5 razlogov, zakaj je uporaba VPN z Kodi ključnega pomena

Kodi se na prvi pogled zdi preprost medijski predvajalnik. Ko pa so vanj predstavljeni pravi dodatki, se ta zelo enostavno spremeni v sveti gral brezplačne vsebine. Dobite dostop do skoraj vseh tokov, ki se nanašajo na šport v živo, nove filme in TV oddaje. Obstaja pa skrita cena, ki se uporabnikom Kodija zaračuna, kadar uporabljajo dodatke drugih proizvajalcev, kot so Exodus, SALTS, Quasar ali Sportsdevil. Pravne težave se lahko pojavijo, če se nekateri dodatki Kodi uporabljajo brez zaščite. Na primer, dodatki P2P / Torrent, ki se uporabljajo brez zaščite ali dovoljenja, lahko sprožijo tožbo. Nekateri ponudniki internetnih storitev urejajo internetne povezave svojih uporabnikov tako, da jih upočasnijo, ko opazijo, da pretakajo velike količine video vsebine. To je znano kot ISP drobljenje. V tem članku vam bomo predstavili 5 razlogov, iz katerih je razvidno, zakaj je uporaba VPN z Kodi absolutno ključnega pomena.

5 razlogov, zakaj je uporaba VPN z Kodi ključnega pomena

5 razlogov, zakaj je uporaba VPN z Kodi ključnega pomena

VPN – olajšajte si življenje

To je privedlo do situacije, ko se je treba izogniti dušenju pasovne širine in tožbam; večina Kodijevih uporabnikov se mora prijaviti za storitev VPN, ki je zasnovana posebej za strežnike. Primer te storitve VPN je ExpressVPN, kar je precej priljubljeno.

Vsak rezalnik kablov, ki je izločil račun za satelit ali kabel, bo poznal številne možnosti za predvajanje filmov in TV oddaj. Na voljo imate možnost plačljivih pretočnih storitev, kot so Hulu, Netflix, Video, Apple TV, Google Play Video in Amazon Prime. Ali pa bi lahko šli za Kodija, the odprtokodna programska oprema za domači kino, ki se lahko izvaja v kateri koli napravi.

Toda Kodi je sam po sebi precej osnoven in omogoča pretakanje videov iz različnih uradnih dodatkov ali predvajanje lastnih lokalnih medijskih datotek. Obseg za neomejen pretok videoposnetkov se odpre, ko iščete neuradne dodatke.

Razvili so jih neodvisni operaterji, ki preprosto nimajo povezave z osnovno ekipo Kodija. Pravkar napišejo dodatke, ki bodo delovali na Kodi. Ti neuradni dodatki so številni, od vas pa je, da iz tega širokega nabora dodatkov ustrezno izberete in kako jih uporabljate tako etično kot zakonito. Naslednji razlogi bodo jasno povedali, zakaj morate z Kodi uporabljati VPN.

VPN skriva vaš promet pred ponudnikom internetnih storitev

Če uporabljate dodatke Kodi za neuradno predvajanje filmov in TV oddaj, je smiselno, da ne boste dovolili, da ponudnik internetnih storitev spremlja vse, kar pretakate, in njegovo lokacijo. VPN šifrira vse vaše podatke, ki se pretakajo v & iz škatle Kodi ali celo podatkov vašega celotnega doma.

Opremljen je tudi za posredovanje vseh vaših osebnih podatkov prek VPN strežnika po vaši izbiri, postavljenega po vsem svetu. To preprečuje, da bi vaš ponudnik internetnih storitev spremljal vašo vsebino in vire vsega vašega internetnega prometa. Ker so ponudniki internetnih storitev uradno začeli obveščati ljudi, ki pirirajo vsebino, je to potrebno bolj kot kdaj koli prej. Ni več brezplačnih kosil!

Stream Kodi Anonimno

VPN omogoča anonimno nalaganje, brskanje in pretakanje. Ne samo da je vaš ISP slep za ves vaš promet, ampak hkrati strežnik, s katerega ga prenašate, slepi za svojo identiteto in lokacijo. Strežniki ne morejo izslediti vašega IP naslova, ker šele prepoznajo strežnik VPN, prek katerega se preusmeri promet.

