Bästa tillägg för Kodi 2023

Vilka är de bästa Kodi-tilläggarna 2023? Kodis popularitet steg till svima höjder 2023. Multimediacentrets rykte tog också en hit. Även om appen i sig är helt laglig har många tredjepartstillägg granskats. Vad många Kodi-användare inte vet är att det finns många Kodi-plugins som är helt lagliga och säkra att använda. Ta reda på mer om dessa Kodi-appar och tillägg “Bästa Kodi-tillägg 2023” för Amazon FireStick, Android TV Box, PC, Mac, Xbox One, OpenElec och Raspberry Pi för Kodi 18 och Kodi 17 nedan.

Bästa Kodi Addons 2023

Bästa Kodi Addons 2023

Bästa tillägg för Kodi 2023 – Sammanfattning

Nedan är vår lista över de bästa Kodi-tillägg för Kodi 18 Leia samt Kodi 17 Krypton. Dessa tillägg är populära bland Android TV, Amazon Fire Stick, PC, Mac, Raspberry Pi samt Xbox One Kodi-användare.

 1. USTVNow
 2. iPlayer WWW
 3. Youtube
 4. Crackler
 5. Plex
 6. Vevo
 7. ESPN3
 8. Fox Sports Go
 9. Crunchyroll
 10. Popcornflix

Bästa Kodi Addons 2023

Här är våra 5 bästa Kodi-plugins för 2023:

1. USTVNOW – Bästa Kodi Addon

Från amerikanska expats som bor utanför USA är det detta tillskott de behöver för att se live amerikanska TV-kanaler. Med tanke på USTVNows pålitlighet och användarvänlighet, var vi tvungna att lägga till toppen av vår Kodi-lista över 2023. USTNOW-kanaluppställningen inkluderar ABC, NBC, CBS, FOX, CW TV, POC och My9.

  Kako gledati filme na Kodi 17 - Najboljši filmski dodani film

2. iPlayer WWW – Top UK Kodi Plugin

När det gäller de brittiska topptillskotten för Kodi är det verkligen ingen brist. Men de flesta av dessa tillägg lever sällan upp till deras hype. iPlayer WWW ingår inte i den kategorin. Det är enkelt en av de bästa live streaming addons du kan använda på Amazon FireStick, Android TV Box, PC eller Mac i Storbritannien.

3. Youtube Kodi Addon

Youtube Kodi-pluginet brukar inte göra det till vår topplista över Kodi-tillägg 2023. På grund av det faktum att Google drar sin Youtube-app av Amazon FireStick och Fire TV-rutorna den 1 januari 2023, är Youtube Kodi-addon ett måste för alla som använder Kodi på en FireStick.

4. Crackler – Top Kodi Addon för filmer

Crackler är ett gratis och lagligt Kodi-tillägg som du kan använda för att titta på olika filmer och TV-serier. Du kan antingen besöka Crackle-webbplatsen eller installera den officiella Crackler Kodi-plugin på din PC, Mac, Android, FireStick eller Raspberry Pi. Biblioteket med filmer och TV-program du får tillgång beror på din region. Därför rekommenderas att använda VPN.

5. Plex – Bästa Kodi Addons 2023

Det är inte längre Plex vs Kodi, utan snarare Plex OCH Kodi. Det officiella Plex-tillägget är nu tillgängligt gratis på Kodi. Det betyder att du kan kombinera världens två bästa multimediaportar tillsammans. Fans av endera plattformen har också undrat hur Kodi och Plex skulle fungera tillsammans. Plex tillfogade äntligen ett officiellt tillägg till Kodi som du kan hitta i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Få mer innehåll på Kodi – Använd VPN

De flesta officiella Kodi-tillägg fungerar bara i vissa regioner, t.ex. USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. För att kringgå dessa regionala begränsningar och titta på live och on-demand innehåll i alla Kodi-plugin som du vill ha vart du vill du måste förfalska din plats online med VPN. Nedan följer några av fördelarna du får när du använder VPN med Kodi.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg, till exempel USTVNow, som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en tech-freak för att ställa in en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
  Kako gledati ligo Europa 2023/2023 na Kodi Live

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa Kodi VPN: erna 2023 nedan.

Bästa Kodi Addons 2023 – Wrap Up

Oavsett om du använder Kodi 18 Leia eller Kodi 17.6 Krypton, är de bästa plugins som vi har listat ovan en utmärkt källa för onlineunderhållning. Viktigast av allt är att de är utvecklade av den officiella XBMC-gruppen. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att dessa tillägg plötsligt skulle sluta fungera.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me