Hur installerar jag Hotspot Shield på FireStick?

Kan jag ställa in Hotspot Shield på FireStick? Amazon Fire TV och FireStick är två fantastiska strömningsenheter. Du kan titta på dina favoritkanaler, filmer och TV-program med dem. Med hjälp av ett VPN kan du strömma innehåll på appar som Netflix, Amazon Prime, Hulu och Kodi säkert på din andra generation FireStick. Medan vissa VPN fungerar på en Fire TV Stick, andra helt enkelt. Fungerar Hotspot Shield på en Amazon FireStick? Läs guiden nedan för att ta reda på det.


Hur installerar jag Hotspot Shield på FireStick?

Hur du installerar Hotspot Shield på FireStick?

HotSpot Shield – FireStick-kompatibilitet

Enligt Hotspot Shield-webbplatsen fungerar deras VPN-appar främst på Windows PC-, Mac-, Android- och iOS-enheter. Det nämns inget om Amazon Fire Stick.

Därför kan vi säkert anta det Hotspot Shield är inte kompatibel med Fire TV Sticks. Många andra VPN stöder inte officiellt FireStick. Vissa trovärdiga har dock dedikerade klienter för den populära plattformen.

Så om du vill konfigurera en VPN-anslutning på din Fire TV Stick måste du registrera dig med ett VPN som erbjuder kompatibla VPN-appar. ExpressVPN och BulletVPN är perfekta exempel.

Trots att de är de bästa VPN: erna att använda för FireStick, finns det andra leverantörer som erbjuder kvalitetstjänster för denna plattform. Kolla in dem i tabellen nedan och låt oss gå till hur du kan installera en VPN på Fire Stick-enheten.

Hur du installerar VPN på FireStick – steg för steg-guide

Nu är stegen ganska enkla. Jag kommer att leda dig genom processen med ExpressVPN som ett exempel. Det beror främst på att tjänsten är det jag har använt länge.

Så, utan vidare, så här kan du installera ExpressVPN på din FireStick-enhet:

 1. Först, gå över till ExpressVPN och registrera ditt VPN-konto.
 2. Starta din Fire Stick eller Amazon Fire TV.
 3. Gå till ‘Apps’ högst upp på din startsida.Gå till appar
 4. Välj nu “Kategorier” -> ‘Verktyg’.Välj verktyg
 5. Välj ExpressVPN-appen. Om du inte hittar avsnittet “Utility” på din FireStick, använd bara sökfunktionen och leta efter ExpressVPN i Amazon Store istället.Välj ExpressVPN FireStick
 6. Välj sedan knappen “Hämta” för att ladda ner appen.Klicka på Ladda ner ExpressVPN
 7. När det har laddats ner och installerat väljer du ‘Öppna’.
 8. Logga sedan in på VPN-appen med ditt ExpressVPN-användarnamn och lösenord.
 9. Välj slutligen den VPN-serverplats du vill ansluta till.Anslut till ExpressVPN
 10. När VPN-anslutningen har upprättats klickar du helt enkelt på hemknappen på din Fire Stick-fjärrkontroll.

ExpressVPN – The Ultimate Hotspot Shield Alternativ

ExpressVPN-logotypDu kanske frågar dig själv: Varför rekommenderade jag? ExpressVPN istället för Hotspot Shield? Tja, förutom att ha en dedikerad applikation för Fire Stick, finns det många funktioner att se fram emot.

ExpressVPN har mer än 3000 servrar i 94 länder, medan Hotspot Shield bara täcker 70+. Det är inte så stort, men det är viktigt för dem som vill avblockera geo-begränsat innehåll i så många länder som möjligt.

Dessutom är leverantören känd för att vara en av de bästa tjänsterna i branschen. Den antar a strikt policy för icke-loggning och kommer med flera säkerhetsprotokoll för att säkerställa ultimat säkerhet för konstant internetanvändare.

Dessutom är hastigheten bäst med ExpressVPN eftersom dess tjänster är mycket avancerade och dedikerade till HD-strömning, torrenting och onlinespel. Om krypteringen ger dig problem när du strömmar (som inte inträffar med ExpressVPN) kan du alltid välja dess Smart DNS-tjänst.

På så sätt kommer du att avsluta den kanal som leverantören stöder med minimal hastighetsförlust. Du kommer att förlora ökad säkerhet i processen, men det är en prisbjudande streamare är villiga att betala för en bra streamingupplevelse.

Slutligen har ExpressVPN en 30-dagars återbetalningsgaranti. Okej, Hotspot Shield erbjuder en längre (45 dagar), men ändå, det har inte en dedikerad klient för Amazon Fire-enheter. Med andra ord är en premium-VPN som ExpressVPN ditt bästa alternativ.

Hur man installerar Hotspot Shield på FireStick – slutliga tankar

Sammantaget är Hotspot Shield inte ett VPN som vi vanligtvis rekommenderar, oavsett vilken enhet du tänker använda den. Det har visat sig att de säljer sina användares data till tredjepartsannonsörer.

För att inte tala om det faktum att användningen av deras servrar saktar ner din Internet-anslutning. Om du letar efter ett VPN att använda på din FireStick kan du registrera dig med ExpressVPN eller BulletVPN.

Prova en av dem, riskfri (30-dagars cash-back) och berätta vilken du bestämde dig för att gå med, i kommentaravsnittet nedan. Släpp också alla frågor om hur du gör det ställa in VPN på din Fire Stick och jag kommer gärna att svara.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map