NordVPN vs IPVanish jämförelse – Vilket VPN är bättre?

NordVPN vs IPVanish: vilken VPN-tjänsteleverantör ska du registrera dig inom 2018? IPVanish och NordVPN är båda VPN-tjänster som har varit kända för att tillhandahålla fantastisk kundtjänst till prenumeranter som har förlitat sig på dem för sitt eget VPN-skydd, och detta faktum gör att valet mellan någon av de två är mycket svårt. Om du dock tittar noga kommer du att få reda på att det finns vissa specifika skillnader som kan hjälpa dig att bestämma vilka av de två tjänsterna du kommer att lita på. Vi kommer att försöka få fram dessa skillnader i denna jämförelse mellan IPVanish och NordVPN. Förhoppningsvis, när du har gjort det, vet du vilken tjänst som fungerar bäst för dig.

NordVPN vs IPVanish jämförelse

NordVPN vs IPVanish jämförelse

NordVPN vs IPVanish: Prissättning

Innan vi går in på de snygga och känsliga funktionerna som båda tjänsterna erbjuder, tycker vi att det är bättre om vi börjar med hur mycket det kostar dig att prenumerera på endera leverantören. De prisklasser som erbjuds av de två tjänsterna är ganska lika, även om IPVanish kommer ut som lite billigare än NordVPN. NordVPN debiterar $ 11,95 per månad för tjänsten, medan IPVanish ber bara om 10 $. NordVPN har en sexmånadersplan som går för $ 7,00, medan IPVanish tar ut 8,99 $ för en tremånadersplan. Båda tjänsterna har ett årligt paket som går för $ 5,75 respektive 6,49 $ för NordVPN respektive IPVanish.

Det förväntas att nya VPN-användare som inte är alltför säkra på någon av de två leverantörerna kanske vill testa dem, och det är därför de båda erbjuder återbetalningsgarantier och gratis provperioder för sina respektive användare. NordVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, medan IPVanish endast möjliggör en kortare varaktighet, med deras 7-dagars återbetalningsgaranti. Du kan bara njuta av en kostnadsfri testversion om du är en iOS-användare för IPVanish, men om inte, kan du vända dig till NordVPNs gratis VPN-test som är öppen för alla användare.

Sammantaget, om du är så mycket orolig för pris, rekommenderar vi att du går med NordVPN, men bara om du planerar att hålla igenom det under lång tid. Dess 3,29 USD per månad för två år låter dig spara mycket pengar och fortfarande njuta av tjänsterna hos en pålitlig VPN-leverantör.

NordVPN vs IPVanish: Funktioner

Den typ av funktioner som kan förväntas från en VPN-tjänst kommer att informera en majoritet av människors beslut eftersom de är den viktigaste faktorn som kommer att bestämma standarden för tjänsten att förvänta sig. Det här är vad vi kunde avgöra:

  • programvara: IPVanish och NordVPN båda har väldesignade appar som är lätta att navigera igenom, men det har förekommit några fall där IPVanish har sagts ha ett antal problem, särskilt med sin Mac OS-applikation.
  • Serverväxling: Båda tjänsterna ska låta dig växla mellan servrar, så att du kan stanna kvar med din favorittjänst.
  • VPN-protokoll: För både NordVPN och IPVanish får du njuta av kryptering underlättas av protokoll som OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec men NordVPN har en liten fördel genom att erbjuda både IKEv2 / IPSec och SSTP.
  • Streaming Support: Streamers kommer gärna att veta att NordVPN blockerar en mängd om strömningskanaler inklusive BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu och Netflix. IPVanish å andra sidan avlägsnar också en god majoritet av onlinekanalerna, men de blockerar inte amerikanska Netflix.
  • Tillagda funktioner: IPVanish erbjuder sina användare en funktion som de egentligen inte kan få någon annanstans genom att inkludera en gratis NAT-brandvägg för sina användare och en möjlighet att blockera LAN-trafik när du är online. NordVPN har också visat mycket eftertanke med sin tjänst genom att konfigurera den för att uppdatera programvaran automatiskt, i kombination med dubbelkryptering och ett extra verktyg som kallas CyberSec som skyddar mot skadlig programvara.

Prestanda

Beträffande kompatibilitet med andra enheter klarar både NordVPN och IPVanish bra versioner av sin programvara som fungerar bra med alla populära plattformar på marknaden. Dessa operativsystem inkluderar iOS, Mac, Android, Windows, Linux och ett bra antal smarta TV-apparater.

Båda leverantörerna har också stora servernätverk med NordVPN med ett något större nätverk på 1 100 servrar i 61 länder jämfört med IPvanish som har cirka 850 servrar. Sådana stora servernät möjliggör obegränsad bandbredd och serverväxling medan de ger enormt stöd för strömning och flera anslutningar. IPVanish tillåter upp till 10 anslutningar medan NordVPN tillåter 6.

De som vet några saker om VPN-tjänster bör förbli medvetna om att VPN-tjänster kommer att “äta” i en del av din Internet-hastighet, men denna minskning beror mycket på leverantören du väljer att arbeta med. I detta fall verkar IPVanish ha utstått den minsta förlusten i hastighet jämfört med NordVPN, men en majoritet av våra testresultat var mer eller mindre inkonsekventa.

Kundservice

Du kommer alltid att kunna komma i kontakt med en kundtjänstrepresentant via NordVPNs livechattjänst, och din e-post kommer också att besvaras omedelbart med hjälp av deras effektiva e-postsupport. För IPVanish måste du lita på e-poststöd enbart eftersom de inte har en livechattjänst konfigurerad.

Prissättning & säkerhet

Säkerhetsnivåerna som erbjuds av både NordVPN och IPVanish är helt enkelt förstklassiga, med båda leverantörerna som erbjuder 256-bitars AES-kryptering, internet kill-switchar, DNS-läckskyddsmekanismer och noll loggningspolicy. Du kommer också att kunna strömma anonymt genom båda abonnenterna, även om IPVanish kan äventyra användarnas identitet med tillstånd att vara baserad i USA där strikta dataregler gäller. Vi drog slutsatsen att NordVPN har en bättre fördel helt enkelt på grund av detta faktum, eftersom de är baserade i Panama där inga sådana regler gäller.

NordVPN vs IPVanish: Slutsats

Resultaten vi visade att båda IPVanish och NordVPN är angelägna om att erbjuda en hög standard av kvalitetstjänster, så de gjorde mycket bra. Men vi kan dra slutsatsen att NordVPN i slutändan tar priset som det bättre valet, dock med en mycket smal marginal. De har fler servrar runt om i världen, och deras livechattjänst innebär att du kan prata med deras kundtjänst i realtid och få ditt problem sorterat så snabbt som möjligt. Men om du letar efter en VPN-tjänsteleverantör som särskilt ska användas med Kodi, är IPVanish den vi rekommenderar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me