Dostopajte do vsebine, ki jo je blokiral Geo

Ko uporabljate VPN, lahko izberete strežnik v kateri koli državi, ki jo želite. Ko se povežete z določenim strežnikom VPN, bodo Geo-omejeni dodaji Kodi “mislili”, da ste prebivalec regije, kjer je njihova vsebina dejansko na voljo. To je zagotovo veliko vprašanje za tiste, ki uporabljajo plačljive pretočne storitve, kot so Netflix, Amazon in Hulu.

Ti so znani po geo-blokadi njihove vsebine, ki je na voljo le izbranim državam zaradi formalnih partnerskih sporazumov in pravnih formalnosti. VPN na srečo je odličen način zaobiti to oviro. Vendar je treba vedeti, da Netflix & Hulu se zavedajo te rešitve VPN in so jih začeli blokirati. Dobra novica pa je, da vam bodo dodatki Kodi pomagali preseči tudi to težavo.

Pripravite dostop do vseh novih izdaj

Huda prednost uporabe VPN-jev je dostop do vseh novih različic, preden jih kdo drug. Na primer, če se popolnoma nova video igra sproži nekje okoli polnoči določenega dne in ste izven ZDA, se lahko vaš VPN nastavi tako, da se poveže nekje v Aziji in tako prenesete igro skoraj štiriindvajset ur prej.

Omejitve obvladovanja črnega premoženja

Če živite v ZDA ali Kanadi, verjetno že veste, da športni kanali, kot so ESPN, MLB.tv, NHL.tv in NFL GamePass, nalagajo omejitve zatemnitve za igre v živo. To pomeni, da svoje najljubše ekipe ne boste mogli gledati v živo. Uporaba VPN vam omogoča, da zaobidete te omejitve zatemnitve, ne glede na to, ali uporabljate neuradni dodatek Kodi ali sam uradni športni kanal.

Najboljša VPN storitev, ki se uporablja pri Kodi-ju

VPN vam ne bo omogočil samo dostopa do dodatkov za Kodi, ki je omejen na geo, ampak bo tudi omogočil anonimno vodenje pretoka Kodi. Nič več preskakovanja ponudnikov internetnih storitev ali avtorskih skupin. Če prej niste uporabljali VPN s Kodi, vas toplo priporočamo, da to storite iz razlogov, ki smo jih našteli spodaj.

  • Odkleni dodatke za Kodi z omejenim geografskim prehodom: Obstaja veliko dodatkov Kodi, ki jih lahko uporabljate le v določenih regijah, kot so FreeView, BBC iPlayer, Channel 4 in ITV dodatki. Z VPN lahko zaobidete regionalne omejitve.
  • Bypass ISP Throttling: Ste že kdaj opazili, da je vaša internetna hitrost spodobna, če brskate po spletnih straneh, a nenadoma upada, ko gledate videoposnetke v spletu? V tem primeru je verjetno, da vaš internetni ponudnik zmanjšuje vašo hitrost interneta. Uporaba VPN vam v osnovi omogoča, da se temu ne zgodite.
  • Vrhunska zasebnost: Vaš ponudnik internetnih storitev ne bo mogel videti, katera spletna mesta, ki jih obiskujete, datoteke, ki jih prenašate, ali videoposnetke, ki jih pretakate.
  • Prijave VPN: Za vzpostavitev VPN povezave vam ni treba biti tehnološki nakaza. Aplikacije VPN v PC, Mac, Android, iOS in FireStick naredijo celoten postopek dokaj enostaven.

Iz osebnih izkušenj, ExpressVPN je najboljša storitev VPN, ki jo lahko uporabljate pri Kodi. Optimizirali so svoje VPN aplikacije, da bolje delujejo z dodatki Kodi in imajo politiko brez dnevnika. Preprosto se prijavite z IPVanish. Nato naložite njihovo aplikacijo v isto napravo, v kateri uporabljate Kodi. Končno zaženite aplikacijo, se prijavite in povežite s strežnikom VPN po vaši izbiri. Oglejte si naš pregledni seznam najboljših Kodi VPN-jev v letu 2018.

5 razlogov, zakaj je uporaba VPN z Kodi ključnega pomena – prenehajte

Če se sprašujete, ali potrebujete VPN s kodi ali ne, upajmo, da so razlogi, navedeni zgoraj, za vas bolj jasni. Brez dvoma ima uporaba VPN s programom Kodi številne prednosti tako glede zasebnosti kot zabave.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me