Bästa tillägg för Kodi 18 Leia

Vad är bästa tillägg för Kodi 18 Leia? Kodi 17.6 Krypton är den sista versionen av Krypton-fasen. Därför är det säkert att säga att den officiella utgivningen av Kodi 18 Leia är överhängande. Den senaste Kodi-byggnaden kommer att få några intressanta nya funktioner till bordet. Spel är en av dem. Med allt detta i åtanke tar vi en titt på de bästa Kodi 18 Leia-plugins som du kan installera på dina Amazon FireStick, Xbox One, Raspberry Pi, Android TV Box, PC och Mac.

Bästa tillägg för Kodi 18 Leia

Bästa tillägg för Kodi 18 Leia

Bästa tillägg för Kodi 18 Leia

När det gäller Kodi är det alltid bäst att bara installera tillägg som finns i det officiella Kodi-tilläggsförvaret. Dessa plugins är främst säkra och lagliga att använda. Här är våra favorit topp Kodi 18 Leia tillägg.

1. USTVNow

USTVNow är en av de mest populära Kodi-tilläggarna och av en god anledning. Det är i princip ett gratis plugin som gör det möjligt för användare att titta på populära amerikanska kanaler som CBS, ABC och CWTV gratis live online. Om du är en Kodi-användare är USTVNow ett måste. Du kan installera den genom att följa den här guiden.

2. iPlayer WWW

IPlayer WWW är nummer två på vår lista över bästa tillägg för Kodi 18 Leia. Med dessa tillägg kan användare se både live och on-demand innehåll från BBC. Du kan strömma populära TV-program som Match of the Day, Top Gear, Eastenders och Peaky Blinds. Så länge du är i Storbritannien är det. För mer information om hur du konfigurerar iPlayer WWW-tillägget på Kodi 18, titta på dessa instruktioner.

3. Youtube Addon

Det är säkert att Amazon och Google inte ser öga till ögon just nu. Konflikten har resulterat i att Youtube-appen har tagits bort från Amazon-butiken. Detta har lämnat FireStick-användare i ett dilemma. Tack vare Youtube Kodi-tillägget kan du fortfarande enkelt komma åt alla dina favorit Youtube-kanaler och videor på alla enheter som du har installerat Kodi på. Detta inkluderar Amazon Fire TV och FireStick.

4. Crackler

Crackler är ett gratis och lagligt Kodi-tillägg som du kan använda för att titta på olika filmer och TV-serier. Du kan antingen besöka Crackle-webbplatsen eller installera den officiella Crackler Kodi-plugin på din PC, Mac, Android, FireStick eller Raspberry Pi. Biblioteket med filmer och TV-program du får tillgång beror på din region. Därför rekommenderas att använda VPN.

5. Plex

Det är inte längre Plex vs Kodi, utan snarare Plex OCH Kodi. Det officiella Plex-tillägget är nu tillgängligt gratis på Kodi. Det betyder att du kan kombinera världens två bästa multimediaportar tillsammans. Fans av endera plattformen har också undrat hur Kodi och Plex skulle fungera tillsammans. Plex tillfogade äntligen ett officiellt tillägg till Kodi som du kan hitta i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Andra Kodi-tillägg för Kodi 18 Leia

 • Funimation nu
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • Viewster
 • SnagFilms
 • Soundcloud
 • HGTV
 • Vevo
 • Zattoo Box
 • NBC Sports
 • Fox Sports Go
 • ESPN
 • PopcornFlix
 • Crunchyroll

Bästa VPN för Kodi 18 Leia

De flesta Kodi 18-tillägg fungerar bara i vissa regioner, t.ex. USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. För att kringgå dessa regionala begränsningar och titta på live och on-demand innehåll i alla Kodi-plugin som du vill ha vart du vill du måste förfalska din plats online med VPN. Nedan följer några av fördelarna du får när du använder VPN med Kodi 18 Leia.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg, till exempel USTVNow, som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en teknisk freak för att konfigurera en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi 18 Leia. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa Kodi VPN: n 2018 under.

Hur man installerar bästa tillägg för Kodi 18 Leia

För att ställa in ett tillägg från listan ovan, behöver du bara komma åt det officiella Kodi-tilläggsförvaret. Så här installerar du till exempel USTVNow Kodi addon.

 1. Starta din Kodi 18 Leia-applikation.
 2. Gå över till Addons.
 3. Klicka på den lilla installationsikonen för paketet i det övre vänstra hörnet.
 4. Välj nu “Installera från förvaret”.
 5. Välj sedan Kodi-tilläggsförvaret -> Videotillägg.
 6. Klicka på USTVNow -> Installera.
 7. Vänta på meddelandet “Addon-aktiverat”.
 8. Gå tillbaka till din Kodi-hemskärm och klicka på Addons -> Videotillägg.
 9. Välj USTVNow.

Bästa tillägg för Kodi 18 Leia – Wrap Up

Så vad tycker du om vår lista över topp-Kodi 18 Leia-tillägg? Har du provat någon av dem ännu? Finns det ett plugin som du tycker bör vara med på listan också? Dela dina tankar med oss ​​genom att lämna en kommentar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me