5 skäl till att använda VPN med Kodi är avgörande

Vid första anblicken verkar Kodi vara en enkel mediaspelare. Men när rätt tillägg har introducerats till det, förvandlas det mycket enkelt till gratis innehåll’s Holy Grail. Du får tillgång till nästan alla strömmar som rör livssport, nya filmer och TV-program. Det finns emellertid ett doldt pris som debiteras Kodi-användare när de använder tillägg från tredje part som Exodus, SALTS, Quasar eller Sportsdevil. Juridiska krångel kan dyka upp om vissa Kodi-tillägg används utan skydd. Till exempel kan P2P / Torrent-tillägg som används utan skydd eller tillstånd bjuda in en stämning. Vissa Internetleverantörer reglerar dessutom sina användares internetanslutningar genom att bromsa dem när de märker att de råkar strömma stora mängder videoinnehåll. Detta är känt som ISP-throttling. I den här artikeln kommer vi att presentera fem skäl som visar varför att använda VPN med Kodi är helt avgörande.


5 skäl till att använda VPN med Kodi är avgörande

5 skäl till att använda VPN med Kodi är avgörande

VPN – Gör ditt liv enklare

Detta har lett till en situation där man undviker bandbreddstrottling och stämningar; de flesta Kodi-användare måste registrera sig för en VPN-tjänst som är utformad specifikt för streamers. Ett exempel på denna VPN-tjänst är ExpressVPN, vilket är ganska populärt.

Varje sladdskärare som släpper sin satellit- eller kabelräkning känner till de många alternativen för streaming av filmer och TV-program. Du har möjlighet att gå för betalda streamingtjänster som Hulu, Netflix, Video, Apple TV, Google Play Video och Amazon Prime. Eller så kan du gå för Kodi, de öppen källkodsprogram för hemmabio som kan köras på alla enheter.

Men Kodis ganska grundläggande i sig och låter dig strömma video från ett urval av officiella tillägg eller spela dina egna lokala mediefiler. Räckvidden för obegränsad videoströmning öppnas när du letar efter inofficiella tillägg.

Dessa utvecklas av oberoende operatörer som helt enkelt inte har någon koppling till Kodis kärngrupp. De skriver bara tillägg som fungerar på Kodi. Dessa inofficiella tillägg är många, och det är upp till dig att välja lämpligt ur denna enorma mängd tillägg och hur du använder dem både etiskt och juridiskt. Följande skäl kommer att göra det klart varför du behöver använda VPN med Kodi.

VPN döljer din trafik från din Internetleverantör

När du använder Kodi-tillägg inofficiellt för att strömma filmer och TV-program är det försiktigt att inte tillåta din Internetleverantör att spåra allt du strömmar och dess plats. En VPN krypterar alla dina data som flyter in & ur Kodi-rutan eller till och med uppgifterna om hela ditt hem.

Den är också utrustad för att skicka alla dina personuppgifter via en VPN-server som du väljer överallt över hela världen. Detta hindrar din Internetleverantör från att spåra ditt innehåll och källorna till all din Internet-trafik. Eftersom ISP: er formellt har börjat meddela personer som piratkopierar innehåll, krävs detta mer än någonsin. Inga fler gratis luncher!

Stream anonymt Kodi

Med ett VPN kan du ladda ner, bläddra och strömma anonymt. Det gör inte bara din Internet-leverantör blind för vad din hela trafik är, utan gör också servern från vilken du laddar ner, blind för din identitet och plats. Servrar kan inte spåra din IP-adress eftersom de bara identifierar VPN-servern genom vilken trafiken dirigeras.

Få åtkomst till geo-blockerat innehåll

När du använder ett VPN har du möjlighet att välja en server i vilket land du vill. När du ansluter till en viss VPN-server kommer geo-begränsade Kodi-addon att “tro” att du är bosatt i en region där deras innehåll faktiskt är tillgängligt. Detta är verkligen en viktig fråga för dem som använder betalda strömningstjänster som Netflix, Amazon och Hulu.

Dessa är ökända för att geo-blockera deras innehåll, som endast är tillgängligt för utvalda länder på grund av formella partnerskapsavtal och juridiska formaliteter. En VPN är lyckligtvis ett fantastiskt sätt att kringgå detta hinder. Det måste dock vara känt att Netflix & Hulu är medvetna om dessa VPN-lösningar och har börjat blockera dem. Men de goda nyheterna är att Kodi-tillägg hjälper dig också att övervinna problemet.

Få tillgång till alla nya releaser

En gripande fördel med att använda VPN är att få tillgång till alla nya utgåvor innan någon annan gör det. Till exempel, om ett helt nytt videospel kommer att lanseras någon gång runt midnatt på en viss dag och du är baserad från USA, kan din VPN ställas in för att ansluta någonstans i Asien för att ladda ner spelet nästan 24 timmar tidigare.

Bypass Blackout-begränsningar

Om du bor i USA eller Kanada är du förmodligen redan medveten om att sportkanaler som ESPN, MLB.tv, NHL.tv och NFL GamePass sätter begränsningar för blackout på live-spel. Det betyder att du inte kan se ditt favoritlag live. Om du använder VPN kan du kringgå dessa blackout-begränsningar oavsett om du använder ett inofficiellt Kodi-tillägg eller den officiella sportkanalen själv.

Bästa VPN-tjänst att använda med Kodi

VPN kommer inte bara att ge dig åtkomst till geobegränsade Kodi-tillägg, men det kommer också att tillåta dig att leda din Kodi-strömning anonymt. Inga fler internetleverantörer eller upphovsrättsgrupper snoopar. Om du inte tidigare har använt VPN med Kodi uppmanar vi dig starkt att göra det av de skäl som vi har listat nedan.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg som du bara kan använda i vissa regioner som FreeView, BBC iPlayer, Channel 4 och ITV-tillägg. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Din internetleverantör kan inte se vilka webbplatser du besöker, filer du laddar ner eller videor du strömmar.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara teknisk freak för att ställa in en VPN-anslutning. VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick gör hela processen ganska enkel.

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Registrera bara med IPVanish. Ladda sedan ner deras app till samma enhet som du använder Kodi på. Slutligen, starta appen, logga in och anslut till en VPN-server du väljer. Kolla in vår granskade lista över de bästa Kodi VPN: n 2018.

5 skäl till att använda VPN med Kodi är avgörande – Wrap Up

Om du undrar om du behöver VPN med Kodi eller inte, så har förhoppningsvis orsakerna ovan gjort saker tydligare för dig. Det finns ingen tvekan om att använda VPN med Kodi har många fördelar både vad gäller integritet och underhållning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map