Bästa guider för Kodi 2020

Kodi-guider är som schweiziska arméknivar. De är i princip allt-i-ett-programtillägg som gör att du kan utföra flera uppgifter. Till exempel kan du installera olika community-builds, återställa din Kodi-app eller till och med testa din Internethastighet från din Kodi-app. Dessutom gör det möjligt för Kodi-guider att installera alla de bästa Kodi-tilläggena utan att manuellt måste konfigurera sina förvar. I denna recension tar vi en titt på de bästa guiderna för Kodi 17.6 Krypton och Kodi 18 Leia år 2020.

Bästa guider för Kodi 17 Krypton 2017

Bästa guider för Kodi 17 Krypton 2020

Installera bästa guider på Kodi – Se upp!

Att använda VPN förhindrar i princip din Internetleverantör från att spåra dina onlineaktiviteter. Vare sig det är att surfa, strömma eller ladda ner. Även om vi inte har något ansvar för de åtgärder du utför online, uppmuntrar vi dig att använda VPN för att hålla dina online-aktiviteter för dig själv. Nedan följer några av fördelarna du får när du använder ett VPN med Kodi. Om du vill förhindra att potentiella avlyssna spionerar på det du gör online måste du installera VPN. Annars kommer din integritet att utsättas.

  • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
  • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
  • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
  • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en tech-freak för att ställa in en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa Kodi VPN: erna 2020.

Merlin Wizard – Bästa Wizard för Kodi

Merlin Wizard - Bästa Wizard för Kodi

Merlin Wizard – Bästa Wizard för Kodi

Om vi ​​fick valet att installera bara en Kodi Wizard, skulle Merlin Wizard definitivt vara överst på vår lista. Sammantaget är Merlin Wizard en absolut pärla och ett måste för alla Kodi-användare.

  • Läs mer: Hur du installerar Merlin Wizard på Kodi.

Ares Wizard – Bästa Kodi Wizard 2020

Ares Wizard - Bästa guider för Kodi 2017

Ares Wizard – Bästa guider för Kodi 2020

Ares Wizard är förmodligen den mest kända av dem alla. När det gäller funktionalitet har den här guiden allt. Uppgifter du kan utföra med Ares inkluderar installation av builds och addons. Du kan också testa din Internethastighet och återställa din Kodi-app till fabriksinställningar.

  • Läs mer: Hur du installerar Ares Wizard på Kodi.

Community Portal

Community Portal - Bästa guider för Kodi 2017

Community Portal – Bästa guider för Kodi 2020

Community Portal är ett programtillägg som låter dig installera de mest populära tilläggarna på Kodi 17. Du kan också använda Community Portal för att skapa din egen anpassade build. Programpluginet har också ett underhållsavsnitt såväl som en stor lista med användbara tutorials. Den alla viktiga SportsDevil Launcher, en addon som är avgörande för att SportsDevil-addon ska fungera smidigt, ingår också i denna guide.

  • Läs mer: Hur man installerar Community Portal på Kodi.

Durex-guiden

Durex Wizard - Bästa guider för Kodi 2017

Durex Wizard – Bästa guider för Kodi 2020

Låt inte namnet lura dig. Detta tillägg till Kodi-programmet är ganska handfull. Du kan använda Durex Wizard för att ställa in den populära Durex Kodi build. Plugin har också ett underhållssektion och ett addon-installationsverktyg.

  • Läs mer: Hur du installerar Durex-guiden på Kodi.

Wookie Wizard

Wookie Wizard - Bästa guider för Kodi 2017

Wookie Wizard – Bästa guider för Kodi 2020

Wookie-guiden låter dig utföra andra uppgifter. Du kan till exempel installera fläckar av inofficiella tillägg från olika regioner. Du kan också återställa din Kodi-app, testa din internethastighet. Du kan också använda guiden för att installera andra community-builds.

  • Läs mer: Hur du installerar Wookie Wizard på Kodi.

Bästa trollkarlar för Kodi 2020 – slutliga tankar

Finns det en Kodi-guide som vi missade? Känner du till någon annan toppguide för Kodi som borde inkluderas i listan nedan? Låt oss gärna veta vilken guide som överst i listan i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me