Hur man installerar Kodi på iPhone eller iPad utan Jailbreak

Kodi är en mediaspelare med öppen källkod som du inte lätt hittar i App Store. Om Kodi är inte tillgänglig för dig för nedladdning kan du fortfarande installera det på din enhet. Även om jailbreaking kan ha varit ditt första alternativ att lösa problemet med Kodi-otillgänglighet, kan andra sätt hjälpa dig att få mediecentret på din iPhone eller iPad.

I den här artikeln ska jag visa dig hur jag gör detnstallera Kodi på iPhone eller iPad utan jailbreaking. När du har tagit hand om det strömmar du innehåll via Kodi på dina iOS-enheter på nolltid.

Hur man installerar Kodi på iPhone eller iPad utan Jailbreak

Hur man installerar Kodi på iPhone eller iPad utan Jailbreak

Använd alltid VPN

Under de senaste månaderna har Kodi-användare fått mycket värme för ladda ner olagliga och piratkopierade strömmar via tredjeparts Kodi-tillägg. Copyright troll kunde komma till botten av dessa oetiska metoder, och många användare var tvungna att möta vissa konsekvenser. Det är därför jag råder dig att göra det dölj din IP-adress som avslöjar vem du är och var du ansluter ifrån.

Men om du dölja din online identitet, du kommer att kunna surfa anonymt på webben och ladda ner alla Kodi-addons du vill ha utan att övervakas. Vad du behöver göra för att få det att hända är prenumerera på en VPN-app och anslut sedan till en VPN-server. När din IP-adress har ersatts av en annan får du dra nytta av allt som en VPN har att erbjuda:

 • Få tidigare geo-begränsade Kodi-tillägg: Många Kodi-tillägg fungerar inte om de inte befinner sig på den plats där de ursprungligen designades. Men med VPN kan du kringgå dessa regionala begränsningar och få tillgång till de tillägg du väljer.
 • Bypass ISP Throttling: Internetleverantören slutar strypa din anslutning och låter dig strömma innehåll online utan att buffra eller släppa efter.
 • Säkerhet och integritet: Genom att ansluta till ett VPN skulle du lägga in dina data med robusta krypteringsprotokoll som håller dem säkra hela tiden.
 • VPN-applikationer: Du kan enkelt konfigurera en VPN-anslutning med de användarvänliga VPN-apparna som finns tillgängliga på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

Bästa VPN för installation av Kodi

ExpressVPN är ett utmärkt val för åtkomst till geobegränsade tjänster som Kodi add ons. Även leverantören tillåter strömning utan begränsningar för bandbredd eller dataanvändning. Personligen har ExpressVPN visat sig vara den bästa VPN-tjänst på marknaden, särskilt med Kodi.

Företagets servrar är optimerade för att arbeta bättre med Kodi-tillägg, och det är inte något du bara hittar i alla VPN-leverantörer. Men om du insisterar på att utforska andra alternativ kan du kontrollera listan över bästa VPN under 2019 nedan.

Hur man installerar Kodi på iOS med TweakBox

Att starta det här är ett enkelt sätt att göra installera Kodi på dina iOS-enheter:

 1. På din iPhone eller iPad, Besök TweekBoxs webbplats.
 2. Klicka på Installera nu.
 3. Du får då ett meddelande för att tillåta åtkomst.
 4. Klicka på Tillåt.
 5. Du kan behöva skriv in ditt lösenord.
 6. Klicka på Installera igen.
 7. När appen är installerad, välj Klar för att avsluta.
 8. TweakBox-appen finns nu på hemskärmen.

Nu att installera Kodi, du måste göra följande:

 1. Starta TweakBox-appen.
 2. Tryck på appar och välj Appstore Apps.
 3. I sökfältet, typ Kodi.
 4. Välj Kodi och tryck på Install.
 5. När du försöker öppna Kodi får du en Untrusted Enterprise Developer-varning.
 6. Öppna Inställningar och klicka sedan på Allmänt.
 7. Välj profiler & Enhetshantering.
 8. Välj texten som finns under Enterprise-appen.
 9. Klicka på Trust.
 10. När du uppmanas, klicka på Förtroende igen.
 11. Gå tillbaka och använd Kodi fritt på iPhone och iPad.

Installera Kodi på iPhone eller iPad med Cydia Impactor

Ett av de enklaste sätten att göra installera Kodi på din iPhone eller iPad är via Cydia Impactor, en välkänd app tillgänglig för både Windows och Apple-enheter. Denna app tillåter ägare att ladda ner och installera appar som inte är App Store / icke-Windows Store. För att börja måste du göra det ladda ner Cydia impactor  såväl som den senaste Kodi.IPA-fil.

