branschen.

Det är känt att ExpressVPN har gått förbi strömningstjänstens försök att blockera VPN: er. Så du kan lita på det genom att göra det. Båda fungerade extremt bra för att kringgå alla möjliga geo-restriktioner som infördes på Netflix och det är en viktig faktor att tänka på.

ExpressVPN har servrar i 94 länder, vilket innebär att du kan låsa upp hundratals kanaler när du använder dess tjänst. För att inte tala om sin smarta DNS-funktion. Unlocator, å andra sidan, fungerar på sina smarta DNS-servrar. Du kan bokstavligen få åtkomst till alla kanaler som stöds av tjänsten medan du använder en enda VPN-server. Kontrollera deras webbplats för att se vilka 230+ kanaler som stöds av Unlocator.

Du kommer att kunna blockera sådana som:

 • Hulu
 • ITV
 • NBC Sports
 • Nu TV
 • Spotify
 • Starz
 • beIN Sports
 • Canal Play
 • FuboTV
 • Epix
 • ESPN
 • Fox Sports
 • Netflix US
 • AMC
 • EN&E
 • BBC iPlayer
 • BlinkBox
 • Prime Video
 • WWE-nätverk
 • Kanal 4
 • CW
 • CBC
 • BT Sport
 • CTV

Dom: Båda kan avmarkera USA: s Netflix och hundratals kanaler runt om i världen. Denna restaurang går till både ExpressVPN och Unlocator VPN.

Unlocator VPN vs ExpressVPN – Den slutliga domen

Både Unlocator och ExpressVPN är utmärkta VPN-leverantörer. De erbjuder ett brett utbud av funktioner, är användarvänliga oavsett vilken typ av användare är du och de är väldigt tillförlitliga när det gäller att avblockera geo-begränsat innehåll. Så efter denna upplysande granskning, låt oss ge dig en bättre titt på vad var och en av dessa VPN utmärker sig på och vad de kan sakna.

ExpressVPN

Fördelar

 • 2000+ servrar.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • 24/7 pålitligt chattstöd
 • Obegränsad serverväxling.
 • Dödsbrytaren.
 • Fem samtidiga anslutningar.
 • Nollloggpolicy.
 • Avblockerar USA: s Netflix.
 • Split Tunneling.

Nackdelar

 • Dyra planer.

Unlocator

Fördelar

 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Gratis rättegång.
 • 24/7 livechatsupport
 • Obegränsad bandbredd.
 • Dödsbrytaren.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • Smart DNS.
 • Fungerar med Netflix

Nackdelar

 • Lite dyr.
 • Litet servernätverk.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Slutliga tankar

Om vi ​​skulle fatta en slutlig dom, ExpressVPN kommer ut som den bättre VPN för de två. Vi vill inte eliminera det faktum att Unlocator fortfarande är ny och har mycket att gå igenom för att komma till toppen. Åtminstone denna kan avblockera Netflix där få av de bästa inte kan. Kolla in vad jag hade att säga i den här recensionen och välj vilket VPN som är bättre. Vem kommer ut som en vinnare i denna ExpressVPN vs. Unlocator fejd. Om du vill veta mer om dessa två, kolla in detta ExpressVPN-granskning eller Unlocator VPN-granskning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me