Hur du uppdaterar Kodi 17.6 Download and Install Guide

Fortfarande på jarvis? Kom igen, killar, det är dags för en uppgradering. De nya Kodi Krypton är ute; du borde få det direkt. Åh, du är här för att du inte vet hur du ska uppdatera din programvara. Oroa dig inte. Jag är här för att hjälpa. Låt oss få den nya Kodi 17.6 igång. Följ efter mig.

Hur du installerar Kodi Krypton 17.6

Hur du installerar Kodi Krypton 17.6

Kodi 17.6 uppdatering – installationsprocess?

Du kan följa stegen nedan för att uppdatera och installera Kodi 17.6 på din PC, Mac eller Raspberry Pi. Om du använder en Android TV Box, Du kan alternativt gå över till Google Play Store och utför uppdateringen därifrån. De tillägg du redan har installerat och din tidigare Kodi-konfiguration kommer att förbli om du installerar Kodi 17.6-uppdateringen.

 1. Navigera till officiella Kodi webbplats för att starta nedladdningsprocessen.
 2. Välj nu ikonen som representerar din enhet. Hittar du Windows, Linux, Android, iOS, Raspberry Pi, Mac, och mer.Installera Kodi 17.6
 3. Klicka nu på rekommenderad flik.
 4. På några sekunder kommer nedladdningen startar. Om det inte gjorde det, klicka på Klicka här.Hur du installerar Kodi 17
 5. Din fil är klar. Bara öppna den och starta installationen.
 6. Helt klar. Du har nu Kodi Krypton.

Kodi 17.6 på FireStick? Det är enkelt

Använder du Fire Stick eller Fire TV? Det är också möjligt att få Kodi Krypton. Här är vad du behöver göra:

 1. För att starta det måste du Tillåt appar från okända källor. Därför över till Utvecklaralternativ genom att navigera igenom inställningar och då Systemet.FireStick-DeveloperOptions-1
 2. Tryck sedan på Appar från okända källor för att aktivera det.FireStick-Okända-Sources-1
 3. Använd nu söksektionen för att leta efter ES File Explorer.ES File Explorer
 4. Klick ladda ner och installera sedan appen.
 5. Därefter aktiverar du ES Explorer och går över till Verktyg följt av Loader.
  MX Player File Explorer Menu
 6. Klicka sedan på +Ny knapp.Lägg till ny filutforskare
 7. Sätt in följande: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk i banavsnittet och slå Ok.
 8. Välj ett namn för filen. Bättre gå för Kodi.
 9. Klicka sedan på Ladda ner nu och processen kommer att börja.
 10. Nu, öppna filen så att du kan installera den på din Amazon-enhet.
 11. Vänta några sekunder och gå tillbaka till Hemskärm.
 12. Lansera Kodi Krypton och njut av det.

Kodi 17.6 – Vad är nytt

Den nya uppdateringen kommer med många nya och nya tillägg. Här är vad officiell Kodi-webbplats stater:

 • Fixa möjlig krasch i styrdialogrutan.
 • Uppdatera standardskrapare.
 • Fixa eventuella anslutningsproblem med intern webbserver
 • Åtgärda kraschar när tillägget till perifer joystick är inaktiverat.

Kodi Krypton – Ännu bättre med VPN

Oavsett vilken version av Kodi du har, är din åtkomst till obegränsat innehåll kortfattad med tillstånd av geo-begränsningar. Jag vet att det finns fler än 900 officiella tillägg på Kodi, men de flesta av dem är begränsade till utvalda länder. Ta MLB, March Madness Live och USA: s Netflix, till exempel. Alla dessa tjänster är endast tillgängligt i USA.

För att kringgå denna geo-fråga måste du använd ett VPN. Det hjälper dig skämma bort din vistelseort online till vilket land den har servrar i. Allt du behöver göra är att ansluta till en server i regionen där kanalen är tillgänglig och du har den. du kommer ta emot en IP-adress som är giltig inom det territoriet och full tillgång till landets onlineinnehåll.

Å andra sidan har du antagligen hört det Kodi är olagligt att använda. Tvärtom, appen i sig är väldigt laglig. Annars skulle du inte hitta den på Google Play Store. Det är dock olagligheten beroende på hur människor brukar använda appen. Kodi är öppen källkod. Vem som helst kan utveckla ett tillägg och skjuta det i ett förvar någonstans.

De flesta av dessa tillägg bryter med upphovsrättslagar och ger tillgång till gratis streaming. Faktum är att några av användare har stämts för att använda sådana tillägg. Riskera inte det. Du kanske inte vet om tillägget är officiellt eller inte, men använd lämpliga försiktighetsåtgärder till att börja med. Använd ett VPN, dölja din identitet, och använd Kodi så säkert som möjligt.

Det är till och med farligt att använda sådana tillägg. Du förstår, vem som gjorde dem är inte Robin Hood. Han lämnar dem inte gratis. De flesta av dem är det brottslingar Väntar på tjäna pengar på olagliga sätt. Var försiktig. Detta kan resultera i Cyber ​​brott, det är en väg du aldrig vill ta.

Bästa VPN för Kodi Krypton

ExpressVPN är en av de bästa VPN: n i branschen. Du kommer utan tvekan att få en annan Kodi-upplevelse när du arbetar med den här. Först har den servrar över hela världen, vilket innebär att du får ladda ner de bästa tilläggarna och få tillgång till deras innehåll utan problem. jag menar 3000+ server i 94 länder, det är ett stort utbud.

När det gäller säkerhet får du det bästa som finns i branschen. Kryptering på hög nivå, tillsammans med flera protokoll att välja ifrån. Jag rekommenderar starkt att du behåller standardinställningen – OpenVPN. Det är det säkraste bland alla. Inte bara det utan ExpressVPN stöder P2P, vilket gör det till ett enastående alternativ för många Kodi-tillägg.

Sekretessmässigt är du väl behandlad. Det beror på ExpressVPN håller inga loggar av dina surfaktiviteter. Det är perfekt om du vill att ditt arbete ska hålla sig privat. Inte ens regeringen kommer att kunna samla in dina data. Vad skulle de få om det inte finns något att ge bort i första hand? Ännu viktigare är att ExpressVPN har en automatisk dödsbrytare. Det kommer att stänga av din internetanslutning när ett plötsligt fall i VPN-anslutningen inträffar. Oroa dig inte med ExpressVPN; du är i säkra händer.

Men det betyder inte att det är den enda som passar Kodi. Det finns andra topp Kodi VPN: er där ute. Titta på dem i tabellen nedan.

Kodi 17.6 Ladda ner och installera guide – slutliga tankar

Jarvis är ute, och Krypton är inne. Gå vidare, uppdatera din Kodi till den senaste versionen, du har medlen nu. Jag har gett dig allt du behöver veta om hur man installerar Kodi Krypton. Se till att ge mig ett rop i kommentarsektionen och berätta allt om din nya Kodi-upplevelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me