 1. Anslut din iPhone eller iPad till din PC eller Mac. Om iTunes automatiskt öppnas när du ansluter din iOS-enhet stänger du av den innan du går längre.
 2. Starta Cydia Impactor dra och släpp sedan Kodi IPA-filen som du laddat ner tidigare till appen.
 3. Se till att din iOS-enhet är vald sedan i rullgardinsmenyn klicka på Start.
 4. Appen kommer att be om en Apple ID-inloggning. Det har verifierats med Apple och används bara för att underteckna IPA-filen, men du kan använd ett alternativt Apple-ID om integritet är ett problem.
 5. Så snart du installerar appen, gå till Inställningar > Allmän > profiler & Enhetshantering (detta kan skilja sig något baserat på din version av iOS).
 6. Identifiera profilen med ditt specifika Apple-ID och öppna den.
 7. Klicka på Trust-knappen att “lita på” den nya Kodi-appen på din Apple-enhet.
 8. Starta appen och njut av de många fördelarna som finns tillgängliga för Kodi-användare.

Vi har försökt göra anvisningarna så enkla som möjligt. Men om metoden inte fungerar, läs vidare för att veta hur du kan installera Kodi på din iPhone eller iPad använder Xcode en annan kompatibilitet som aktiverar applikationen.

Installera Kodi på iPhone eller iPad med Xcode

För att använda Xcode behöver du tre saker:

 • Kodi deb-fil: Hämta det från den officiella Kodi-webbplatsen.
 • IOS-appsignern: Fortsätt att ladda ner v1.9 och packa sedan upp filen.
 • De Xcode 8 App från Mac App Store.

Så snart du har sparat deb-filen på skrivbordet och de andra på din Mac, kan jag börja instruera:

 1. Börja med ansluta din iPad / iPhone till din Mac. En gång gjort, öppna Xcode.
 2. Välj “Skapa ett nytt Xcode-projekt.” Se till att ‘Applikation’ är markerad till vänster välj ‘Enkelvy-applikation.’ Klicka på Nästa.
 3. Fortsätta till identifiera applikationen du vill skapa. Ange produktnamnet som Kodi och Organisationsidentifierare som något unikt för dig. Lämna de andra fälten eller alternativen som de är, och välj att göra appen universell. Klicka på Nästa.
 4. Välj en plats för ditt Git-arkiv på nästa ruta. Du kunde Välj att spara det på skrivbordet. Klicka på Nästa.
 5. Välj att neka Xcode-åtkomst till dina kontakter.
 6. Ett felmeddelande dyker upp i mitten av Xcode-skärmen. Den bör läsa “Inga kodindelningsidentiteter hittade.” Klicka på “Fix issue” och sedan Add … i nästa dialogruta. Skriv in ditt Apple-ID och logga in.
 7. Tillbaka på huvudskärmen ser du ett meddelande som lyder: “För att åtgärda det här problemet väljer du ett utvecklingslag som ska användas för tilldelning.” Välj ett utvecklingslag det är där, och Xcode kommer att bli upptagen med att “lösa problemen.” Allt bör vara OK om några minuter.
 8. Starta App Signer genom att klicka på ikonen du sparat till skrivbordet efter att du har packat ner nedladdningen. Bläddra efter Kodi-deb-filen och tryck på Öppna. Signeringscertifikatet som visas bör redan fyllas i, men för tillhandahållande-profilen, välj önskad identifierare. Klicka sedan på Start.
 9. Skriv in ett filnamn för fältet Spara som och klicka på Spara. App Signer kommer att packa upp data och spara filen. När det är klart säger det gjort.
 10. Gå tillbaka till Xcode och välj Enheter. Välj din iOS-enhet. En gång gjort, bläddra ner för det lilla plustecknet och klicka på det. Kom ihåg att du hittar den på den högra rutan. Leta upp och välj ipa-filen iOS-app Signer som genererades i steg 9 och klicka på Öppna. Kodi-appen visas under Installerade appar så snart installationen är klar.
 11. Koppla bort din iOS-enhet. När du tittar igenom den ser du Kodi-ikonen, och efter att du trycker på den kan ett “Untrusted Developer” -meddelande dyka upp. Ignorera detta genom att trycka på Avbryt. Efter det här, gå till Inställningar>Enhetshantering>Utvecklarapp och välj att lita på “[kontonamn].” Klicka på Förtroende igen, så får du aldrig meddelandet om otillförlitlig utvecklare igen.
 12. Du är klar! Gå tillbaka till startskärmen och tryck på ikonen för att köra appen.

Installera Kodi på iOS 10 – Sista tankar

Om du följer dessa instruktioner kan du enkelt installera Kodi på din iPhone eller iPad och njuta av de olika kanaler som den har att erbjuda. Om du stöter på problem, lämna en kommentar nedan med din fråga, så kommer jag tillbaka till dig så snart som möjligt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me