Как да актуализирате Ръководство за изтегляне и инсталиране на Kodi 17.6

Все още на Джарвис? Хайде, момчета, време е за надграждане Най- нов Kodi Krypton е аут; трябва да го получите веднага. О, вие сте тук, защото не знаете как да актуализирате софтуера си. Не се безпокойте Тук съм, за да помогна. Нека ви дадем новия Kodi 17.6 и да работи. Следвайте ме.

Как да инсталирате Kodi Krypton 17.6

Как да инсталирате Kodi Krypton 17.6

Актуализация на Kodi 17.6 – процес на инсталиране?

Можете да следвате стъпките по-долу до актуализирайте и инсталирайте Kodi 17.6 на вашия компютър, Mac или Raspberry Pi. В случай, че използвате Android TV Box, като алтернатива можете да се насочите към Google Play Store и извършете актуализацията от там. Добавките, които вече сте инсталирали, и предишната конфигурация на Kodi ще останат, ако инсталирате актуализацията на Kodi 17.6.

 1. Навигирайте до официален сайт на Kodi за да започнете процеса на изтегляне.
 2. Сега изберете иконата, която представлява вашето устройство. Ще намериш WIndows, Linux, Android, iOS, Raspberry Pi, Mac, и още.Инсталирайте Kodi 17.6
 3. Сега кликнете върху препоръчителен раздел.
 4. След няколко секунди изтеглянето ще започне. Ако не стана, натиснете Щракнете тук.Как да инсталирате Kodi 17
 5. Вашият файл е готов. Просто отворете го и стартирайте инсталацията.
 6. Готово. Сега имате Коди Криптън.

Kodi 17.6 на FireStick? Просто е

Използвате ли Fire Stick или Fire TV? Възможно е също да получите Kodi Krypton Ето какво трябва да направите:

 1. За да го изриташ, трябва Разрешаване на приложения от неизвестни източници. Затова се насочете към Опции за програмисти чрез навигиране през Настройки и тогава Система.FireStick-DeveloperOptions-1
 2. След това чукнете Приложения от неизвестни източници за да го активирам.FireStick-неизвестни източници-1
 3. Сега използвайте секцията за търсене на потърсете ES File Explorer.ES File Explorer
 4. Кликнете изтеглете и след това инсталирайте приложението.
 5. След това активирайте ES Explorer и преминете към Tools, последвано от Downloader.
  Меню на MX Player File Explorer
 6. След това натиснете върху +нов бутон.Добавяне на нов File Explorer
 7. Вмъкнете следното: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk в секцията пътека и натиснете Ок.
 8. Изберете име за файла. По-добре продължете Коди.
 9. След това щракнете Свали сега и процесът ще започне.
 10. Сега, отворете файла за да можете да го инсталирате на устройството си Amazon.
 11. Изчакайте няколко секунди и се върнете към Началния екран.
 12. Стартирайте Kodi Krypton и се наслаждавайте.

Kodi 17.6 – Какво е новото

Новата актуализация идва с много нови и свежи допълнения. Ето какво официален сайт на Kodi състояния:

 • Поправете възможна срив в диалоговия прозорец на контролера.
 • Актуализирайте стандартните скрепери.
 • Поправете възможни проблеми с връзката с вътрешния уеб сървър
 • Fix срив, когато периферна джойстика добавка е деактивирана.

Kodi Krypton – още по-добре с VPN

Независимо каква версия на Kodi разполагате, вашият достъп до неограничено съдържание е ограничен от любезното съдействие географски ограничения. Знам, че има повече от 900 официални добавки на Kodi, но повечето от тях са ограничени до избора на държави. Предприеме MLB, March Madness Live и US Netflix, например. Всички тези услуги са предлага се само в САЩ.

За да заобиколите този гео-проблем, трябва да използвайте VPN. Помага ти излъжете вашето онлайн местонахождение до всяка страна, в която има сървъри. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър в региона, където каналът е достъпен, и вие го получите. ти ще получавате валиден на тази територия IP адрес и пълен достъп до онлайн съдържанието на страната.

От друга страна, вероятно сте чували това Kodi е незаконно да се използва. Напротив, самото приложение е много законно. В противен случай няма да го намерите в Google Play Store. Незаконността обаче идва от това как хората са склонни да използват приложението. Kodi е с отворен код. Всеки би могъл да разработи добавка и да я премести в хранилище някъде.

Повечето от тези добавки нарушават законите за авторското право и предоставят достъп до безплатен поток. Всъщност някои от потребителите са съдени за използване на такива добавки. Не рискувайте. Може да не знаете дали добавката е официална или не, но за начало използвайте подходящи предпазни мерки. Използвайте VPN, скрийте самоличността си, и използвайте Kodi възможно най-безопасно.

Дори е опасно да използвате такива добавки. Виждате ли, който и да ги е направил, не е Робин Худ. Той не ги раздава безплатно. Повечето от тях са престъпници в очакване да правят пари чрез незаконни средства. Бъди внимателен. Това може да доведе до киберпрестъпленията, това е път, който никога не искате да поемете.

Най-добър VPN за Kodi Krypton

ExpressVPN е един от най-добрите VPN в индустрията. Без съмнение ще получите различен опит от Kodi, когато работите с този. Първо, той има сървъри по целия свят, което означава, че можете да изтеглите най-добрите добавки и да получите достъп до съдържанието им без бързане на пътя. Имам предвид 3000+ сървър в 94 държави, това е голям диапазон.

Що се отнася до сигурността, вие получавате най-доброто, което има в бизнеса. Шифроване на високо ниво, заедно с няколко протокола да избера от. Горещо ви препоръчвам да спазвате този по подразбиране – OpenVPN. Тя е най-сигурната сред всички. Не само това, но ExpressVPN поддържа P2P, което го прави изключителен вариант за много добавки на Kodi.

Поверителност, добре се отнасяте. Това е така, защото ExpressVPN не съхранява журнали от вашите дейности по сърфиране. Това е перфектно, ако искате работата ви да остане частна. Дори и правителството няма да може събирайте вашите данни. Какво биха получили, ако на първо място няма какво да раздават? По-важното е, че ExpressVPN има автоматичен превключвател за убийство. Той ще прекъсне вашата интернет връзка, когато се случи внезапен спад в VPN връзката. Не се притеснявайте, с ExpressVPN; ти си в сигурни ръце.

Това обаче не означава, че той е единственият, подходящ за Kodi. Има и други топ KodN VPN там. Погледнете ги в таблицата по-долу.

Kodi 17.6 Ръководство за изтегляне и инсталиране – Финални мисли

Джарвис е излязъл, а Криптън е. Продължете напред, актуализирайте своя Kodi до последната версия, сега разполагате с средствата. Дадох ви всичко, което трябва да знаете как да инсталирате Kodi Krypton. Не забравяйте да ме извикате в секцията за коментари и да ми кажете всичко за новото си преживяване Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me