Bästa 5 VPN för Kodi Fire Stick – Recension 2020

Vad är bästa VPN att använda med Kodi på Fire Stick 2020? Kombinationen av Kodi och Amazon Fire TV Stick resulterar i stort strömningsvärde online. Genom att installera Kodi-tillägg som Exodus osv, kan du få tillgång till toppfilmer, TV-program och liveströmmar. Men om du vill hålla anonym medan du strömmar via Kodi på Fire TV Stick, måste du använda VPN. I den här guiden har vi granskat bästa Kodi Fire Stick VPN för 2020.

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

Bästa 5 Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

Med ett stort antal pålitliga VPN-leverantörer där ute, skulle du bli förlåtna för att du inte skulle kunna bestämma dig för vilken VPN-tjänst du ska välja. Vi har genomfört genom forskning och recensioner. Här är vår officiella lista över bästa VPN-leverantörer du kan använda för Kodi på Fire Stick 2020.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020 Review

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

IPVanish – Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

 • Ingen loggpolicy: Detta är förmodligen den viktigaste funktionen du måste leta efter innan du registrerar dig med en VPN-tjänst. Du vill inte att din VPN-leverantör ska hålla loggar över webbplatser du besöker, filer du laddar ner eller filmer du tittar på. Annars slår det hela konceptet med online anonymitet.
 • Återbetalningspolicy: Olika människor har olika behov. Medan rätt VPN-tjänster gillar IPVanish är förmodligen det bästa du kan registrera dig med, det finns alltid en liten chans att någon inte gillar den tjänst / funktioner som hon eller han får. EN 7-dagars återbetalningsgaranti innebär att du har tillräckligt med tid för dig.
 • VPN-servrar: Antalet och faktiskt hastigheten på din VPN-leverantörs servrar kan göra eller bryta din onlineupplevelse. Långsam VPN-servrar betyder att du ständigt kommer att drabbas av buffrande frågor. En annan sak att tänka på är om VPN-leverantören har VPN-servrar som finns över hela världen. Att ansluta till en VPN-server närmare din plats betyder vanligtvis en mindre risk för internethastighet sjunker.
 • Optimerad för Kodi: Detta är en funktion som många förbiser. Vissa VPN-tjänster är optimerade för att fungera bättre med Kodi medan andra inte gör det. Det är därför du får en övergripande bättre streamingupplevelse när du använder IPVanish jämfört med en annan VPN i sig.

ExpressVPN – Bästa Kodi VPN 2020-granskning

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

ExpressVPN – Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

Du kan helt enkelt inte ha en topplista över VPN-leverantörer utan att inkludera ExpressVPN, och av goda skäl också. Deras 30-dagars återbetalningsgaranti är nästan enastående. ExpressVPNs live support 24/7 är också en av de mest professionella. Om du vill ha en pålitlig VPN-leverantör som hjälper dig kringgå regionala begränsningar såväl som undvika censur på internet, det är den du ska välja.

Fördelar:

 • De stöder avblockering av amerikanska Netflix.
 • 24/7 kundsupport.
 • Över 130 olika VPN-platser spridda över hela världen.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Tre samtidiga VPN-anslutningar.

NordVPN – Topp Kodi VPN 2020 Guide

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

NordVPN – Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

NordVPN s VPN-ansökan för iPhone, iPad, Android, PC och Mac är kanske det enklaste och mest vänliga jag har använt. Att ställa in dem tar några minuter. Därifrån och in startar du helt enkelt appen och ansluter till en VPN-server du väljer. Det är säkert att säga att en hel del ansträngningar gjordes för att skapa dessa appar. Liksom ExpressVPN erbjuder NordVPN en 30-dagars återbetalningsperiod, mer än tillräckligt med tid för att testa sin VPN-server helt.

Fördelar:

 • 30-dagars återbetalningsperiod.
 • Bra VPN-appar.
 • VPN-servrar i cirka 57 länder.
 • Dubbel VPN.

Nackdelar:

 • Medan de flesta VPN-servrar vi har provat var imponerande snabba, var ett par relativt långsamma.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020 Review

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

StrongVPN – Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

Om du vill ha en VPN-leverantör som stöder avblockering av USA och Storbritanniens Netflix utomlands, StrongVPN passar perfekt. De erbjuder inte så många funktioner som andra VPN-tjänster i listan över topp 5 VPN i Kina, de kompenserar för det genom att erbjuda ett av de lägsta VPN-prenumerationerna runt.

Fördelar:

 • Låg kostnad.
 • Tillgång till amerikanska och brittiska Netflix utomlands.
 • Gratis Smart DNS-proxyservice.

Nackdelar:

 • 5-dagars återbetalningsperiod.
 • Vissa VPN-servrar var antingen för långsamma eller inte fungerade alls.
 • OpenVPN är endast tillgängligt på utvalda servrar.

VyprVPN – Bästa Kodi VPN 2020-granskning

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

VyprVPN – Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 Review

VyprVPN s “Chameleon” stealth-system designades med ett syfte i åtanke; besegra Kinas Stor brandväggscensur systemet. Om du söker efter en VPN-leverantör som specifikt kan användas i Kina är VyprVPN ett säkert spel. De skulle definitivt vara högre på vår lista över bästa Kodi Fire Stick VPN 2020 om det inte var för det faktum att de inte tillåter strömning via sina VPN-servrar.

Fördelar:

 • Mycket snabba VPN-servrar.
 • VPN-servrar i 36 länder.
 • Kameleont.

Nackdelar:

 • Inga torrenter.

Behöver jag verkligen använda en VPN med Kodi på Fire Stick?

De flesta som titta på filmer, TV-program och levande sporter via Kodi på Fire Stick, använd VPN, och av en god anledning också. VPN är ett verktyg som gör det möjligt för dig kryptera all din Internet-trafik genom att ansluta till en säker fjärrserver. Denna process också döljer din IP-adress. Torrentwebbplatser och geo-blockerade strömningskanaler ser IP-adressen till VPN-server du är ansluten till istället. Så låt oss anta att du har skapat en BBC iPlayer addon på din Kodi. Om du inte använder VPN får du fortfarande en geo-error när du försöker titta på live eller på begäran innehåll. I fallet med torrent-tillägg, när du laddar ner en torrent, oavsett om du är på Kodi eller inte, läggs din IP-adress till i torrent svärm. Det betyder att din Internetleverantör och / eller upphovsrättsintrångsgrupper kan spåra dina nedladdningar. Med VPN kan du göra det kringgå båda geo-restriktionerna och behåll din online-identitet dold.

 • Hur du installerar VPN i FireStick Guide
 • Bästa granskning av Kodi Streaming Sticks

Bästa Kodi Fire Stick VPN 2020-granskning – Slutsats

Om du inte har gjort det ännu installerade Kodi på din Fire TV Stick, följ bara detta guide. Kom ihåg att använda VPN innan titta på strömmar via inofficiella Kodi-tillägg på din eldpinne. Annars kommer du att avslöja din online-sekretess och komma i lagliga problem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me