ExpressVPN vs VyprVPN – Jämförelseöversikt

ExpressVPN vs VyprVPN, båda är väldigt stora namn i VPN-branschen, och båda har en betydande grupp lojala abonnenter. För alla som är nya med VPN kan det vara lite svårt att välja mellan de två, särskilt om du inte är säker på vad som erbjuds av någon av tjänsterna och dessutom inte så bekant med de tekniska termer som är förknippade med denna enkla teknik. Om det låter som dig, kommer vi att hjälpa dig genom den här granskningen genom att jämföra vad du kan förvänta dig från båda tjänsterna och visa dig vilka faktorer du behöver titta på när du överväger en VPN-tjänst.


ExpressVPN vs VyprVPN

ExpressVPN vs VyprVPN

Jämförelseöversikt av ExpressVPN vs VyprVPN

Tänk på att trots att våra resultat kan peka på att en viss leverantör är den bästa av de två, är vi medvetna om att varje kund har sitt eget behov som måste uppfyllas. Du bör därför inte komma under något tryck om vi drar slutsatsen att en specifik leverantör överträffar den andra, men den senare skulle bäst passa dina behov. Ta dig tid och testa båda leverantörerna genom att använda informationen i vår recension som din allmänna kunskap. Du kan också kolla in vår ExpressVPN-granskning och VyprVPN-recension för mer information. Låt oss börja vår jämförelse av ExpressVPN vs VyprVPN.

Prissättning & Betalning

Vi kommer att börja med en faktor som vi tror att många kunder överväger redan innan de går igenom vad varje tjänst har att erbjuda; paketets pris. För en månads prenumeration, ExpressVPN debiterar $ 12,95, medan VyprVPN debiterar $ 9,99 för samma varaktighet. En varaktighet på 6 månader och 1 år debiteras på $ 59,94 respektive $ 99,84 av ExpressVPN och för $ 59,94 respektive $ 80,04 av VyprVPN. ExpressVPN är helt klart det dyrare valet, men bara för paket med en månad och hela året. Deras 6-månaders prenumerationskostnad är densamma för båda paketen, så om du har provat 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti som erbjuds av båda och gjort ditt val redan, håller 6-månadersalternativet prisfaktorn utan hänsyn.

Integritet & säkerhet

Ett element du bör titta noga på när du funderar på hur privat din VPN-tjänst verkligen ska vara om de lagrar din surfhistorik eller inte. ExpressVPN har sitt huvudkontor på de brittiska Jungfruöarna där inga lagar om datalagring gäller, men VyprVPN kan dock, om de är baserade i USA, tvingas överlämna sin kundinformation. Detta innebär att med rätt teknik skulle regeringen kunna spåra surfhistoriken till en specifik användare och inte längre göra dem anonyma. Användare som registrerar sig hos en VPN-leverantör enbart för en hög säkerhetsnivå kan vara avstängda av detta, så ExpressVPN har en fördel jämfört med VyprVPN enbart för att de garanterar sina kunder fullständig sekretess eftersom de inte loggar eller registrerar någon av deras surfhistorik.

Fart

Medan de flesta människor är beroende av online-test för att mäta hur snabb deras anslutning är, gick jag vidare och sökte efter programvara som skulle ge upp mer information om vilken typ av hastigheter jag skulle ha att göra med. Visar sig att ExpressVPN var det bättre valet mellan de två med en hastighet på 100% jämfört med VyprVPN s anständigt 80%. Trots att VyprVPN fullt ut äger alla sina servrar, kunde de fortfarande inte matcha kvaliteten på dem under ExpressVPNs nätverk. VyprVPN: s servrar stöter också på en betydande hastighetsförlust och detta ger ExpressVPN ytterligare ett märke över VyprVPN.

När man hanterar serverhastigheter är konsistens också en viktig fråga och ExpressVPN verkar ha förstått detta faktum mycket bra. Alla deras serverplatser erbjuder en jämn anslutningshastighet med nära noll drop-offs. VyprVPN har inte heller några drop-offs, även om tjänsten inte kan jämföra med den minskade hastighetsnivån som ExpressVPN erbjuder.

Servernätverk

Ju mer antalet servrar en VPN-tjänst har, desto längre är listan över geobegränsande kanaler och webbplatser som kan nås via det nätverket. ExpressVPN har gjort mycket för att se till att deras servrar är väl fördelade mellan länder över hela världen, och detta har arbetat för att locka till sig ett stort antal kunder. Å andra sidan är det faktum att VyprVPN privat äger alla sina servrar också ganska imponerande, eftersom de har full kontroll över hur man hanterar sin kundtrafik. Deras läge i över 50 länder och räkningar är också en enorm fördel

Sammantaget har ExpressVPN ett större servernätverk, vilket innebär att du kan få åtkomst till innehåll från fler länder än du skulle kunna under VyprVPNs nätverk.

Kundsupport

Det är viktigt att kundtjänstteamet hos alla tjänsteleverantörer är tillgängliga hela tiden för att ge hjälp vid behov och för att se till att alla dess kunders problem sorteras ut när de uppstår. På denna front har både ExpressVPN och VyprVPN gjort mycket för att säkerställa att kundfrågor snabbt sorteras ut och att teamen består av välutbildade individer som är redo att hantera allt som kan kastas på dem. Båda tjänsterna har tillhandahållit livechattfaciliteter till sina kunder och de svarar till och med på direkta e-postmeddelanden. Vi kan dra slutsatsen att både ExpressVPN och VyprVPN är på nivå när det gäller bra kundservice.

Enhetens kompatibilitet

Fler och fler VPN-tjänster arbetar hårt för att se till att all deras programvara fungerar sömlöst på alla enheter som deras kunder vill kryptera. ExpressVPN och VyprVPN är inte undantag, eftersom de två leverantörerna har säkerställt att deras appar fungerar på dina Windows-, Android-, iOS-, PlayStation- och Linux-enheter, vilket säkerställer att du har online-skydd oavsett vilken enhet du väljer att använda.

Om du föredrar att ha alla dina enheter som använder din VPN-anslutning utan att behöva ställa in var och en av dem, skulle ett smart sätt att få detta gjort vara att konfigurera din router med VPN först, sedan får internetanslutningen distribueras över hela hem eller kontor via Wifi. På detta sätt kommer alla dina enheter att skyddas och ingen av dem utsätter dig för något online-säkerhetshot.

Extra egenskaper

Teknologin fortsätter idag att utvecklas med en supersnabb takt, och som sådant har VPN-företag uppdraget att erbjuda de senaste och mest betydelsefulla verktygen och funktionerna, om de alls bryr sig om att vara kvar som kundens första val. ExpressVPN och VyprVPN är nästan nacke och nacke här, med VyprVPN som sopas åt sidan av en speciell funktion som ExpressVPN har och de inte. Det skulle vara valet att spara IP: n för din favoritserver. Annars erbjuder båda leverantörerna funktioner som kill-switch, användarvänliga gränssnitt, stealth-läge och torrent-vänliga inställningar.

Slutsats: ExpressVPN vs VyprVPN

Om du har hållit poäng, ExpressVPN kommer ut som bättre VPN av de två, men det slår inte riktigt VyprVPN med en stor marginal. Om du letar efter ett fickvänligt val som inte äventyrar värdet, borde VyprVPN vara ditt val, men totalt sett upprätthåller ExpressVPN en hög standard och servicenivå, vilket motiverar det ganska dyra priset för prenumerationen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map