Bästa nyheterna för Kodi – Titta på Live News på Kodi

Vilka är de bästa tilläggarna för att se nyheter om Kodi? Från politik, sport och affärer till naturkatastrofer och krig, genom att titta på nyheterna online ger du insikt om vad som händer i världen omkring oss. Kodi har några fantastiska plugins som gör att du kan se livenyheter från USA, Storbritannien, Australien, Kanada och resten av världen. I recensionen nedan tittar vi på de bästa officiella nyheterna för Kodi 2017.

Bästa nyheter tillägg för Kodi

Bästa nyheter tillägg för Kodi

De bästa nyheterna på Kodi

Här är våra favorit officiella Kodi-plugins för att se nyheterna:

 • Fox news
 • Sky News
 • RT
 • Newson
 • CBC News
 • newsy
 • Höstack-TV
 • CNN

Fox news

En av de mest populära nyhetsstationerna i världen, Fox News ger live täckning av större evenemang som händer i USA och resten av världen.

Sky News

På samma sätt som Fox News behöver Sky News ingen introduktion. Det är en av de mest sågade nyhetskanalerna i både Storbritannien och USA.

RT – Ryssland idag

RT presenterar nyhetsbulletiner dygnet runt, dokumentärer, talkshows och debatter, samt sportnyheter och kulturprogram om Ryssland riktade till den utomeuropeiska nyhetsmarknaden. 2011 var det den näst mest bevakade utländska nyhetskanalen i USA efter BBC World News och den främsta utländska stationen i fem stora amerikanska stadsområden 2012.

Newson

NewsON ger omedelbar tillgång till live- eller on-demand-sändningar från över 170 lokala stationer på 113 amerikanska marknader. Få åtkomst till tidigare nyhetssändningar i upp till 48 timmar efter att de har sänts, och dela intressanta berättelser med den integrerade sociala mediedelningsfunktionen direkt från appen. Sök efter en lokal station med den interaktiva kartan eller titta på stationen närmast dig på smartphones, surfplattor eller Roku-strömningsspelare. Spara favoritstationer och håll dig uppdaterad med nyhetsvarningar som skickas direkt till mobila enheter från den lokala nyhetskällan. Håll kontakten när som helst, var som helst utan kabelabonnemang eller inloggning.

CBC News

CBC.ca är Kanadas online informationskälla. Omfattande webbplats för nyheter, underhållning, sport och affärer. CBC kan bara ses i Kanada. Så här kan du installera CBC News på Kodi.

newsy

Newsy är ett videonyhetsnätverk som producerar videoformat med kortformat nyheter som ger nyheter och uppdateringar över amerikanska och världsnyheter, politik och politik, vetenskap och hälsa, underhållning, teknik, företag och sport.

Höstack-TV

Haystack TV är det perfekta Kodi-tillägget för nyhetsjunkies. Se nyheter, världs- och lokala nyheter i en rubriknyhetskanal som är personlig för dig.

Så här installerar du nyheter Addons på Kodi

Alla tillägg som listas ovan kan hittas i det officiella Kodi-tilläggsförvaret. Så här kan du installera dem på din PC, Mac, Android, FireStick eller Raspberry Pi.

 1. Starta din Kodi-app och gå till ‘Addons’.
 2. Välj Paketinstallationsikon i det övre vänstra hörnet.
 3. Därifrån klickar du på ‘Installera från förvaret’ -> Kodi Add-on Repository -> Video Addons.
 4. Klicka på Sky News eller något annat nyhetstillägg du vill lägga till -> Installera.
 5. Vänta tills du ser Addon Enabled-avisering.
 6. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen och välj fliken ‘Addons’ från vänster kolumn.
 7. Klicka på Video Addons.
 8. Alla de videotillägg du installerar visas här.

Få mer innehåll – Använd VPN med Kodi

Många officiella Kodi-tillägg fungerar bara i vissa regioner som USA, Storbritannien, Kanada och Ryssland. För att kringgå dessa regionala begränsningar och titta på live och on-demand innehåll i alla Kodi-plugin som du vill ha vart du vill du måste förfalska din plats online med VPN. Nedan följer några av fördelarna du får när du använder VPN med Kodi.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg, till exempel USTVNow, som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en teknisk freak för att konfigurera en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa Kodi VPN: n 2018 under.

Bästa nyheter Addons på Kodi – Wrap Up

Med allt som händer i världen just nu kan det vara ganska svårt att hålla jämna steg med alla de senaste nyheterna. Förhoppningsvis hjälper de tillägg som listas ovan hjälpa dig att komma ikapp de senaste nyheterna om Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me