Как да гледате филми по Kodi 17 – Най-добрите филмови добавки разкрити

Как да предавате филми на Kodi безплатно? Kodi е страхотен център за мултимедийно забавление. Тя ви позволява да гледате филми, телевизионни предавания и дори канали на живо от всяка точка на света. За да извлечете максимума от вашия Kodi, трябва да инсталирате официално Kodi филмови добавки като Креклер, PS Vue, iPlayer WWW, ITV или Popcornflix. В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате тези официални плъгини и да предавате филми на Kodi в HD. Урокът по-долу работи на всяко устройство с активирана Kodi, включително PC, Mac, Android, FireStick, Chromecast, Nvidia Shield, и Raspberry Pi. Ето най-добрите добавки за гледане на филми на Kodi.


Как да предавате филми на Kodi безплатно?

Как да гледате филми на Kodi безплатно?

Деблокирайте повече съдържание – Използвайте VPN

Много добавки на Kodi работят само в определени региони като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия. За да заобиколите тези регионални ограничения и да гледате на живо и при поискване съдържание на всеки плъгин Kodi, който искате навсякъде, където искате, трябва да излъжете местоположението си онлайн чрез VPN. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Kodi.

 • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
 • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
 • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
 • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод за настройка на VPN връзка благодарение на удобни за потребителите VPN приложения на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Разгледайте нашия списък с най-добрите VPN за Kodi през 2017 г. За подробно ръководство за всяка от тези услуги вижте този преглед.

Как да гледате филми на Kodi – Най-добрите официални филмови добавки

Списъкът по-долу включва най-добрите филмови добавки, които можете да инсталирате на Kodi, за да гледате филми на Kodi 17.4 Krypton. Всички тези приставки могат да бъдат намерени в официалното хранилище за добавки Kodi. Това означава, че са легални и безопасни за използване.

Най-добрите филми за Kodi Добавки

 • Crackler
 • Popcornflix
 • PS Vue
 • FilmRise
 • Plex
 • iPlayer WWW
 • Youtube
 • SnagFilms
 • Viewster

Как да гледате филми по Kodi 17 Krypton

Следвайте стъпките по-долу, за да инсталирайте Crackler на Kodi 17 Krypton. Впоследствие ще можете поток безплатни филми на Kodi.

 1. Преминете към уеб сайта Crackle и създайте безплатния си акаунт, ако нямате такъв.
 2. Стартирайте приложението си Kodi и се насочете към „Addons“.
 3. Изберете Икона на инсталатора на пакети в горния ляв ъгъл.
 4. Оттам кликнете върху „Инсталиране от хранилище“ -> Хранилище за добавки Kodi -> Видео добавки.
 5. Кликнете върху Crackler -> Инсталирай.
 6. Изчакайте, докато видите известието за включване на Crackler Addon.
 7. Сега се върнете на началния екран на Kodi и изберете раздела „Добавки“ от лявата колона.
 8. Кликнете върху Video Addons.
 9. Всички добавки за видео, които инсталирате, включително Crackler, ще се покажат тук.
 10. Стартирайте добавката на Crackler и гледайте безплатни филми и телевизионни предавания на Kodi.

Как да инсталирате Kodi 17 Krypton?

В случай че сте новак на Kodi, използвайте указанията по-долу, за да инсталирате приложението Kodi 17 на предпочитаното от вас поточно устройство.

 • Windows PC
 • Mac OS X
 • андроид
 • Raspberry Pi
 • Chromecast
 • Amazon FireStick

Лесно и безопасно за използване е Kodi?

Разгледах подробно правните въпроси, касаещи Kodi. Накратко, ако сте не искате да изпадате в правни проблеми, и останете на сигурната страна, или трябва да използвате официални плъгини Kodi или гледайте филми и телевизионни предавания чрез Kodi анонимно. Единственият начин да се постигне това е чрез използване на виртуална частна мрежа a.k.a VPN.

Как да предавате филми на Kodi? Завършването

Така че, инсталирайте приложението Kodi, ако още не сте го направили. След това настройте някоя от официалните добавки, които сме предложили по-горе. И накрая, гледайте филми на Kodi безплатно. Не забравяйте да не оставяте поверителността си изложена при използване на добавки на трети страни. Уверете се, че винаги сте свързани с VPN сървър, за да запазите това, което правите онлайн. Само в случай, че имате нужда от допълнителна помощ за настройката, оставете коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map