Hur du installerar fusionsförvar på din Kodi

Letar du efter ITV på din Kodi? Du hittar det inte i det officiella Kodi-lagret, det är säkert. Jag var på din plats för ett tag sedan, och jag hittade det perfekta förvaret som inte bara inkluderar ITV men också BBC iPlayer. Ja, det är fantastiskt vet jag. Det heter Fusion. Fick jag er alla upphetsade? Tja då, ska jag visa dig hur man installerar Fusion Repository på Kodi? Nu går vi.

Hur man installerar Fusion på Kodi 17 Krypton

Hur man installerar Fusion på Kodi

Ta det första steget – installera Kodi-appen

Om du inte har installerat Kodi på din streamingenhet ännu. Följ en av guiderna nedan. Om du redan har installerat appen kan du hoppa till höger till nästa steg.

 • Installera Kodi på FireStick.
 • Hur du ställer in Kodi på Chromecast
 • Installera Kodi på PC.
 • Ställ in Kodi på Mac.

Hur man installerar fusion på Kodi – En enkel guide

Att ställa in Fusion på Kodi är inte så svårt. Vad du behöver är rätt guide som hjälper dig. Följ dessa steg till installera Fusion på Kodi.

 1. Innan du kan göra någonting, Okända källor bör vara aktiverade. Gå därför till Inställning genom att trycka på Gear Shaped Icon och rakt till Systeminställningar.Systeminställningsmeny
 2. Klicka nu på knappen bredvid Okända källor.Kodi okända källor
 3. Du får ett varningsmeddelande. Klicka på Ja och gå vidare.
 4. Det är dags att installera tredjepartsförvaret, Fusion. Navigera dig till Filhanteraren.Kodi File Manager
 5. Dubbelklicka på avsnittet Lägg till källa.
  Lägg till källa Kodi
 6. Efter det måste du skicka in en giltig URL för att installationen ska fungera. Skriv in ”Http://fusion.tvaddons.co/.”
  Lägg till källa Fusion
 7. Använd ett namn för den fil som du alltid kan komma ihåg.
 8. Nu tillbaka till startsidan. Klicka på Open Box-ikonen precis som på bilden nedan.
  Paket Kodi
 9. Knacka på Installera från zip-fil.
  Installera från zip-fil
 10. Ser du Fusion? Dubbelklicka på det.
  Välj Fusion
 11. Du kan nu komma åt Fusion Repository-innehåll på din Kodi.

Skaffa ITV Straight från Fusion Repository

I instruktionerna nedan använde jag ITV-tillägg, men du kan använda samma procedur för att installera andra videotillägg också, inklusive BBC iPlayer, Disney Junior och mer.

 1. När Fusion Repository är klart att användas klickar du på ”Kodi-Repos.”Kodi Repos
 2. Välj sedan Engelsk fil följd av ”Repository.Catchup4kodi-.1.4.zip”.Klicka på zip-fil
 3. I det ögonblick du klickar på det får du ett meddelande om att LittleWIz Repo är aktiverat.
 4. Vad göra här näst? Gå till Add-ons och navigera till Installera från arkivet.Installera från arkivet
 5. Det är självklart. Välj Littlewiz Repo.LittleWiz Repo
 6. Klick Video-tillägg och leta efter ITV.ITV Fusion
 7. Installera ITV-tillägget på din Kodi. Du hittar det på din hemskärm.
  ITV Addon
 8. Helt klar. Du vet nu hur du installerar Fusion och ytterligare tillägg.

Kodi med VPN?

Oavsett vilket tillägg du lyckas ta hand om, några av dem fungerar inte ens beroende på din nuvarande plats. Du ser, Kodi-tillägg omfattas av geobegränsningar. Det betyder att de bara kan erbjuda sina tjänster i specifika länder. Om du vill få full tillgång till dessa tillägg, du måste använda ett VPN. Ett sådant säkerhetsverktyg ändra din vistelseort online och få dig att dyka upp i ett annat land du väljer. Det sker enligt servern du ansluter till.

Allt du behöver göra är att ansluta till en server där tillägget är tillgängligt, och voila, du kan använda den. Ta ITV till exempel; kanalen är endast tillgänglig i Storbritannien. Anslut därför till en Brittisk server, och du får en Storbritanniens IP-adress istället för din nu-täckt en. Nu kan du strömma ITV utan att behöva oroa dig för att blockeras.

En annan anledning till att använda ett VPN är att de flesta av er har den vanan att använda inofficiella tillägg. Sådana alternativ ger olagligt och upphovsrättsskyddat innehåll. Du är dock tvungen att fråga; Är Kodi lagligt? Tja, i sin orörda form, ja, det är det. Men när du börjar använda illegala tillägg kan du kanske få dig själv i problem. Även Premier League själv uttalade det.

Om du inte vill få ett meddelande om intrång i upphovsrätten bör du använda ett trovärdigt VPN som t.ex. ExpressVPN med Kodi. Jag stöder inte ditt beslut om att använda olagligt innehåll. Jag är här för en bra Kodi-upplevelse som är allt. Du kan också kolla andra topp-VPN: n för Kodi nedan.

Fusion Repository – Vad du får

Om du inte vet hur Fusion kommer att förbättra din Kodi-upplevelse, låt mig upplysa dig. Så här får du när du installerar Fusion Repository på din Kodi:

Hur man installerar Fusion på Kodi?

Varje gång Kodi uppdaterar sin programvara blir det lättare att förstå. Men lika lätt som det är, kanske vissa av er inte är så tekniska. Det är därför jag är här för att hjälpa. Jag har gett er allt att veta om hur man installerar Fusion på Kodi. Om du stöter på något problem i vägen, se till att kontakta mig i kommentarerna nedan. Jag kommer gärna att lösa det du går igenom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me