Hur du installerar Kodi Addons med TVAddons Git Browser

Hur du installerar tillägg och förvar med hjälp av TVAddons Git Browser. TVAddons har just lanserat en ny funktion som heter Github Browser. I grunden tillåter det Kodi-användare att ladda ner och installera plugins samt förvar direkt från Github. TVAddons försöker i princip förändra hur människor traditionellt skulle installera nya tillägg. Den nya funktionen försöker ge användare mer val och ger oberoende utvecklare längs vägen. I handledning nedan kan du hitta instruktioner för hur du använder TVAddons Git Browser för att installera tillägg på Kodi 17 Krypton samt Kodi 18 Leia.

Hur du installerar TVAddons Github-webbläsare på Kodi

Hur du installerar Kodi Addons med TVAddons Git Browser

TVAddons Git-webbläsarmeddelande

Killarna bakom TVAddons släppte följande uttalande på Twitter angående deras nya funktion: ”Nu kan utvecklare lättare distribuera sina tillägg till massorna. Att anpassa sig till en viss grupp eller gemenskap för att underlätta distribution av addon kommer inte längre att behövas. Vi hoppas se utvecklare och bloggar lättare annonsera sina GitHub-användarnamn. Välkommen till en ny tid i utvecklingen av Kodi addon! ”

Hur man installerar Addons med TVAddons Git Browser

För att få åtkomst till Github-webbläsaren måste du först installera TVAddons-arkivet. När detta är gjort kan du ställa in Indigo och sedan komma åt Github Browser-funktionen på Kodi. Så här är allt gjort.

 1. Det första du behöver göra efter att Kodi Krypton har startats är att klicka på inställningar Ikon i det övre vänstra hörnet.
 2. Gå sedan till Systeminställningar -> Expertläge -> addons.
 3. Se till att slå på ‘Okända källor.’ Annars kommer du inte att kunna installera tillägg från tredje part.
 4. Klicka på när varningsrutan dyker upp ‘Ja’.
 5. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen och klicka på ikonen ‘Inställningar’.
 6. Härifrån går du till File Manager -> Lägg till källa.
 7. Välj Ingen och ange sedan följande sökväg utan citat ”Http://fusion.tvaddons.co/”.
 8. Namnge det “Fusion” och klicka på “OK”.
 9. Välj Addons från Kodi-hemskärmen.
 10. Klicka på Paketinstallationsikon längst upp till vänster.
 11. Välja “Installera från zip-fil” -> Fusion -> börja-här.
 12. Välj plugin.program.indigo-x.x.x.zip och installera det.
 13. Vänta tills du ser tilläggsaktiverad avisering.
 14. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen och välj “Mina tillägg” -> “Program Addons”
 15. Välj Indigo från listan.
 16. Klicka sedan på ‘Addon Installer’ -> “Git Browser”.
 17. Du får tre val. Du kan söka i Github efter utvecklare (användarnamn), arkiv eller tilläggs-ID.
 18. Klicka på ‘Sök efter Github-användarnamn’ och skriv in mhancoc7
 19. Välj den senaste versionen av Kodi-tillägget.
 20. Välj “Ja” för att bekräfta att du installerar tillägget.
 21. Vänta tills nedladdnings- och installationsprocessen är klar och starta sedan om din Kodi-app.

Avblockera mer innehåll på Kodi – Använd VPN

Många Kodi-tillägg, som iPlayer WWW, USTVNOW och USTV Catchup, är geobegränsade utomlands. För att kringgå dessa geo-begränsningar måste du använda VPN med Kodi. Här är några av fördelarna med att använda VPN.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en teknisk freak för att konfigurera en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

Jag skulle definitivt rekommendera att använda ExpressVPN med Kodi, med tanke på att de har optimerat sina appar för att fungera så smidigt som möjligt med Kodi-tillägg. De har också en 7-dagars återbetalningspolicy i fall du inte är alltför övertygad. Här är min lista över bästa VPN-apparater att använda med Kodi 2018.

Hur man installerar TVAddons Github-webbläsare på Kodi – Slutsats

Det finns ingen tvekan om att TVAddons en gång lovade att “ändra hur människor får tillgång till strömmande media för alltid”. Det verkar som om de äntligen levererar sitt löfte. Vad tycker du om den nya Github Browser-funktionen? Har du använt den för att installera tillägg i din Kodi 17 eller Kodi 18 Leia-app? Dela din tanke och erfarenhet i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me