Hur installerar man CBC-sport på Kodi?

När jag letade efter bästa levande sport Kodi addons, CBS Sports steg till toppen av listan. Att vara den främsta källan för NFL-, NHL-, NBA-, MLS-, MLB-, WNBA- och NCAA-sportnyheter och videor har fått CBS Sports till en anmärkningsvärd fanbase. Endast en sportentusiast skulle inse vikten av med CBS Sports på Kodi. Att installera tillägget är en enkel procedur som i utbyte ger dig den ultimata sporttäckningen som finns.

CBC Sports-sektionen är specialiserad på att täcka sportevenemang som vinter-OS 2018 i PyeongChang, Korea. Om du letar efter instruktioner för att installera CBC Sports Kodi addon på FireStick, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Xbox One, Android, PC eller Mac, titta på lektionen nedan.

Hur installerar man CBC-sport på Kodi?

Hur man installerar CBC Sports på Kodi?

Steg för att installera CBC-sport på Kodi

Canadian Broadcasting Corporation, alias CBC, är Kanada mest populära TV- och radiostationen. Det erbjuder tittarna ett brett utbud av program som täcker nyheter, drama, sport och mycket mer. Tänk på att CBS Sports Kodi-plugin är regionalt begränsat. Med andra ord kan du inte använda tillägget om du inte bor i Kanada. Om du är en kanadensisk utlandsstöd bosatt utanför Kanada, du måste använda VPN att kringgå dessa regionala begränsningar.

Följ anvisningarna nedan så att du installerar CBC Sports addon på Kodi och tittar på olika live sportevenemang utöver höjdpunkterna och CBS Sports arkiv.

 1. Lansera Kodi Krypton.
 2. Klicka på Inställningar ikonen som finns längst upp i det vänstra hörnet.
 3. Gå till systeminställningar -> Expertläge -> addons.
 4. Slå på ‘Okända källor.’ Annars kan du inte installera tillägg från tredje part.
 5. Klicka på ’Ja’ när du ser varningsrutan.
 6. Gå tillbaka till Kodi-startskärmen.
 7. Nu, klicka på ikonen ‘Inställningar’.
 8. Gå till Filhanterare -> Lägg till källa.
 9. Den utvalde.”
 10. Efter det, ange följande sökväg utan citaten “http://fusion.tvaddons.co/.”
 11. Ge det namnet “Fusion” och klicka på “OK.”
 12. Välj Addons från Kodi-hemskärmen.
 13. Tryck på paketinstallationsikonen i det vänstra hörnet.
 14. Välj “Installera från zip-fil” -> Fusion -> börja-här.
 15. Nu, Välj plugin.program.indigo-x.x.x.zip och installera det.
 16. När du ser tilläggsaktiverad avisering, gå tillbaka till Kodi-startskärmen.
 17. Gå till “Mina tillägg” -> ‘Program Addons.
 18. Välj Indigo från listan.
 19. Nu, välj ‘Addon Installer’ -> “Video Addons” -> ’C’ -> Klicka på ‘CBC Sports’ -> Installera.
 20. Till sist, klicka på “Starta om.”
 21. Starta om Kodi-appen och gå till ‘Video Addons’.
 22. Välj CBC Sports.

Bästa VPN för Kodi

Du vet nu att de flesta Kodi-tillägg fungerar inom specifika områden. Det finns regionala begränsningar som förbjuder användarnas åtkomst till dessa tillägg, som inte finns där de är. Hur som helst kan användare fortfarande få dessa tillägg om de förfalskar sin onlineposition och visas där dessa tillägg är baserade.

En sådan procedur innebär att du ansluter till ett virtuellt privat nätverk. När du har säkrat en sådan anslutning får du kringgå geo-restriktioner och strömma live och on-demand innehåll på alla Kodi-plugin. Det bästa med ett VPN-abonnemang som det är att det inte bara begränsas till att ta bort regionala begränsningar. Med ett VPN får du:

 • Så här avmarkerar du begränsade Kodi-tillägg:  Med VPN får du kringgå de regionala begränsningarna som påläggs Kodi-tillägg.
 • Hög sekretess: Dina data passerar genom en krypterad tunnel där den kommer ut helt skyddad med lager av protokoll.
 • Så här stoppar du ISP Throttling: När du konsumerar mycket bandbredd stryker din internetleverantör vanligtvis din bandbredd. Men när du prenumererar på ett VPN kommer detta inte längre att hända.
 • Lätt att använda VPN-applikationer: Numera är VPN-applikationer mycket användarvänliga med lätt att komma runt programvara och många funktioner.

Bästa VPN för CBS Add On

Om du söker efter ett ordentligt VPN för Kodi, finns det inget bättre val än ExpressVPN. Företaget hanterar ett massivt servernätverk som består av över 1500 servrar som spänner över 94 olika länder. Med den mängden servrar kan du ansluta från alla delar av världen. Som ett resultat, du få snabba hastigheter och inga droppar i din anslutning.

Snabba anslutningar som det gör att du kan ladda ner stora filer snabbt och strömma videoinnehåll i HD utan stamning. Dessutom ExpressVPN: s mjukvara är lätt att använda och kompatibel med Windows, Mac OS, Linux, Android, spelkonsoler och smarta TV-apparater.

Om ExpressVPN inte gillade dig, finns det många andra VPN som du kan använda dig av få CBS Sports på Kodi. Du hittar några av de bästa i tabellen nedan.

Hur man installerar CBC-sport på Kodi – slutliga tankar

Jag har förklarat allt du behöver veta om CBC Sports addon-installation på Kodi.

Nu får du titta på dina favoritsportevenemang live på FireStick, Android TV eller någon annan enhet du kan ha Kodi på. Har du frågor eller frågor? Lämna en kommentar i avsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me