Bästa VPN för Nvidia Shield TV

De bästa VPN för Nvidia Shield TV är utan tvekan en som gör att du kan njuta av ett brett utbud av kanaler där alla dina underhållningsbehov tillgodoses. Här pratar vi om alla de högst rankade TV-programmen, blockbusterfilmer och live-sportsändningar som du någonsin vill följa, direkt till din enhet. För att få njuta av ett sådant stort urval av innehåll är det viktigt att prenumerera på en VPN-tjänst som garanterar dig fullständig säkerhet och som också låter dig klara alla geo-begränsningar som kan ha införts av alla dina favoritwebbplatser och kanaler.

Bästa VPN för Nvidia Shield TV

Bästa VPN för Nvidia Shield TV

I den här granskningen kommer vi att titta på några av de högst rankade tjänsterna för att hjälpa dig fatta rätt beslut om vilket VPN du ska registrera dig med. 

Topp VPN för Nvidia Shield TV

Här är vår sammanfattning av de bästa VPN-tjänster som du bör tänka på för Nvidia Shield TV:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. BulletVPN
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

Den bästa VPN för Nvidia Shield TV

Anledningen till att vi är så angelägna om att alla väljer rätt VPN-tjänst är att det gör att du kan njuta av fantastiska funktioner som obegränsad serverväxling och obegränsad bandbredd. Dessa två funktioner säkerställer särskilt att du kan ändra servern du är ansluten till när du vill och också går längre än någon form av strypning som din Internetleverantör kan sätta på plats. På det här sättet kan du njuta av innehåll från var som helst i världen och strömma så mycket HD-video som du vill.

  Bästa fotboll Kodi Addons 2019 - Titta på Live Soccer på Kodi

I vår forskning har vi hittat ExpressVPN att vara en av få VPN-leverantörer som fungerar sömlöst bra med din Nvidia Shield TV-tjänst. Vi har också sett att det fungerar bra med en rad enheter som körs på antingen Android- eller Windows-plattformar.

Installera VPN på Nvidia Shield TV

Installationsprocessen är visserligen lätt, förutsatt att du följer anvisningarna till brevet. Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt. Om du inte redan har ett VPN-konto kan du registrera dig med ExpressVPN.

Här är vad du behöver göra:

 1. Öppna Google Play Store på din Nvidia Shield TV.
 2. Skriv in ExpressVPN i sökrutan.
 3. Så snart det visas klickar du på Installera.
 4. Det kommer nu att visas i ditt app-avsnitt.
 5. Starta ExpressVPN och gå till Alternativ.
 6. Klicka på Logga in.
 7. Skriv in ditt användarnamn och lösenord och tryck sedan på enter.
 8. En lista över servrar visas.
 9. Identifiera den du vill ansluta till.
 10. Välj genom att klicka på den så kommer du att starta anslutningen.
 11. Ett meddelande som bekräftar din anslutning visas.
 12. Du kan nu strömma dina videor via anslutningen.

VPN Förklarat

Enkelt uttryckt är ett virtuellt privat nätverk en tjänst som gör det möjligt för användare att dölja sin plats och dölja sina data helt medan de är online. De privata servrar som användare ansluter till efter att ha prenumererat på en VPN-tjänst tar hand om alla säkerhetsbehov och kryptering.

När din Nvidia Shield TV-låda har upprättat en anslutning till Internet via VPN, blir alla dina data och poster, till exempel webbplatserna du besöker, eller kanalerna du strömmar bara privata för dig.

  Najboljši nogometni Kodi Addons 2019 - Glejte nogomet v živo na Kodi

Ju mer antalet servrar en leverantör har, desto mer antalet alternativ måste en användare välja mellan som punkter för att upprätta en anslutning. Någon som bor i Detroit har till exempel möjlighet att ansluta till en server baserad var som helst i Storbritannien, och webbplatserna han besöker kommer att bli “lurade” att tro att han är baserad någonstans i Storbritannien. Detta garanterar åtkomst till alla geo-begränsade webbplatser i Storbritannien som han kanske vill besöka.

Kontrollera om din VPN-tjänst fungerar bra på din Nvidia Shield TV

Du kanske stöter på några problem när du använder din Nvidia Shield Service, eller till och med riskerar att bli utsatt om din VPN-anslutning inte fungerar som den ska. Det här är vad du behöver göra för att bekräfta att allt är OK:

 1. Starta din webbläsare genom din Nvidia Shield VPN och gå till https://whatismyip.network/
 2. Skriv en IP-adress som du ser.
 3. Starta din VPN-klients app & ansluta till en av deras servrar.
 4. Så snart anslutningen är klar, gå tillbaka till https://whatismyip.network/ och kontrollera den IP-adress den nu läser.
 5. Om du ser en ny adress är allt OK.

Bästa Nvidia Shield TV VPN 2018 – Bottom Line

Ett av få verktyg som du kan lita på för att garantera din säkerhet online är en VPN-tjänst. Kodi-fans kommer också gärna att höra att en sådan tjänst tillåter dem att använda ett brett utbud av Kodi-tillägg, utan att behöva oroa sig för deras Internet-leverantör eller någon policy för intrång i upphovsrätt.

När du går igenom de olika VPN-tjänsterna på marknaden och letar efter den som passar dina preferenser, undvik att betala för en tjänst som du ännu inte testat. Tänk på de som har en gratis provperiod eller en återbetalningsgaranti inom en viss användningsperiod, till exempel ExpressVPN gör. Om du hittar det du söker baserat på de råd vi har gett i den här recensionen kommer vi gärna att höra från dig. Lämna en kommentar i avsnittet nedan så svarar vi.

  Najlepšie repozitáre pre Kodi 18 Leia
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me