Dölj IP-adress på Kodi – Hur man gör med VPN

Hur döljer jag min IP-adress på Kodi med VPN? Kodi är en kraftfull programvara som låter dig strömma olika onlinevideor. Du kan också använda Kodi för att titta på videor som finns på andra enheter i ditt hemnätverk. Kodis popularitet fortsätter att öka. En av de frågor jag ställer mycket är om man borde göra det dölja deras IP-adress när du använder Kodi eller inte. Om du i första hand använder din Kodi för lokala strömningsändamål, d.v.s. att du tittar på videor från din lokala hårddisk till exempel, än du förmodligen inte behöver oroa dig för mycket. Men om du använd Kodi för att titta på filmer, TV-program, och levande sport online, via inofficiellt Kodi-tillägg, du måste överväga att använda en VPN. Läs följande steg-för-steg handledninghur man döljer IP-adressen på Kodi för att titta på film anonymt och privat.


Dölj IP-adress på Kodi Hur man gör med VPN

Dölj IP-adress på Kodi Hur man gör med VPN

Behöver jag dölja min IP-adress när jag använder Kodi?

Kort sagt, ja, måste du dölja din IP-adress när du använder Kodi. I många länder strömmar innehåll som man kan överväga upphovsrättsintrång är olagligt. Det finns en tunn linje mellan vad som är lagligt att strömma och vad inte. Copyright troll utnyttjar ofta det grå området för att trakassera Internetanvändare och mobba dem till att betala kompensationer för olaglig nedladdning / tittande på filmer på Kodi eller andra enheter. I många fall har Kodi-användare rapporterat att de har mottagit varningsbrev från deras Internetleverantörer. Detta är oroande inte på grund av själva varningsbrevet, utan för det faktum bevisar det utan tvekan att din ISP spionerar på din onlineaktivitet.

Om du inte gillar tanken på din ISP avlyssnar på din online-aktivitet, bör du allvarligt överväga att använda VPN, inte bara för Kodi, utan även för din webbsökning varje dag.

Hur man döljer IP-adress på Kodi?

Din IP-adress är i princip din digitalt fingeravtryck. Det avslöjar din personlig information och till och med din fysisk plats. Det är därför det är avgörande för dölj din IP-adress för att skydda din integritet.

 • Det finns många metoder att göra skada din IP-adress Inklusive Tor, ombud, eller a virtuellt privat nätverk.
 • Det mest effektiva sättet att mask IP-adresser är VPN.
 • VPN inte bara döljer din IP-adress, det är också krypterar all din trafik och förfalskar din online-plats.
 • Du kan använda VPN för ett extra lager av online-säkerhet och för undvika geo-restriktioner pålagd geoblocked strömmande kanaler som Netflix, BBC iPlayer, Hulu, och HBO GO, som alla har Kodi-tillägg.

Så här installerar du VPN på Kodi för att dölja IP-adress?

Installera VPN varierar från enhet till enhet. Lyckligtvis har alla stora VPN-leverantörer VPN-appar vilket mycket underlättar installationsprocessen.

 1. För PC, Mac, Firestick, iPhone, iPad, Linux och Android, du kan ladda ner och installera VPN-appen.
 2. Sedan helt enkelt ansluta till en VPN-server till dölj din IP-adress.
 3. När du är klar, starta Kodi och titta på film anonymt.

Om du inte vill installera ytterligare programvara på din streamingenhet kan du också installera VPN manuellt utan behov av en app. Installationsförfarandet är fortfarande ganska enkelt i det här fallet om du noggrant följer instruktionerna.

Slutligen, om du inte vill installera VPN manuellt på varje enhet, kan du göra det konfigurera en VPN-anslutning på din router istället. I detta fall kommer alla strömningsenheter som är anslutna till den routern anslutna till samma VPN-server.

Bästa VPN för att dölja IP-adress på Kodi

En snabb Google-sökning kommer att avslöja hundratals olika VPN-leverantörer. Men vilken av dessa VPN-tjänster som man verkligen kan lita på. Om du vill ha en VPN-leverantör som värderar din online Integritet och är kompatibel med Kodi, gå till ExpressVPN. De förvara inte loggar över din surfaktivitet och har flera VPN-servrar i hela världen. Jag har listat andra topp betrodda VPN-leverantörer du kan använda till dölj din IP-adress på Kodi i tabellen nedan.

Hur man döljer IP på Kodi FireStick

Om du har installerat Kodi på din FireStick kan du använda självstudien nedan för att dölja din IP-adress på Fire TV genom att installera en VPN-app på den.

Hur man döljer IP-adress på Kodi med VPN

Din integritet och säkerhet är inget som ska tas lätt; om du vill strömma filmer anonymt, surfa på webben säkert, eller ladda ner filer med full kunskap om att ingen avlyssnar dig. Om du ser allvarligt med din säkerhet på nätet, använd VPN till dölj din IP-adress på Kodi. För mer information om de många fördelarna med VPN, eller om du har problem ställa in VPN på din Kodi, vänligen lämna en kommentar nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map