Hur man installerar Youtube på FireStick – Sideload Guide

Det finns inte mer mellangrund mellan Google och Amazon. Tyvärr blev en av de bästa streamingplattformarna offer för detta nötkött. Youtube kan inte hittas i Amazon Store och det är stora dåliga nyheter för Fire Stick-användare. Men jag satt inte bara runt och väntade på att de skulle kyssa och sminka sig. Nej, jag redan hittade ett sätt att få Youtube på min FireStick. Vill du lära dig att göra det också? Följ denna guide och anteckna.

Hur man installerar Youtube på Fire Stick - Sideload Guide

Hur man installerar Youtube på Fire Stick – Sideload Guide

Google drar YouTube från FireStick

Det är underrättelse användare fick när de försökte aktivera YouTube-appen på din FireStick eller Amazon Fire TV.

”Från och med 2018-01-01 kommer YouTube inte att vara tillgänglig på den här enheten. kan du fortsätta njuta av dina favoritskapare och videor på många andra sätt. Besök https://goo.gl/mjZxwN för en lista över enheter du kan använda. ”

En talesman för Youtube tillkännagav beslutet att ta bort Youtube från Amazon-enheter om följande.

”Vi har försökt nå ett avtal med Amazon för att ge konsumenter tillgång till varandras produkter och tjänster. Men Amazon bär inte Google-produkter som Chromecast och Google Home, gör inte Prime Video tillgängligt för Google Cast-användare och förra månaden slutade sälja några av Nests senaste produkter. Med tanke på denna brist på ömsesidighet stöder vi inte längre YouTube på Echo Show och FireTV. Vi hoppas att vi snart kan nå en överenskommelse om att lösa dessa frågor. ”

Hur man får Youtube på FireTV eller FireStick med FireFox

Du vet att du kunde ladda ner en webbläsare som Silk och arbeta runt hela Google Amazon-problemet, eller hur? I Silk-webbläsaren finns det en bokmärke som gör att du enkelt kan få tillgång till Youtube på din Fire TV. För att installera Silk och sedan få Youtube på FireStick, följ processen nedan:

 1. Anslut din Fire Stick, starta den och gå till ‘SökFunktion.
 2. Leta efter webbläsaren genom att skriva Silke i sökfältet.Sök efter Silk Browser
 3. På nästa sida, ladda ner Silk-applikationen.Ladda ner Silk
 4. Okej, appen kommer att ladda ner och installera. När det är gjort, kör Silk.
 5. När det öppnas kommer du att märka a Youtube-bokmärke.Youtube-bokmärke
 6. Om du klickar på Youtube, du blir ombedd att göra det Logga in med ditt google konto.
 7. När du har slutfört processen, Youtube-app via Silk kommer att lanseras på FIreStick utan problem.

Om du inte föredrar Silk kan du alltid välja Firefox. Det är också en bekväm metod för tillfället. Du får i princip tillgång till Youtube-appen från webbläsaren. Allt som krävs för lansera Youtube på din Fire TV är två klick istället för ett. Du kan logga in på Youtube-appen med ditt Google-konto och använda sökfunktionen också. För närvarande verkar det som om det inte är möjligt att kasta Youtube-videor från din Smartphone till din FireStick med denna metod.

Hur man installerar Youtube på Fire Stick med ES File Explorer

Du kan ladda YouTube-appen på FireStick med ett par andra lösningar. Den första är med ES File Explorer.

 1. Öppen inställningar från den översta menyraden på hemskärmen på FireStick
 2. Öppen “Systemet”Och gå över till Utvecklaralternativ.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Efter det måste du “Tillåt appar från okända källor”.FireStick-Okända-Sources-1
 4. Klicka på Sätta på.Sätta på
 5. När du är klar med det öppnar du sökfunktionen och letar efter ES File Explorer.
 6. Klicka nu på ladda ner.ES File Explorer
 7. Starta ES Explorer-appen.
 8. Från ansökan, gå över till Verktyg -> Nedladdningshanterare.
 9. Det finns en “+” -Skylt Klicka på den nedre menyn.
 10. När det gäller sökväg, skicka in följande: http://bit.ly/2DwAApm och slå OK.
 11. Nu måste du namnge din fil, välja “Youtube” självklart.
 12. Klicka på Ladda ner nu.
 13. Installationen av din fil kommer nu att börja.
 14. När nedladdningen är klar väljer du Öppna fil och installera Youtube på din FireStick.
 15. Gå tillbaka till din FireSticks hemskärm och starta Youtube. Det är en TV med S om du inte visste det.Youtube-app på FireStick
 16. Börja binge-visning.Börja titta

