Ali je Jailbreaking FireStick nezakonit?

Je Jailbreaking FireStick Nezakonit ali zakonit v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi in Avstraliji? Amazon Fire Stick je ena izmed najbolj priljubljenih pretočnih naprav na trgu in ljudje nenehno iščejo načine, kako iz tega več izkoristiti. To je eden od teh načinov, da ga zapor zapusti. Nič ni narobe, če to storijo, razen multimedijskega priliva je tisto, na kar bi morali biti pripravljeni. Na zaklenjeni Fire Stick je že naložena programska oprema za medijski predvajalnik. Ljudje, ki imajo svoje požarne palice, običajno namestijo aplikacije drugih proizvajalcev, kot so Kodi, Mobdro in Terrarium TV, tako da te aplikacije naložijo na svojo pretočno palico. Takrat lahko stvari postanejo zmede in začne se argument, ali je to zakonito ali nezakonito. Razčistimo to za vas.


Ali je Jailbreaking FireStick nezakonit?

Je Jailbreaking FireStick ilegal?

Kaj je Jailbreaking FireStick?

Kaj ljudje mislijo, ko Amazon Fire TV Stick označujejo kot “jailbroken”, je, da je na njem nameščena programska oprema za medijski strežnik z imenom Kodi. Kodi je priljubljena aplikacija za medijski center, ki je zasnovana tako, da pomaga organizirati lokalno in pretočno vsebino, da olajša vaše dejavnosti pretakanja. Če želite boljše predstave o tem, kaj pomeni in vključuje Jailbreaking FireStick, si oglejte naš vodič FireStick Jailbreak..

Je Jailbreaking FireStick ilegal?

Povedano tako. Ne. Edina razlika med običajnim Fire TV Stick-om in neprekinjeno je vgradnja KODI. Vprašanja zakonitosti so odvisna od tega, kako boste kasneje uporabljali napravo. Ali boste zlorabili avtorsko zaščiteno gradivo? Ali boste pretakali piratske vsebine? To je odvisno od vas. Toda zapor iz zapora je sam po sebi super zakonit. Njegova zakonitost je res odvisna od tega, kako uporabljate napravo in programsko opremo na njej. V bistvu se celoten postopek ne razlikuje veliko od uporabe spletnega brskalnika. Dokler ga uporabljate za dostop do vsebine, do katere ste zakoniti, morate biti v redu. Če pa te aplikacije uporabljate za nezakonit dostop do gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, lahko pridete do pravnih težav.

Kako uporabiti VPN na FireSticku za razloge za Saftey

Če boste Kodi uporabljali za gledanje filmov in TV oddaj, za katere običajno plačujete, boste verjetno potrebovali VPN, da vas bodo prikrili. Kodi je zakonit in vse do zlorabe. Ta ugledna programska oprema vam bo omogočila dostop do tisoč kanalov in videoposnetkov, ki v vaši državi morda niso na voljo ali celo blokirani. Kaj je smisel Jailbreaking FireStick, če ne morete gledati vsega, kar se ponuja na njem? VPN je odgovor. VPN ali navidezno zasebno omrežje omogoča uporabnikom varen dostop do zasebnega omrežja in skupno rabo podatkov na daljavo prek javnih omrežij. Če rečemo, so vsi podatki uporabnikov šifrirani, njihov spletni promet pa je neizvedljiv. Uporaba VPN na FireSticku pomaga uporabnikom obiti vse omejitve za dostop do tega, kar želijo, brez vednosti svojega ponudnika internetnih storitev.

Najboljši VPN za FireStick

Namestitev VPN ima veliko prednosti. Glede na to, da večina aplikacij in dodatkov na FireSticku ne deluje zunaj držav, kot so ZDA, Velika Britanija, Kanada, Avstralija in Nemčija, povečuje potrebo po virtualnem zasebnem omrežju. Uporabniki, ki želijo zaobiti geografske omejitve in si ogledati vsebino v živo in na zahtevo na katerem koli kanalu ali dodatku, morajo v spletu ponastaviti svojo lokacijo. To pomeni, da morajo ponudnike internetnih storitev prevarati, če mislijo, da se nahajajo v eni od zgoraj omenjenih držav. To je edini način dostopa do želenega gradiva, ne glede na to, kje so. Oglejmo si nekaj prednosti, ki jih dobite pri uporabi VPN z Amazon FireStick.

 • Odkleni dodatke za Kodi z omejenim geografskim prehodom: Odblokirajte in si oglejte dodatke Kodi, kot je USTVNow.
 • Vrhunska zasebnost: Dodajte dodatno plast zasebnosti in varnosti vsem svojim spletnim dejavnostim.
 • Bypass ISP Throttling: VPN-ji preprečujejo, da bi ponudniki internetnih storitev zmanjšali vašo hitrost interneta, tako da lahko brez prekinitev uživate v spletnem pretakanju videoposnetkov.
 • Prijave VPN: Vse aplikacije so uporabniku prijazne in delujejo na računalnikih, računalnikih Mac, Android, iOS in FireStick.

ExpressVPN je najboljša storitev VPN, ki jo lahko uporabljate s FireStickom. Vzemite nas, ExpressVPN je eden redkih VPN-jev, ki so izboljšali zmogljivost prenosa. IPVanish ponuja odlična navodila za namestitev njihovega VPN-ja na FireStick. Ta ponudnik storitev je tudi optimiziral svoje VPN aplikacije za boljše delovanje s programom Amazon Fire TV. Oglejte si naš pregledan seznam najboljši VPN-ji FireStick v letu 2019.

Jailbroken Firestick Legal ali Not?

Na kratko, jailbreaking Amazon FireStick ni nezakonit. Ne boste v zaporu zaradi slabljenja svojega FireSticka. To je vaš osebni FireStick za glasno jokanje. Vendar to ne pomeni, da lahko vse to uporabljate brez volje. Če se z vsebinami avtorja Kodi ali dodatki posegate po avtorskih vsebinah, obstaja velika možnost, da boste naleteli na težave z vlado ali ponudnikom internetnih storitev ali v najslabših primerih. Če torej res želite proslaviti svoj jailbreaking dosežek, namestite VPN in se nato izločite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map