Hur du installerar Android-appar på FireStick – Sideload Guide

Okej, så jag skriver det idag för att jag kunde inte hitta Youtube och Kodi i mitt FireSticks bibliotek för ett tag sedan. Även om enheten är bra och allt, men vissa appar är inte tillgängliga av en eller annan anledning. Det är därför du letar efter ett sätt att göra det sidladda appar på din Amazon-enhet. Nåväl, mina vänner, jag täckte dig. vill du installera Android-appar på FireStick? Du har det. Följ denna guide och lära sig hur man gör det.

Hur man Sideload Android-appar på FireStick

Hur du installerar Android-appar på FireStick – Sideload Guide

Hur du installerar Android-appar på FireStick med ES File Explorer

Det finns många Android-applikationer inte tillgängligt via Amazon-butiken. Kodi, till exempel är en av dem. Youtube saknas också från Amazon-biblioteket. Det beror på att Google är olyckligt med att deras produkter inte är tillåtna i Amazon Store och YouTube är ett olyckligt olycka i den anfallen. De drog ut alla applikationer de äger från Amazon Store.

Naturligtvis vill du lägga till sådana appar till din Fire TV oavsett. Så här kan du installera Android APK-filer på din FireStick med ES Explorer.

 1. Slå på din Fire Stick och gå över till inställningar.
 2. Därefter navigerar du till Systemet och tryck sedan på Utvecklaralternativ.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Aktivera nu “Appar från okända källor”.FireStick-Okända-Sources-1
 4. Klicka på Sätta på.Sätta på
 5. Nästa, leta efter ES File Explorer i sökmenyn.
 6. Ladda ner applikationen och installera den på din FireStick.
 7. Starta nu ES Explorer och gå till Verktyg.
 8. Det är dags att ladda ner Kodi apk. Gå över till Nedladdningshanterare och klicka på “+” -Skylt. Det är längst ner på sidan, du kommer inte att missa det.
 9. Ange sökvägen för apk: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk.
 10. Välj OK och namnge filen “Kodi”.
 11. Nu när du har laddat ner filen, Öppna den och starta installationsprocessen.
 12. När du är klar, gå tillbaka till FireSticks hemsida.Kodi on Fire Stick
 13. Aktivera Kodi-appen och voila.

I handledning ovan använde vi Kodi som ett exempel. Du kan följa samma procedur för alla andra Android-appar du vill ha. Allt du behöver är URL: en för den APK-fil du vill installera på din FireStick.

Hur man Sideload Android-appar på Fire Stick med Downloader

Downloader är ett annat program som du kan använda för att installera Android-applikationer på din FireStick. I guiden nedan använde jag Youtube som ett exempel.

 1. Det är mestadels samma process med ES Explorer. Så igen, måste du gå till inställningar sedan till Enhetssida.
 2. Välj Utvecklaralternativ och Tillåt appar från okända källor.
 3. Den här gången måste du skriva Loader i sökfältet.
 4. Ladda ner Downloader-applikationen och installera det på enheten.
 5. När den är installerad öppnar du den och använder den http://bit.ly/2koI960. Välj .
 6. Nästa, Youtube börjar ladda ner. När du är klar installerar du den för att slutföra processen.
 7. Slutligen öppnar du applikationen och visar dina favoritfilmer på Youtube trots att du använder en Fire Stick.

Bästa VPN för Amazon Fire Stick

Oavsett vilken applikation du använder är du bunden till faller offer för geo-restriktioner. Vissa appar verkar bara i sitt land ursprungligen. Ta Hulu till exempel, det fungerar bara i USA.

Men med en VPN kommer du till kringgå dessa geo-block och få åtkomst till valfri kanal med ett knapptryck. Anslut bara till en server där önskad kanal är tillgänglig och du kommer få en giltig IP-adress i den regionen. Som ett resultat kommer du till titta på / få åtkomst till allt begränsat innehåll i territoriet.

Annat än att kringgå geo-restriktioner, var, var en VPN, och kommer alltid att vara en säkerhetsverktyg för att skydda användare från cyberhot. Du kan surfa på internet säkert när du använder en offentligt nätverk på kaféer, hotell och flygplatser.

Dessutom en VPN döljer en användares identitet. Din IP-adress visar mycket information som du inte vill vara ute, inklusive din enheter, plats och webbläsaren du använder. Men du kommer till dölja den IP-adressen och ersätt den med en tillfällig baserad på servern du ansluter till. Det kommer det säkert undvik alla nyfikna ögon.

En sådan robust streamingplattform kräver att den låses upp till dess fulla potential. Den goda nyheten är att du kan göra det med liknande ExpressVPN. Att få begränsade appar är en bit kaka tack vare dess 3000+ servernätverk. Inte bara det, utan du får också Integritet du har alltid längtat efter med den här. Men det är inte den enda på marknaden som kan leverera sådana kvalitetstjänster. Här är fler bästa FireStick VPN: er.

Bästa Android-appar för sidospår på FireStick

Här är en lista över populära Android-appar som du kan installera på din FireStick.

Hur du installerar Android-appar på FireStick – Sideload Guide

Det är allt du behöver veta om hur du gör sidladda Android-appar på din FireStick. Tänk på att vissa av dessa applikationer kan ha några kompatibilitetsproblem med Fire TV. Med en app som Musväxling bör dock hjälpa dig att kringgå dessa problem. Du vet att du kan fråga mig vad du vill, eller hur? Ge mig ett rop i kommentarsektionen nedan så svarar jag gärna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me