Hur man Sideload Youtube-app på Fire Stick med Downloader

File Explorer är inte det enda programmet som kan få Youtube till din Stick. Om du använder Downloader får du samma resultat. Låt oss titta på hur du kan göra det:

Starta din eldstick när du har anslutit alla nödvändiga kablar. Gå till inställningar> Enhet> Utvecklaralternativ> sedan Tillåt alternativet från appar från okända källor.

 1. Starta din Amazon Fire Stick när du har anslutit den till internet.
 2. Efter det måste du gå till Utvecklaralternativ. För att göra det, gå över till inställningar och då Enhet.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Nu fungerar det inte om du tillåter det Appar från okända källor. Gör det möjligt det alternativet.FireStick-Okända-Sources-1
 4. När du trycker på det kommer du att bli ombedd att göra det Sätt på den. Gör det.Sätta på
 5. Nu tillbaka till sökfunktionen. Leta efter Downloader.Nedladdningsapp
 6. När nedladdningen är klar. Klicka på Öppna.Öppna Downloader
 7. Kör Downloader-appen och skicka in följande: http://bit.ly/2DwAApm.
 8. Träffa .
 9. Installationen kommer att starta. Vänta några sekunder.
 10. När du är klar, gå till din FireSticks hemsida och du ser YouTube-appen.
 11. Starta det och börja titta.

Hur man installerar Youtube Kodi Addon

Om du har Kodi installerat på din Amazon Fire TV kan du ställa in Youtube Kodi-plugin också. På så sätt behöver du inte längre Youtube-appen och kan använda Youtube-tillägget istället. Följ denna guide för att ställa in Youtube Kodi-tillägget på din Fire Stick.

Bästa VPN för FireStick

Oavsett om det är Youtube eller någon annan strömmande kanal, kommer du att bli offer för geobegränsningar. Du ser, streamingtjänster är begränsad till vissa regioner. Om du råkar bo utanför det området får du inte åtkomst till deras innehåll.

Ta exempelvis Youtube, även om appen är tillgänglig i de flesta länder runt om i världen (blockerad på några få), inte alla videor kan strömmas. Vissa användare bestämmer sig för att deras videoklipp endast ska visas i deras land, du kommer att blockeras.

Med en VPN du kan dock kringgå dessa frågor och få tillgång till vad som blockerats din väg en eller två gånger tidigare. Du kan till och med strömma som Hulu och BBC iPlayer gav dig ansluta till en server i sina respektive länder, USA och Storbritannien.

Inte bara det, utan också ett VPN säkrar din webbsökning. Du kan säga att din bara streaming och ingenting kan hända, men vad sägs om din kreditkortsinformation? Inte du betalar för tjänsterna använder du på FireStick? Skall jag påminna er om att du också är det surfar med Silk och Mozilla? Skydda dig och lämna inte dig själv utomhus utan VPN till skydda dig mot cyberattacker.

Om du undrar vilken VPN du ska välja föreslår jag att du går för IPVanish. Det har testats med plattformen bland andra, men den här stog ut. Ge det ett försök. Om det inte uppfyller dina förväntningar kan du alltid välja en av dessa bästa VPN: er för Fire Stick som ett alternativ.

Hur man installerar Youtube-app på FireStick – Wrap Up

Det finns fortfarande en liten chans att Google och Amazon kommer till en överenskommelse. I så fall kommer Youtube att ta sig till Amazon Fire TV. Bara om de inte gör det, kan du alltid använda någon av tre lösningar ovan för att installera Youtube på FireStick. Jag hoppas att jag gav dig allt du behöver. Dela din erfarenhet i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me