Är Kodi-boxar olagliga eller lagliga i Australien, Kanada, USA?

Är Kodi Boxar olagliga eller lagliga att använda i Storbritannien, Kanada, Australien eller USA? Kodi XBMC förvandlas snabbt till en av de mest använda streamingapparna. Detta ledde till en kraftig ökning av Kodi TV-lådor. Du kan enkelt hitta dessa Android-baserade streamingenheter på ebay eller Amazon. De kommer med Kodi förinstallerad, vilket sparar tid, ansträngning och krångel med att manuellt installera Kodi på din Android TV Box, tillsammans med dess förvar och tillägg. i alla fall, är dessa Kodi-lådor säkra att använda? Och ännu viktigare, kan du komma i lagliga problem om du köper en Kodi TV-låda online?


Är Android TV-lådor säkra och lagliga?

Är Kodi-lådor olagliga eller lagliga?

Är Kodi-lådor säkra att använda?

Säkerheten för en Android TV-låda handlar främst om huruvida den strömningsenheten har det skadliga program eller virus installerad på den. Det har förekommit flera fall där sådana Kodi-TV-lådor verkligen infekterades med skadlig programvara. Sådana incidenter är väl dokumenterade på den officiella Kodi-webbplatsen. Om du tänker köpa en Kodi-låda från Amazon eller Ebay, se till att gå igenom alla recensioner innan du gör ditt köp. Detta gör att du kan få en bättre uppfattning om du kan lita på Android TV-säljaren eller inte.

Om du har köpt en Android TV Box med Kodi förinstallerad på den, se till att du har den senaste Kodi 17.3-uppdateringen installerad på den. Äldre Kodi-versioner har stora säkerhetsfel som har tagits upp i den senaste uppdateringen.

Det faktum att dessa Kodi TV-lådor är Android-baserade betyder också att du kan installera antivirusprogram på dem. Se till att du installerar ett antivirusprogram, till exempel BitDefender, MalwareBytes eller Avast på din Android-strömningsenhet direkt efter att du har anslutit den till ditt WiFi-nätverk. Det finns jämna Kodi antivirus addons tycka om Säkerhetssköld du kan installera via din XBMC-app.

Är Kodi-lådor lagliga att använda?

Uppdatering 1: Den 8 februari 2017 arresterade brittiska polisstyrkor 5 personer som anklagades för att sälja och distribuera olagliga Kodi set-top boxar i nordvästra England och Wales.

Uppdatering 2: Den 7 mars 2017 uttalade Lord Toby Harris, ordförande för nationella handelsstandarder i Storbritannien att han “också skulle varna alla personer eller företag som säljer eller hantera en sådan enhet (Kodi-rutor) att de bryter mot upphovsrätten. Nationella handelsstandarder kommer att fortsätta att skydda legitim affärsverksamhet och driva dem som bryter mot upphovsrätten på detta sätt. ”

Uppdatering 3: Den 4 april 2017 har Amazon officiellt förbjudit försäljning av Android TV-lådor på sin webbplats. Amazon hotade till och med att stänga av konton för alla som försöker sälja “fulladdade” Android TV-lådor.

Uppdatering 4: Den 11 april 2017 följde Ebay Amazon-kostymer och förbjöd också försäljning av Kodi-lådor på sin webbplats.

Uppdatering 5: Onsdagen 26 april 2017 beslutade EG-domstolen, även EG-domstolen, att “upphovsrättsskyddat arbete som erhållits genom strömning från en webbplats som tillhör en tredje part som erbjuder detta arbete utan samtycke från upphovsrättsinnehavaren” inte drar nytta av ett befrielse från lagar som reglerar distribution av upphovsrättsinnehåll. Med andra ord, streaming av piratkopierat innehåll med olagliga tillägg är nu lika olagligt i EU som nedladdning av upphovsrättsskyddat material.

