5 причини защо използването на VPN с Kodi е решаващо

На пръв поглед Kodi изглежда е обикновен медиен плейър. Въпреки това, след като правилните добавки са въведени в него, той много лесно се трансформира в Светия Граал на безплатно съдържание. Получавате достъп до почти всички потоци, отнасящи се до спортове на живо, нови филми и телевизионни предавания. Съществува обаче скрита цена, която се таксува за потребителите на Kodi, когато използват добавки на трети страни, като Exodus, SALTS, Quasar или Sportsdevil. Юридическите проблеми могат да се появят, ако някои добавки на Kodi се използват без защита. Например добавките P2P / Torrent, използвани без защита или разрешение, могат да поканят дело. Също така някои интернет доставчици регулират интернет връзките на своите потребители, като ги забавят, когато забележат, че те предават големи количества видео съдържание. Това е известно като дроселиране на ISP. В тази статия ще ви представим 5 причини, които показват защо използването на VPN с Kodi е абсолютно решаващо.


5 причини защо използването на VPN с Kodi е решаващо

5 причини защо използването на VPN с Kodi е решаващо

VPN – Улесняване на живота ви

Това доведе до ситуация, в която да се избегне ограничаване на честотната лента и съдебни дела; повечето потребители на Kodi трябва да се регистрират за VPN услуга, която е създадена специално за стриймъри. Пример за тази VPN услуга е ExpressVPN, което е доста популярно.

Всеки режещ кабел, който извади сметката си за сателит или кабел, ще знае многобройните възможности за стрийминг на филми и телевизионни предавания. Имате възможност да използвате платени поточни услуги като Hulu, Netflix, Video, Apple TV, Google Play Video и Amazon Prime. Или бихте могли да отидете за Kodi, на софтуер с отворен код за домашното кино, който може да работи на всяко устройство.

Но Kodi е доста основен сам по себе си и ви позволява да предавате видео от различни официални добавки или да възпроизвеждате свои собствени местни медийни файлове. Обхватът за неограничен стрийминг на видео се отваря, когато търсите неофициални добавки.

Те са разработени от независими оператори, които просто нямат връзка с основния екип на Kodi. Те просто пишат добавки, които ще работят на Kodi. Тези неофициални добавки са многобройни и зависи от вас да направите подходящия избор от този широк набор от добавки и как да ги използвате както етично, така и законно. Следните причини ще пояснят защо трябва да използвате VPN с Kodi.

VPN скрива вашия трафик от вашия интернет доставчик

Когато неофициално използвате добавки на Kodi, за да предавате филми и телевизионни предавания, е разумно да не разрешавате на вашия доставчик на интернет услуги да следи всичко, което предавате, и местоположението му. VPN криптира всички ваши данни, които се вливат в & извън полето Kodi или дори данните на целия ви дом.

Освен това е оборудван за предаване на всички ваши лични данни чрез VPN сървър по ваш избор, поставен навсякъде по света. Това не позволява на вашия интернет доставчик да следи съдържанието ви и източниците на целия ви интернет трафик. Освен това, тъй като доставчиците на интернет услуги официално започнаха да уведомяват хората, които пират съдържание, това се изисква повече от всякога. Няма повече безплатни обеди!

Предавайте анонимно Коди

VPN ви позволява да изтегляте, разглеждате и стриймирате анонимно. Той не само прави вашия ISP сляп за какъвто и да е целият ви трафик, но същевременно прави и сървъра, от който изтегляте, сляп за вашата идентичност и местоположение. Сървърите не могат да проследят вашия IP адрес, защото те просто трябва да идентифицират VPN сървъра, през който се пренасочва трафика.

Достъп до геоблокирано съдържание

Когато използвате VPN, имате възможност да изберете сървър във всяка страна, която искате. След като се свържете с конкретен VPN сървър, геодискорираните добавки на Kodi ще „мислят“, че сте жител на регион, където тяхното съдържание всъщност е достъпно. Това със сигурност е основен проблем за тези, които използват платени поточни услуги като Netflix, Amazon и Hulu.

Те са известни с геоблокирането на тяхното съдържание, което е достъпно само за избрани страни поради официалните споразумения за партньорство и законните формалности. VPN за щастие е великолепен начин за заобикаляне на това препятствие. Трябва обаче да се знае, че Netflix & Hulu са наясно с тези VPN решения и започнаха да ги блокират. Но добрата новина е, че добавките на Kodi ще ви помогнат да преодолеете и този проблем.

Получете готов достъп до всички нови издания

Острото предимство на използването на VPN е получаването на достъп до всички нови версии преди някой друг. Например, ако съвсем нова видео игра се стартира някъде около полунощ на определен ден и сте базирани извън САЩ, вашият VPN може да бъде настроен да се свързва някъде в Азия, за да изтеглите играта почти двадесет и четири часа по-рано.

Ограничения за заобикаляне на байпас

Ако живеете в САЩ или Канада, вероятно вече сте наясно, че спортни канали като ESPN, MLB.tv, NHL.tv и NFL GamePass налагат ограничения за затъмняване на игрите на живо. Това означава, че няма да можете да гледате любимия си отбор на живо. Използването на VPN ви позволява да заобиколите тези ограничения за затъмнение, независимо от това дали използвате неофициален Addi Kodi или самия официален спортен канал.

Най-добрата VPN услуга за използване с Kodi

VPN не само ще ви предостави достъп до ограничени с географски добавки Kodi, но също така ще ви позволи да провеждате поточното си предаване на Kodi анонимно. Няма повече прослушване на ISP или авторски групи. Ако досега не сте използвали VPN с Kodi, горещо ви препоръчваме да го направите поради причините, изброени по-долу.

 • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, които можете да използвате само в определени региони като FreeView, BBC iPlayer, Channel 4 и ITV добавки. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
 • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
 • Крайна поверителност: Вашият интернет доставчик няма да може да вижда какви сайтове посещавате, файлове, които изтегляте или видеоклипове, които предавате.
 • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод, за да настроите VPN връзка. VPN приложенията на PC, Mac, Android, iOS и FireStick правят целия процес доста прост.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Просто се регистрирайте с IPVanish. След това изтеглете приложението им на същото устройство, на което използвате Kodi. Накрая стартирайте приложението, влезте и се свържете с VPN сървър по ваш избор. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPI коди за 2018 г..

5 причини защо използването на VPN с Kodi е решаващо – приключвайте

В случай, че се чудите дали имате нужда от VPN с Kodi или не, надяваме се, че изброените по-горе причини направиха нещата по-ясни за вас. Няма съмнение, че използването на VPN с Kodi има много предимства както по отношение на личния живот, така и на забавлението.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map