Bästa förråd för Kodi 18 Leia

Vilka är de bästa Kodi 18 Leia Repositories? Med den överhängande lanseringen av Kodi v18, även känd som Leia, letar du antagligen efter olika källor för att installera nya tillägg i den nya XBMC-versionen. Under de senaste månaderna beslaglagtes många inofficiella Kodi-förvar av många skäl. Gillar Ares Wizard, Colossus repo och Smash-repo fungerar inte längre. Med det i åtanke tar vi en titt på de bästa lagren för Kodi 18 Leia. I skrivande stund bör alla dessa repor fortfarande fungera. Du bör också kunna installera dessa topp Kodi 18 Leia-förvar på din PC, Mac, Android, FireStick, Xbox One och naturligtvis Raspberry Pi.

Bästa förråd för Kodi 18 Leia

Bästa förråd för Kodi 18 Leia

Bästa förråd för Kodi 18 Leia

Låt oss titta på de översta repor du kan använda för att installera både officiella och inofficiella tillägg på din Kodi-enhet.

1. Det officiella Kodi-tilläggsförvaret

Den officiella repo från XBMC-stiftelsen förbises ofta. Många vet inte ens att det finns. Det officiella Kodi Add-on-lagret kommer i princip förinstallerat med Kodi-appen. Det innehåller många fantastiska plugins som bland annat iPlayer WWW, Zattoo, USTVNow, Youtube, MLB, NBCSN. Om du letar efter Kodi-tillägg som är både säkra och enkla att använda, är detta den enda repo du borde lita på.

2. TVAddons Github-webbläsare

TVAddons släppte nyligen ett nytt verktyg för Kodi. Med Github-webbläsaren kan du i princip installera tillägg samt repor från tredje part utan att manuellt lägga till källadressen i din Kodi-app. Github är en webbplats för utvecklare och många tredjepartsutvecklare av Kodi-addon publicerar sina skapelser på den webbplatsen.

3. KodiNerds Repo

KodiNerds repo är inofficiellt förvar som främst riktar sig mot tyska publik. Om du inte är en inhemsk tysktalare bör du fortfarande kunna hitta olika användbara tillägg som DAZN, Comedy Central, Eurosport, Zattoo, Youtube och många andra.

4. Superrepo

Superrepo innehåller över 800 Kodi-tillägg. Tänk på att vissa av dessa plugins kanske inte längre fungerar. Var också försiktig med vilka tillägg du installerar med denna repo, eftersom vissa kan anses vara olagliga att använda i din region. Fortfarande är Superrepo ett av de mest omfattande Kodi-lagren och är definitivt värt att kolla in.

5. Kodil-förvaret

Sist men inte minst innehåller Kodil-förvaret, på samma sätt som Superrepo, massor av Kodi-plugins. Även om många av dessa plugins kanske inte fungerar korrekt eller kanske inte är värda din tid, är andra definitivt värda att installera. Som med Superrepo, kanske du hittar några tillägg som ger användare tillgång till “piratkopierat” innehåll. Så gör lite forskning innan du installerar tillägg med denna repo.

Bästa VPN för Kodi 18 Leia

De flesta Kodi 18-tillägg fungerar bara i vissa regioner, t.ex. USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. För att kringgå dessa regionala begränsningar och titta på live och on-demand innehåll i alla Kodi-plugin som du vill ha vart du vill du måste förfalska din plats online med VPN. Nedan följer några av fördelarna du får när du använder VPN med Kodi 18 Leia.

  • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg, till exempel USTVNow, som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
  • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
  • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
  • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en teknisk freak för att konfigurera en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi 18 Leia. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa Kodi VPN: n 2018 under.

Bästa Kodi 18 Leia-förvar – Wrap Up

Så vad gör du om vår lista över de 5 bästa Kodi 18 Leia-lagren? Tycker du att listan är rättvis eller ska det inkluderas andra repor? Dela dina tankar med oss ​​genom att släppa en kommentar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me