Uppdatering 6: Torsdagen den 25 maj 2017 uppdaterade Facebook sin handelspolicy för att förbjuda försäljning av Android TV-lådor enligt TorrentFreak. “Försäljning av följande är förbjudet på Facebook: Produkter eller objekt som underlättar eller uppmuntrar obehörig åtkomst till digitala medier.” sidan läser.

Detta är ett grått område. Huruvida Kodi-lådor kan betraktas som olagliga eller inte till stor del beror på ditt nuvarande hemland. Storbritannien, Kanada, Australien, Tyskland, Frankrike och USA har strikta lagar mot online piratkopiering. Vad du kanske inte är medveten om är att många av de Kodi-tillägg du använder för att titta på filmer och TV-program får deras videoflöde från piratkopierade streamingwebbplatser. Det är därför den brittiska polisen arresterade nyligen en Kodi TV-säljare från Norfolk, England. Din Internetleverantör kan enkelt övervaka dina online-aktiviteter. Det är den främsta anledningen till att så många intetanande användare av Kodi TV-boxar får meddelanden om upphovsrättsintrång från deras internetleverantörer. För att stanna kvar på den säkra sidan, använd VPN på din Kodi TV-låda. På så sätt kan du strömma filmer, TV-serier och live-TV-kanaler anonymt.

Bästa VPN-apparater att använda med Kodi TV Box

Medan antivirusprogram håller din strömningsenhet säker mot potentiell skadlig kod eller virus, är du fortfarande utsatt för din ISP potentiellt avlyssning på vad du tittar på online. Det spelar ingen roll om du strömmar via din Kodi TV-låda, PC, Fire Stick, Android eller iOS. Den fula sanningen är att din Internetleverantör kan hålla koll på alla dina aktiviteter online. Använder sig av VPN är det bästa, och kanske det enklaste sättet att göra uppnå anonymitet online.

 • Genom att ansluta till en VPN-server, praktiskt taget förhindra din Internetleverantör, troll för upphovsrätt och till och med myndigheter från att spionera på dig.
 • VPN-appar är kompatibla med PC, Mac, iPhone, iPad, och naturligtvis Android. Om din router har en VPN-klient kan du till och med konfigurera din VPN-anslutning på den.
 • Du kan också dölj din offentliga IP-adress använder VPN. På så sätt kan ingen spåra dina torrentnedladdningar tillbaka till dig.
 • Sist men inte minst, VPN gör det möjligt för dig kringgå regionala begränsningar. Vissa Kodi-tillägg och strömningskanaler är geo-begränsade dvs. du kan bara se dem i vissa regioner. Virtuella privata nätverk allt du behöver avblockera geoblockerat innehåll från hela världen.

När det gäller bär VPN att använda på Kodi TV-lådor, Jag skulle definitivt rekommendera att använda ExpressVPN. De håller inte loggar över sina användares onlineaktiviteter och deras VPN-servrar fungerar ganska bra med Kodi. Jag har listat andra topp Kodi VPN-tjänster Nedan.

Lära sig hur du döljer din IP på någon Android TV Box.

Hur du installerar Kodi 17 Krypton på FireStick

Det bästa scenariot för dig att följa skulle vara att köpa en opåverkad Amazon Fire TV Stick och sedan installera Kodi på FireStick själv som visas i guiden nedan. Samma process kan också användas för att installera Kodi på alla Android TV Box.

De bästa Kodi Android-rutorna 2017

 • Amazon Fire TV
 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box Q2
 • Minix,
 • TICTID-M9C
 • Razor Forge TV
 • Google Nexus Player
 • Oobersticks

Läs vår översyn av de 5 bästa Kodi-strömningsenheterna.

Är Kodi-lådor säkra och lagliga att använda? Poängen

Gör inga misstag med det. Din online sekretess och säkerhet är inte något du vill ta lätt på. Använder en rätt antivirusapp liksom en VPN-tjänst som ExpressVPN på din Kodi TV Box kan gå långt i att skydda dig mot potentiella säkerhets- och juridiska frågor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map