Hur man tittar på NFL på Kodi Live – Bästa NFL-tillägg 2019/2020

Så, Säsongen för National Football League 2019 är precis runt hörnet, och du vet fortfarande inte vilket Kodi-tillägg du ska titta på det på. Det finns ingen brist på antalet Kodi-addon / streamingkanaler som sänder NFL live online. Men problemet är att många av dem är geo-blockerad utanför deras respektive länder.

Allt du behöver göra är att lära dig hur du kan strömma NFL-säsongen på några av Kodis bästa tillägg. Jag har gjort en lista över alla bästa NFL-tillägg du kan använda för att titta på spelen på Amazon FireStick, PC, Mac, Android, OSMC, OpenElec eller någon annan enhet.

Hur man tittar på NFL på Kodi Live - Bästa NFL-tillägg 2017: 2018

Hur man tittar på NFL på Kodi Live – Bästa NFL-tillägg 2018: 2019

Skaffa NFL GamePass Addon på Kodi

NFL GamePass-tillägget är ditt bästa alternativ när det gäller att titta på fotbollsmatcher på Kodi. Tänk på att du kommer att behöva ett NFL GamePass-abonnemang att gå igenom inloggningsprocessen. Det är avgörande att du vet att innan du går in i djupet i detaljerna för hur du ställer in NFL Kodi-tillägget.

NFL-tillägget erbjuder den internationella NFL GamePass-versionen, vilken kan inte nås utanför USA. Som bosatt i USA kan du dock välja NFL-nätverket som erbjuder fotbollsspelare.

Nu, om du är utanför USA, du kommer inte att kunna strömma live-spel på International NFL GamePass. Istället måste du göra det använd ett VPN och anslut till en av dess servrar i USA. Du hittar The NFL GamePass-tillägg i Kodis officiella förvar. Så här görs processen:

 1. Aktivera din Kodi-applikation och välj ‘Addons’.
 2. Klicka på paketinstallationsikonen i det vänstra hörnet.
 3. Sedan, klicka på “Installera från arkivet” -> Kodi Add-on Repository.
 4. Nu, klicka på NFL GamePass -> Installera.
 5. Meddelandet NFL GamePass Addon Enabled kommer att visas.
 6. När du ser appen, gå tillbaka till Kodi-startskärmen.
 7. Välj “Addons” från den vänstra kolumnen.
 8. Efter det, klicka på Video Addons.
 9. NFL GamePass visas på din startsida.

Du kan också ladda ner det officiella Kodi NFL GamePass-tillägget här och konfigurera det sedan genom att välja “Installera från zip-fil” istället för “Installera från förvaret.”

Avblockera NFL GamePass Addon i USA – VPN

Om du inte är en lokal lokal i USA kommer du inte att kunna se fotbollsspel via NFL GamePass-tillägget. Ditt andra alternativ skulle vara att ansluta till ett VPN till geo-spoof din nuvarande plats. Genom att göra det förhindrar du innehållsleverantörer från upptäcka din verkliga geo-plats. Med hjälp av en VPN får du ansluta till alla lands server och få det landets IP-adress. På så sätt kommer du till få tillgång till alla typer av innehåll från det land du vill ha. Här är ett par funktioner du kan få genom att använda ett VPN med Kodi.

 • Ta bort blockering av Kodi-tillägg: Vissa Kodi-tillägg kan inte användas utanför deras specifika regioner. Men om du ansluter till en VPN-server får du kringgå de begränsningar som påläggs dessa tillägg.
 • Bypass ISP Throttling: I de flesta fall stryker din internetleverantör din anslutning när du konsumerar mycket bandbredd. När du är ansluten till en VPN-server behöver du dock inte oroa dig för det längre.
 • Extrem sekretess: Tack vare krypteringsprocesserna är dina uppgifter säkra och skyddade mot tredje part snooping och skadliga attacker.
 • VPN-applikationer: Du kan enkelt konfigurera en VPN-anslutning med hjälp av användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

ExpressVPN skulle vara en bra VPN att använda med Kodi. Jag rekommenderar ExpressVPN för det snabbt servernätverk vilket betyder att det är utmärkt för streamingaktiviteter. Företaget tillhandahåller en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte är för nöjd med tjänsterna kan du alltid få en återbetalning. 

NFL-lag 2019/2020

AFC
ÖST
 Buffalo Bills
 Miami Dolphins
 New England Patriots
 New York Jets
NORR
 Baltimore Ravens
 Cincinnati Bengals
 Cleveland Browns
 Pittsburgh Steelers
SÖDER
 Houston Texans
 Indianapolis Colts
 Jacksonville Jaguars
 Tennessee Titans
VÄSTRA
 Denver Broncos
 Kansas City Chiefs
 Los Angeles laddare
 Oakland Raiders schema
NFC
ÖST
 Dallas Cowboys
 New York Giants
 Philadelphia Eagles
 Washington Redskins
NORR
 Chicago Bears
 Detroit Lions
 Green Bay Packers
 Minnesota Vikings
SÖDER
 Atlanta Falcons
 Carolina Panthers
 New Orleans Saints
 Tampa Bay Buccaneers
VÄSTRA
 Arizona kardinaler
 Los Angeles Rams
 San Francisco 49ers
 Seattle Seahawks

Stream NFL 2019 på Kodi – Bästa NFL Addons

Det är allt folkens! Nu kan du njuta av att titta på fotboll från bekvämligheten i ditt eget hem med de bästa NFL-tillägg för Kodi. Det finns inofficiella Kodi-tillägg där ute som också sänder live fotbollströmmar, men deras strömningskvalitet är vanligtvis ganska dålig. Du kan också hamna i juridiska problem för att använda dem.

Efter att ha läst den här guiden skulle jag vilja veta dina tankar om hela processen. Kommentera nedan vilket tillägg du tycker är bäst för NFL-streaming utomlands.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me