Hur du installerar IPVanish på FireStick

För ett par år sedan fick jag mig en Amazon Fire Stick bara för att se vad väsen handlar om. Det är sant, den här enheten är allt som en streamer kan begära. Men det var mycket begränsat. Kanalerna var geobegränsade till vissa regioner. Tja, det varade inte länge tills jag hittade att VPN gillar IPVanish kan kringgå dessa geo-restriktioner. Åh, förresten, IPVanish har skapat en dedikerad VPN-app för Amazon Fire TV och Fire Stick. Så om du inte känner dig igenom så visar jag dig hur du enkelt kan installera IPVanish på din FireStick.

Hur man installerar IPVanish på Kodi Fire Stick

Hur man installerar IPVanish på Kodi Fire Stick

Hur man installerar IPVanish on Fire Stick – det enkla sättet

IPVanish är den första leverantören av VPN-tjänster som har en dedikerad VPN-app för Amazon Fire TV och FireStick. Att ställa in allt är ganska enkelt. VPN-appen i sig är gratis, men du behöver ett IPVanish-konto för att logga in.

 1. Slå på din Amazon Fire Stick.
 2. Gå över till ”Appar”. Du hittar den längst upp till vänster på skärmen.Gå till appar
 3. Välja kategorier och tryck på Verktyg.Välj verktyg
 4. Typ IPVanish i sökmotorn.
 5. Klicka på IPVanish när du ser det.Välj IPVanish-app
 6. En “Skaffa sig” knappen visas. Klicka på det.
 7. Din nedladdning startar automatiskt. När du är klar väljer du Öppna.
 8. Om du redan har registrerat dig med IPVanish, logga in med dina referenser.Logga in på VPN-appen
 9. Gå till serverlistan och välj en VPN-server beroende på vad du letar efter.Anslut till VPN-serverplats
 10. Vänta några sekunder för att anslutningen ska ske.
 11. Strömma vilken app som helst oavsett vilket land det är begränsat till.

Har du någonsin hört talas om Kodi? Det är en robust streaming-plattform som kan installeras på FireStick. Följ den här guiden om du inte vet hur du kommer hur man installerar Kodi på FireStick och kolla in det. Du hittar det mycket fördelaktigt eftersom det ger dig tillgång till hundratals strömmande material. Men du kan frestas att använda några inofficiella tillägg. Jag skulle hålla mig till de som inte uppmuntrar till piratkopiering.

Hur man installerar IPVanish på FireStick – alternativ metod

Bara om du kan hitta verktygssektionen på din FireStick kan du istället använda sökfunktionen. Skriv bara in ‘IPVanish VPN’ så ska VPN-appen dyka upp. Om detta också misslyckas, använd instruktionerna nedan för att installera IPVanish VPN på Fire Stick eller Amazon Fire TV.

 1. Först, lansera din Fire Stick och gå över till inställningar.
 2. Välj nu ‘Enhet’ -> ‘Utvecklaralternativ.’
 3. Gör det möjligt “Tillåt appar från okända källor”.
 4. Du måste ladda ner ES File Explorer. Använd sökmotorn för att hitta appen och tryck på get.
 5. Därefter aktiverar du ES File Explorer och går över till Verktyg -> Ladda ner -> Hantera.
 6. Du ser en ”+” logga in i den nedre menyn. Klicka på det och ange den här sökvägen: https://thevpn.guru/ipvanish.apk.
 7. Klicka på OK. Du blir ombedd att göra det skicka in ett namn, använd IPVanish självklart.
 8. Klicka på Ladda ner nu. Din fil börjar ladda ner om några sekunder.
 9. Nästa, installera IPVanish-appen på din FireStick.
 10. Gå tillbaka till hemskärmen och starta IPVanish.
 11. Logga in med ditt IPVanish-konto, välj en server och tryck på connect.

Bästa VPN för Fire Stick

Du har ingen aning om vad en Amazon Fire Stick verkligen kan göra. Det beror på att du håller dig till de begränsningar som enheten erbjuder i din region. Visste du att om du installerar ett VPN på Fire Stick så kan du göra det låsa upp dussintals strömningskanaler från hela världen?

Inte bara det, men du kan hålla din identitet dold hela tiden medan du är online. Ja, IPVanish kan hjälpa dig att göra det enkelt. Låt mig visa dig vad installation av IPVanish på din Fire Stick kan göra:

 • Omgå regionala begränsningar: När du ansluter till en server i ett visst land kommer du få en tillfällig IP-adress i regionen. Som ett resultat kommer du att kunna få tillgång till exklusivt onlineinnehåll på det territoriet. Du får titta på liknande HBO, ESPN, CBS eller Food Network.
 • Få bättre internethastighet: Har du någonsin sett ett plötsligt fall i din anslutningshastighet när du tittade på videor? Ja, det är förmodligen ditt ISP-strypning ditt internet. När du ansluter till ett VPN kommer du till kringgå denna fråga och titta på kanaler på Fire Stick utan buffertproblem.
 • Säkerhet och integritet: En VPN förbättrar din integritet och din säkerhet. Det skyddar dina data med kryptering av militär kvalitet och döljer din IP-adress. Du kan ströva på internet utan att bli spionerad på din ISP eller regering.
 • Dedikerade appar: VPN som IPVanish har användarvänliga appar, särskilt på Fire Stick. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att driva och ansluta. Det är bara några kranar här och där.

Jag har stött på dussintals VPN-leverantörer och IPVanish har alltid kommit till toppen av min lista. De har snabba servrar, en loggpolicy, vilket är fantastiskt för att skydda din integritet och en fantastisk app för Fire Stick. Kolla in hur den här rankas bland andra VPN-jättar för Fire Stick.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-providerfunktionerbesök
2vpn-providerbesök
3vpn-providerbesök
4vpn-providerbesök

Hur man installerar IPVanish på Fire Stick eller Amazon Fire TV

Där har du det killar. Du vet nu hur du installerar IPVanish på din Amazon Fire Stick. Att ställa in IPVanish på din FireStick skiljer sig inte alls från att installera någon annan app på Amazon Fire TV. Bara om du stöter på några problem kan du göra det lämna en kommentar nedan och jag hjälper dig gärna med ditt problem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me